Volcano

Tänk vad naturen är mäktig! Vad små vi människor är egentligen. Naturen kan styra oss hur den vill. :) Nu är helt plötsligt all flygtrafik inställd i hela norra Europa p.g.a. ett vulkanutbrott på Island. Att det kan ha såna effekter! Helt otroligt egentligen. Vilket stort område som påverkas av en händelse som inträffar flera hundra mil bort.
Här på jobbet märker vi av det här, eftersom våra flyg inte kan lyfta. Det innebär ju en del förseningar för oss och våra kunder.

Men tänk om det här, och alla andra naturkatastrofer som inträffar runt om i världen, är ett sätt för vår planet, eller för en högre makt, att säga att vi inte kan fortsätta att behandla planeten som vi gör. Att slå tillbaka mot all miljöförstöring.
Tänk...p.g.a det här vulkanutbrottet kan tusentals flygplan inte lyfta. Tänk vad mycket koldioxid dom planen hade släppt ut om flygtrafiken hade kunnat rulla på som vanligt. Det är ju något som kan ses som positivt med det hela.
Hoppas att folk är lite mer miljömedvetna nu för tiden. Då kanske det till slut minskar med naturkatastrofer också. Just nu känns det som att det bara ökar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0