Punka...

Igår hade vi en jättetrevlig kväll på Torön. Vi hade fått bord ute på gården, vilket gjorde att vi satt ganska öppet. När vi kom dit såg vädret ganska ostadigt ut. Det låg åska i luften och vi hörde lite muller längre bort. Regnet höll sig borta, men däremot blåste det storm medans vi satt och åt. Det var lite knepigt att äta när det blåste så hårt. :) Lite senare hade vi tur och fick ett bord inne, eftersom ett annat sällskap hade åkt. När vi hade flyttat in blev det helt plötsligt vindstilla och jättefint. Vi satt ganska nära musikerna som underhöll gästerna så det var lite svårt att prata där inne, men vi hade kul ändå. :)

I morse när jag skulle cykla till jobbet så hade jag fått punktering på framdäcket. :( Typiskt... Och jag slutar ju 19.00 idag så jag hinner inte lämna in den i dag heller.

Snart har halva veckan gått! Härligt! Och på lördag kommer syster hem igen! Mysigt att ha henne här i flera dagar. :) Fast synd att jag jobbar, men vi får försöka hitta på mycket på kvällarna i stället. Längtar!

Tisdagskul!

I kväll ska jag, Kristin, Therese och fyra av Therese kompisar åka till Torön på grill- och räkafton med allsång. Ska bli skoj! Sju trevliga tjejer, god mat, vin och en massa sång! Riktigt kul att göra något sånt på en tisdag. :) Och som tur är så har jag sovmorgon till klockan 11.00 i morgon.


Fräscha naglar igen!

Nu har jag varit hos Adele och fått fina naglar igen. Sommarfräscha och glittriga. :)


Tungt...

Jag hade rätt. Det var tungt att börja jobba klockan 7.00 i morse. Riktigt trött är jag och jag måste försöka lägga mig tidigt i kväll.
Efter jobbet ska jag till Adele och fixa naglarna. Ska bli skönt med fina, fräscha naglar igen!

Helgen är över...

Då var den här helgen över...känns lite tråkigt, men det har varit en bra helg.
Fredagen var mysig med god mat och trevligt sällskap. Jag sov över hos mamma och pappa också så jag slapp köra hem på kvällen.
På lördagen åkte vi till Järvsö på marknad, men jag köpte ingenting. Efteråt åkte vi till Lill-Babs café. Sen åkte jag hem och duschade för att sen åka hem till mamma och pappa igen för middag. Efter maten åkte jag, Emma och Jocke till min lägenhet och förfestade lite. Emmas kompis Jenny kom också dit. Vi fortsatte kvällen på Järnvägs där det blev rätt mycket folk. Det var en rolig kväll.
Idag tog jag cykeln hem till föräldrarna och satt och solade lite. Umgicks med Emma och Jocke innan dom åkte tillbaka till Stockholm, och med mamma och pappa som åkte till Gräsö, eftersom mamma fått semester nu.
Tråkigt att helgen är över och att man ska jobba igen i morgon, men till helgen kommer Emma hem några dagar igen så det blir roligt!
Börjar jobba klockan 7.00 i morgon. Det känns lite tungt...


Glad midsommar!

Vill önska alla en glad midsommar! Hoppas på fint väder!



Bild lånad från Google

 

P.S. Första intrycket igår var mycket positivt. :)


Städning

Då var midsommarstädningen färdig. Nu en snabbdusch, för att sen åka hem till föräldrarna och välkomna hem syrran "med sällskap" för en mysig helg med midsommarfirande. :) Skojigt!

Efter städningen hittade jag katten liggande på datorn. Hur kan man välja att lägga sig där det är varmt när det är 29,4 grader i lägenheten!

Vädret

Typiskt att man tar på sig lite mer kläder precis den dagen då det blir jättefint väder. Jag hoppas vädret håller i sig till i morgon!
Ska strax äta lunch och det blir ute idag.
Ikväll får man träffa någon för första gången. Spännande. :)
Ett kort inlägg på en stressig dag!

Dagen

Idag har det varit mycket att göra på jobbet. Om det inte har varit kunder på chatten så har jag haft mail att svara på och så har det ringt kunder på telefon. Första timmen mellan 7 och 8 är alltid ganska lugn så då hann jag kolla Facebook och börja läsa några bloggar, men hann långt ifrån läsa alla nya inlägg på dom bloggarna jag följer. Efter klockan 8 så har jag inte hunnit med något annat än jobbrelaterat.
Slutade klockan tre och det var skönt! Hann med att kolla på en film när jag kom hem. "Burning plains" heter den. Den kan jag rekommendera. Sen åkte jag på systemet så jag fick det gjort till helgen och ikväll var det dags för bio med Kristin. Äntligen fick vi se "Sex and the city 2"! Och vilket underbart gäng dom är! Jag tyckte den var jättebra och rolig!

Dagen

Idag har det varit mycket att göra på jobbet. Om det inte har varit kunder på chatten så har jag haft mail att svara på och så har det ringt kunder på telefon. Första timmen mellan 7 och 8 är alltid ganska lugn så då hann jag kolla Facebook och börja läsa några bloggar, men hann långt ifrån läsa alla nya inlägg på dom bloggarna jag följer. Efter klockan 8 så har jag inte hunnit med något annat än jobbrelaterat.
Slutade klockan tre och det var skönt! Hann med att kolla på en film när jag kom hem. "Burning plains" heter den. Den kan jag rekommendera. Sen åkte jag på systemet så jag fick det gjort till helgen och ikväll var det dags för bio med Kristin. Äntligen fick vi se "Sex and the city 2"! Och vilket underbart gäng dom är! Jag tyckte den var jättebra och rolig!

God morgon!

Klockan sju igår kväll gick jag från jobbet och klockan sju i morse var jag tillbaka för morgonpasset. Nu har man gjort halva veckan, eftersom vi är lediga på fredag! Härligt!
I kväll ska jag och Kristin gå och se Sex and the city 2. Det ser jag fram emot! Man har ju längtat efter tvåan ett tag nu. :)

Igår kom klänningarna jag beställde i fredags kväll. Tyvärr var två av dom för små. En tror jag att jag behåller i alla fall. Vet inte om jag ska chansa och byta till en större storlek, eller om jag ska strunta i det och bara skicka tillbaka dom.

Ny vecka

Vi började den här veckan med att äta tårta på förmiddagen. :) Bra start. Tårta som var kvar från ett bröllop i lördags, mellan två av våra kollegor. Gott!

Började även veckan med att se att några förändringar hade gjorts. Dock till det sämre tyvärr. Varför ändrar man något så det blir sämre, krångligare och mer tidskrävande? Ok, det tar inte jättemycket längre tid, men det kan göra mycket ändå om man har mycket att göra.

Satt ute i solen och åt lunch. Tyvärr är det kallt i luften fortfarande, så när det blåste lite så blev det kallt.

Jag sov dåligt i natt. Hade svårt att somna igår. Gick och la mig i tid, men det hjälper ju tyvärr inte när det tar nån timme att somna. Har börjat märka en trend... Tror jag har svårt att somna på söndagarna när jag har varit ut på lördagen.


Min helg

Igår var som sagt jag och Adele i Hudik och shoppade. Vi hittade en del båda två, så det blev en lyckad shoppingtur. :) Nedanför ser ni mina inköp. En festtop, t-shirt, skärp, shorts och ett diadem.

När vi kom hem till Ljusdal hann jag sätta mig framför tv:n en stund och se kortegen med det kungliga brudparet. Dom var så fina. :) Jättefin brudklänning tycker jag!
Sen gjorde jag mig klar för att gå till Adele och Niklas för grillning. Vi började med en omgång kubb. Adele och jag mot grabbarna och vi förlorade, men inte med så mycket. :) Vi hade en trevlig kväll med god mat och. Synd med vädret, men vi kunde iaf sitta ute och äta. Men vi hade tak över huvudet, vilket var tur eftersom det började ösregna och hagla. Efter den skuren satte vi oss inne. När två i sällskapet drog sig ner mot krogen satt jag, Adele och Niklas kvar hos dom. Åt lite marängswiss och spelade spel.

Idag sov jag länge och sen har jag faktiskt suttit framför tv:n hela dan. Tänk vad många söndagar som blir förstörda nu för tiden! Det måste bli ändring på det. Har suttit och kollat på kungabröllopet hela dan. Jag spelade in det igår, och det var ju några timmar att gå igenom. Kanske verkar nördigt att spela in det eftersom det visas i repris, men eftersom jag har en dvd med inspelningsbar hårddisk så utnyttjade jag det och spelade in hela sändningen så kan jag välja själv vad jag vill se. :) Man kanske vill se mer än höjdpunkterna som visas efteråt. Och jag hade tänkt kolla bara på bröllopet, kortegen och lite av festen men det var mycket intressant så det blev att jag tittade på det mesta! Spolade ibland när det blev lite segt.
Blev väldigt imponerad av Daniels pappas tal! Bra gjort att tala så bra inför alla dessa kungligheter. Och Daniels tal var också jättefint! Och Kungens. :)

Nu ser jag fram emot en fyradagars jobbvecka och sen midsommar!


Friday night

Hade fått en film från lovefilm idag. :) En som jag har sett fram emot, och den var absolut sevärd tycker jag. "Allt för min syster" heter den. Efter att jag sett den så blev det kungligt på tv:n. Såg konserten för brudparet.
Har även pratat med syrran nästan hela kvällen via Skype och ätit godis.

I morgon blir det en tripp till Hudik med Adele för lite shopping. Fast jag har även nätshoppat lite ikväll. Tre klänningar blev det. Hoppas dom passar!
I morgon kväll är det grillparty hos Adele och Niklas. Skoj skoj!

Hemmakväll

I kväll blir det nog en lugn kväll hemma framför tv:n. Tyvärr är det en dålig tv-kväll såg jag. Hoppas jag har fått en ny film från lovefilm, men jag har inte sett att dom har skickat nån. Den borde ha kommit redan igår, så jag hoppas den ligger i brevlådan när jag kommer hem. Man blir så förvånad när det tar nån dag extra, för dom är alltid så snabba. Men det kan vara Posten som har strulat också.
Men har jag inte fått någon ny film så får det bli ännu en kväll med gamla filmer, som jag inte har sett på flera år. Har några stycken som jag är sugen på att se.

Mycket att göra

Idag har det varit mycket på jobbet. Ska bli skönt med helg! Slutar om 1,5 timme. Undrar vad man ska äta idag. Kanske varma mackor. Det får det nog bli. Gott!
Har blivit bjuden på jättegod tårta idag av goa Karin som fyller år. :)

Tråkigt regnväder idag. Längtar efter att få ta fram dom riktiga sommarkläderna som jag fortfarande inte kunnat använda. Tunna, sköna linnen och tunnare kortbyxor och sånt. Vet inte om jag har haft linne på jobbet nån dag än så länge. Trist... Värmen måste komma nu om man ska hinna njuta av den ett tag innan hösten kommer. Fast den vill man inte tänka på än...

Nytt i musikvärlden

Här är två av mina favoritlåtar som spelas mycket just nu.

Scissor Sisters - Fire with fire



Den coola och duktiga tjejen Robyn med den superbra låten Dancing on my own!

TV-kväll

Ikväll när jag slutar ska jag hem och slänga mig i soffan framför tv:n. Ok, jag ska laga mat först. Tror det blir potatis och ugnsfiskpinnar. Dom var faktiskt godare än såna man steker i stekpanna.
Men sen ska jag i alla fall titta på Grey´s anatomy och Lost som jag spelade in igår. Har sett fram emot Grey´s-avsnittet i en vecka eftersom det slutade så spännande sist! Men annars är torsdagar ganska dåliga tv-dagar, så jag får se vad det blir när jag sett båda avsnitten. Det kanske blir en film.


Clogs

Här är mina nya skor. Ser ut som träskor fast dom är i plast. Visst är dom söta?! :)


Middag på Järnvägs

Ikväll har vi varit på Järnvägs och ätit, jag och tolv kollegor. Det var mycket trevligt och jättegod mat! Vitlöksbröd till förrätt, fläskfile med råstekt potatis, rödvinssky och en god sås till varmrätt och friterad camembert med vaniljglass och hjortron till efterrätt. Mums!

Onsdag!

Hade en mycket trevlig kväll med Kristin igår. Vi gjorde tacos och satt och pratade i några timmar. Någon film hann vi inte med. :)

Idag började jag jobba 7.30. Hann ta ett samtal och sen blev det strömavbrott. Hela huset slocknade och tydligen hade det varit i större delen av Ljusdal. Så det tog ett tag innan vi fick igång datorer och annat. När min dator väl startade och jag skulle börja logga in igen, så hör jag någon prata. Då visar det sig att jag fått in en kund på telefonen, så det var bara att slänga på sig headseatet, lite förvirrad, och förklara att vi haft strömavbrott och att jag var tvungen att logga in på min dator igen. Men jag kunde hjälpa honom ändå, så det var ju tur. :)

Jag märkte också när jag kommit till jobbet att jag fått ett tuggummi under skon. :( Blir så less på alla som ska gå runt och slänga tuggummi på backen/golvet. Hade skorna när vi var ute i lördags, så antagligen var det då det hamnade där. Har bara använt dom två gånger. Så nu har jag spenderat morgonen med att försöka få bort det, men det resulterar ju bara i mer kladd.

I kväll ska vi ut och äta på Järnvägs. Vi som var handledare blir bjuden på middag av jobbet. Trevligt!

Middag och tjejsnack

I kväll ska jag och Kristin träffas hos mig och laga mat, prata en massa och om vi hinner kolla på Mamma Mia. Det blir roligt! Får se vad vi ska hitta på för mat. LCHF-mat blir det, eftersom Kristin äter det nu.
När jag slutar jobbet ska jag åka och köpa mina träskor. :) Lägger ut en bild sen. Hoppas jag inte ångrar mig bara, men jag har ju öppet köp i alla fall.


Då var helgen över...

Tänkte berätta lite om min helg, eftersom jag inte har bloggat nånting.
På lördagen var jag och mamma en sväng på köpingen. Det blev inhandlat en tröja och så hittade jag ett par träskor fast i plast. Jättesöta var dom. Jag som inte har fastnat för träsko-modet. :) Men det var en skada på dom som fanns inne, så dom skulle beställa nya åt mig. Ska hämta dom i morgon. Efter den lilla shoppingrundan tog vi en fika på Finess.
På kvällen blev det ju fest, eftersom Lina var hemma. Vi var hos Linas pojkväns syster och det blev ett helt gäng där. Vi blev nog 14 st eller nåt till slut. Det var trevligt. Senare drog vi oss ner mot Järnvägs. När vi kom dit var det inte så mycket folk, men till slut blev det ganska trångt där. Så det var en rolig kväll.

Söndagen blev seg. Låg i sängen till klockan 14.00 ungefär och sen flyttade jag bara över till soffan och låg framför tv:n större delen av dan. :) Men jag var inte bakis utan bara trött. Gick ner på Prix och handlade lite och så blev det en pizza från Salladsbaren.

Idag hade jag sovmorgon och började jobba klockan 10.00, men ändå har jag suttit och gäspat hela dan. Gick och la mig lite senare än jag borde igår. Efter en utekväll kan man behöva sova länge på söndag natt. :)

Filmkväll

Har haft filmkväll här ikväll. Såg först A perfect world, som jag inte har sett på flera år. Inspelat på VHS, och tänk vilken dålig kvalitet det är. :) Men en bra film i alla fall.
Sen såg jag Alex & Emma. En film som är sådär. Somnade nu på slutet, så jag får se klart den i morgon. :)
Nu är det gonatt för mig!

LCHF

Kristin berättade igår om LCHF, som hon har testat den här veckan. LCHF står för Low Carb High Fat och är alltså ett sätt att äta, där man undviker kolhydrater och äter mer fett, riktigt fett. Hon har redan märkt skillnad i energi och även på hur byxorna sitter. :) Så nu funderar jag på att prova det.
Men det känns svårt att börja, för det går ju emot allt man lärt sig innan. Att äta mer fett känns helt fel egentligen. Men det är ju värt ett försök. Hittade jättemånga recept, och mycket som lät gott.

Missy!

Såg i Dagens Nyheter att Missy Elliott spelar på Jazzfestivalen i Stockholm i morgon. Det hade jag velat se! Typiskt att man inte sett det tidigare. Då kanske man hade åkt ner till Stockholm.
Och så hade man kunnat passa på att se Takida gratis i kväll. Men Takida får jag se om tre veckor i alla fall.

Torsdagsmys!

Har haft en jättetrevlig och mysig kväll med Kristin och Lina på Condis i Järvsö. Otroligt god mat var det! Åt Kyckling provencale, som är vitlöksmarinerad kycklingfilé med peppargräddsås och pasta. Till efterrätt blev det en underbar halloncheescake med seg chokladbotten.

Innan vi åkte dit hann jag med att baka en kladdkaka till i morgon.

Torsdag

Bara 45 minuter kvar tills jag slutar. Underbart att sluta klockan 15.00! Då ska jag hem och slänga ihop en kladdkaka. Vi insåg här på jobbet att hon som skulle fixa fredagsfika i morgon är sjuk och därför erbjöd jag mig att ordna fika i stället.
Sen ska jag träffa Lina och Kristin senare för en middag på nån uteservering. Var har vi inte bestämt än.
Jo, nu blev det precis bestämt att vi åker till Condis i Järvsö. Mysigt. :)

Lunchen blev ingen hit direkt, köpte en fryslåda med schnitzel. Köttbiten kändes inte speciellt fräsch. Det hade varit bättre med mina stuvade makaroner och korv.

No food

Typiskt...glömde min matlåda hemma idag, så jag har ingen lunch med mig. Hoppas det finns nåt gott att köpa i frysdisken.
Jag hade ganska bråttom i morse och skulle hälla upp yoghurt i en matlåda, så jag hade frukost med till jobbet. Och det slutade med att jag bara fick med mig den lådan. Har bara en halvtimmes lunch också, så jag hinner inte åka och hämta den. Jag cyklar ju till jobbet.

Igår kväll var det Grey´s anatomy. Det var nog det värsta/bästa/mest spännande avsnittet nånsin! Åtminstone ett av dom värsta/bästa... Tur att det är ett till avsnitt nästa vecka! Då är det säsongsfinal. Det hade lika gärna kunnat vara det sista igår, så det slutar med en massa frågor som man vill ha svar på direkt! Det brukar ju sluta när det är som mest spännande.

Halva veckan

Skönt att vi är närmare helgen igen. :)
Har ju inte skrivit så mycket den här veckan. Kan berätta att det inte hände några fler missöden i måndags i alla fall. :) Tur det. Och handtaget sitter på plats, just nu åtminstone.

Vi har börjat en tävling på jobbet som jag hoppas jag vinner, för jag insåg precis att min vinst kan användas till ett fallskärmshopp! Men det är ju många man tävlar mot, så chansen är ju inte så stor.

I morgon ska jag, Lina och Kristin ut och äta. Lina är hemma den här veckan. Får se om vi blir ännu fler. Har inte bestämt var vi ska än, men hoppas det blir fint väder så vi kan sitta ute. Sen kanske det blir utgång i helgen.

Och nu har skattepengarna kommit! Underbart att få lite extrapengar! Frågan är bara om dom ska sparas, eller läggas på nåt jag vill ha?

Love!

Är så glad för den bästa i världen! Ingen förtjänar det mer och jag tror och hoppas att det här är det hon väntat på!

Dålig start

Den här dagen fick en ganska dålig start. När jag klivit upp och gått till badrummet så ska jag stänga dörren. När jag drar igen den så lossnar handtaget. Där står jag instängd med handtaget i handen. Försöker att sätta tillbaka det, men misslyckas först. Hinner fundera på vad jag ska göra om jag inte kommer ut. Kan ju inte ringa nån, som förra gången jag blev inlåst i det här huset. Och då hade jag ju fortfarande tillgång till hela min lägenhet. :) Gör ett nytt försök och trycker in handtaget ordentligt, och då lyckas jag öppna dörren. På andra sidan håller då handtaget på att tryckas ut i stället. Jag lyckades trycka in båda handtagen sen, men nu vågar man ju knappt stänga dörren.
När man tror att problemen med lägenheten är avklarade så kommer det nya konstiga problem, som man inte tycker borde hända i en nyrenoverad lägenhet.

När jag sen ska ta fram frukost och öppna yoghurten med den otroligt "smarta" öppningsanordningen dom har kommit på, med ett plasthölje och en smal plastremsa man ska dra i, så går remsan av. Så man får försöka dra i den ändå, och får ganska ont i fingrarna. När den väl går upp så sprätter det yoghurt över hela mig. I ansiktet, håret och på tröjan. Så det blev till att byta tröja och tvätta av sig.

Vi får se hur dagen slutar...

Weekend´s almost over

Tänk vad helgerna försvinner snabbt.
Igår var vi ju några på jobbet som samlades för att plocka skräp i området. Vi fick ihop en hel del. Väldigt många fimpar plockade man upp. Sen åt vi hamburgare och gick tipsrunda.
När jag kom hem igen ville jag hitta på nåt eftersom det var så fint väder. Pratade med Sandra och bestämde att jag skulle åka till henne. Vi satt ute i solen ett tag. Sen åkte vi och handlade mat och en massa glass, så blev det grillat till middag. Jättegott! Blev kvar där hela kvällen sen.
Men barnen var inte sig själva, för dom var sjuka. Inte ligga pigg som dom brukar.

Idag har jag inte gjort nånting. :( Förstår inte varför jag alltid ska ha en dag under helgen då jag inte orkar med nånting.

1h30min

1,5 timme kvar tills man slutar. Får se vad man ska hitta på att äta då. Man kommer nog inte att vara så sugen på middag när man kommer hem, efter allt fredagsfika. Som vanligt... Har idag ätit kanske världens godaste kaka! Den hade bakats av vår goa kollega Emma, som jobbade sin sista dag idag.
Är sugen på att ta en bit till, men jag är ju mätt också!
Ikväll blir det en lugn hemmakväll framför tv:n. Får se vad lördagkvällen har att bjuda på. Skulle vara roligt att hitta på nåt.

Helg!

Trots att jag började jobba klockan 11 i dag, och har sovit minst åtta timmar är jag trött idag. Ska bli skönt och välbehövligt med helg så man får försöka vila upp sig lite. I morgon får jag tyvärr inte sova ut, för då ska jag vara på jobbet igen klockan 10.00 för att plocka skräp i området. Detta gör vi för att det är Världsmiljödagen. Sen bjuds det på hamburgare.
Annars har jag inga planer för helgen. Jag är öppen för förslag!

I wanna...

  

 

  

Har du fler förslag på roliga äventyr?

Svårt att vakna?

Hittade några roliga väckarklockor man kanske skulle testa om man gärna snoozar på morgonen. :)

Den flygande väckarklockan
http://www.coolstuff.se/Flying_Alarm_Clock

Väckarklockan som springer iväg
http://www.coolstuff.se/Clocky

Hängande väckarklockan som drar sig närmare och närmare taket varje gång man snoozar
http://www.coolstuff.se/Hanging_Alarmclock

Då var det gjort!

Äntligen tog jag mig ut på en promenad! Det var på tiden.
Snart ska jag belöna mig med en Magnum Golden Hazelnut. :)

Halva veckan

Då var halva veckan gjord. En seg vecka... Längtar efter helg.
Idag var jag och Erika och lunchade på Sibylla. Gott med hamburgare och strips. :)
Har även städat skrivbordet här på jobbet i dag. Vågar inte säga när jag gjorde det senast... Det var några dammtussar att torka bort.

Förlåt för ganska meningslösa blogginlägg den senaste tiden... Får hoppas att energi och inspiration kommer tillbaka snart.

Finväder

20 minuter kvar till hemgång. Undrar om jag ska orka ut och göra nånting idag. Cykla, gå eller springa? Eller ska jag hamna i soffan igen, trots att det är så fint väder. Vet inte vad det är, men jag orkar inte nånting! Är bara så trött...
Och både igår och idag har jag mått lite konstigt i magen på eftermiddagen. Då blir man inte heller så sugen på att göra nånting annat än att lägga sig i soffan.


Sleepy...

Jaha, igår kväll låg man och vred och vände på sig igen och kunde inte somna. Har sovit dåligt under natten. Förstår inte varför jag inte kan sova?! Så i dag är man ännu tröttare... Hur ska den här veckan sluta om det fortsätter så här?

Igår kväll låg jag och tänkte på en sak jag skulle vilja göra. Ska surfa runt lite idag och kolla vad jag hittar. Det var väl därför jag inte kunde somna igår, men jag hade svårt att släppa tankarna när dom väl hade börjat fara runt i huvudet.

RSS 2.0