Dan före sista dan

Tänk att det är sista dagen av 2010 i morgon. Året har gått riktigt snabbt! Och 2011 kommer säkert att gå ännu snabbare! Det känns som om jorden snurrar snabbare runt solen för varje år. :)
Skönt att det bara var fyra dagar att jobba den här veckan också. Efter jobbet hämtade jag mina nya jeans som dom hade sytt upp och sen köpte jag med mig kinamat hem.
Det nya året ska jag fira in med min vän Malena. Då blir det också kinamat och thaimat. Ett litet och lugnt nyårsfirande. Det blir trevligt. Vi träffas ju inte så många gånger om året.
Vet inte om jag har skrivit det tidigare, men nyårsafton måste vara den sämsta dagen på hela året att vara singel! Det är tur att man har några singelvänner kvar. :) Fast man hoppas ju såklart att vi alla ska träffa nån! Hoppas att 2011 blir kärlekens år för alla. :)

Hoppas ni andra får en bra nyårsafton tillsammans med familj eller vänner!

GOTT NYTT ÅR!!!

En stund i spåret

Ikväll var det dags för skidåkning igen. Åkte 7 km. Har därmed ökat en km för varje gång. :)
Tog faktiskt med kameran för jag tänkte försöka ta nån bild i spåret. Det blev också bara en bild... Var så krångligt och tog sån tid att stanna och ta av sig handskarna för att få upp den och sen lägga ner den i fickan igen.
Kanske provar igen nån annan gång.


Värdelösa barn

Idag är det Värnlösa barns dag berättade en kollega för mig. Men jag hörde lite fel...trodde han sa Värdelösa barns dag. Usch vilken hemsk dag tänkte jag! Taskigt mot barnen! Började tänka på hur det skulle vara att fira en sån dag på dagis t.ex. "Hylla" dom barn som är värdelösa!
Men inte finns det några värdelösa barn heller!

Kort och gott

Efter jobbet gick jag en kort sväng på köpingen. Hittade ett par jeans som jag ska gå tillbaka i morgon och köpa. Sen gick jag och fotograferade mig för nya körkortet. Gick till en fotoautomat, men jag förstog att jag skulle ha gått till fotografen i stället. Blev inte så bra kvalitet på bilderna och motivet blev inte heller så bra. Jag ser likadan ut på alla bilder, lika sur och stel. Jag har för mig att jag har hört att man inte får visa tänderna på bilderna, men vet inte om det stämmer. Skulle kanske ha lett lite iaf. :) Men men, det får väl duga i tio år...

-------------------------------------------------------------------------------

Igår när jag låg och inte kunde sova så funderade jag i ett "svagt" ögonblick på om jag skulle försöka mig på att inte äta godis på ett år, efter nyår. Men ett år känns lite långt. :) Men ska försöka så länge jag kan iaf. Tänkte försöka skriva ner hur länge jag klarar det så kanske jag blir peppad att hålla mig längre och längre. Men det är inget nyårslöfte...jag tänker inte lova något. :) 

Dålig sömn...

I natt har jag sovit jättedåligt. Som vanligt på söndagar hade jag svårt att somna. Det tog nog minst ett par timmar... Och det är väldigt jobbigt när man börjar jobba klockan 7.00. Vill bara gå hem och sova igen.
När jag slutar jobbet ska jag ta en liten sväng på köpingen. Måste nog gå och ta ett foto till ett nytt körkort. Fick hem papperen för ett par månader sedan, det är mindre än en månad innan mitt körkort går ut och jag har inte tagit mig iväg för att ta ett foto till det, men det börjar bli lite knappt med tiden nu.


Wish it could be christmas every day

Nu är julen i princip över för detta år. Känns alltid lika trist. Det går över alldeles för snabbt när den väl kommer. Men det har varit en mysig julhelg iaf.
På torsdagen blev det som jag skrev tidigare en kväll hos mamma och pappa med provsmakning av julskinkan och julgransklädning. Emma och Jocke kom också hem då. Klockan blev halv två på natten innan jag åkte hem, så vi hade mycket trevligt!
På julaftonsmorgonen kunde man ju inte sova så länge så man var ganska trött ett bra tag in på dagen. Vi tittade på Trolltyg i tomteskogen och sen såklart Kalle Anka! Senare var det dags för julmaten. Mammas underbart goda julbord! Tyvärr blev jag mätt alldeles för fort.
Efter maten var det dags för något vi sett fram emot ända sedan kvällen innan när vi la alla julklappar under granen. :) Utdelning och öppning! Jag fick som vanligt agera tomte och dela ut julklapparna. Blev många i år också. Och jättemånga bra julklappar!



När vi var färdig med detta testade vi en av mina julklappar från Emma och Jocke. Ett roligt spel som heter När då då. Jättekul hade vi, men man blir väldigt medveten om hur dålig man är på historia!

Sen var det då Juldagen igår. Vi gjorde inte så mycket under dagen. Jag, Emma och Jocke åkte till min lägenhet och höll Zelda sällskap. På kvällen blev det som vanligt utgång. Vi satt hos mig först, tillsammans med Emmas kompis Linda och hennes nyblivna fästman Kenneth! Då provade vi en av Emmas och Jockes julklapp från mig, ett annat spel. Utan tvekan heter det. Riktigt roligt hade vi! Ska nog köpa det själv också. :) Och så gick vi ner till Järnvägs och köade en stund. Irriterade oss på folk bakom oss i kön innan vi till slut kom in. Vi hittade några platser att sitta på, så vi stog där hela kvällen och pratade. Det var trevligt tack vare sällskapet. :) Annars är Järnvägs och dess gäster inte mycket att hänga i julgranen!

Nu väntar jag på att Emma och Jocke ska hämta mig, så ska vi åka till mamma och pappa och umgås lite innan dom åker hem till Stockholm. :/ Trist att dom måste åka redan...

Merry Xmas!

Till er alla, från mig själv, en riktigt god jul!

Dan före dopparedan

Tänk att det är julafton i morgon! Otroligt! :)
Dagen började sådär, då jag fick ett par griniga kunder, men sen har det flytit på lite bättre. Blir bjuden på jobblunch idag, nachos från Finess, för att vi i "utbildningsteamet" ska planera lite inför våren. Trevligt. :)

Och mamma och pappa är så snälla att dom åker förbi mig och borstar av bilen och skottar runt den, så jag kan komma hem snabbare sen! Gulliga dom! :) Men ska ändå vara hemma i lägenheten ett par timmar så bilen får värmas upp med motorvärmaren och så ska jag slå in några julklappar och fixa lite. Sen åker jag till mamma och pappa och klär granen och inväntar syrran och Jocke. Och så blir det den traditionsenliga provsmakningen av julskinkan. Sedan nån gång på 90-talet har samma bekanta till oss kommit på kvällen den 23:e för att äta vörtbröd och julskinka. Traditioner är till för att hållas!

Let it snow, let it snow, let it snow

Vädergudarna har verkligen låtit snön falla dom senaste dagarna. Ungefär fem dagar i sträck. Blir en riktigt vit jul! Mysigt!
Så här ser bilen ut efter att ha stått i snart en vecka. Men det kunde ju ha varit värre efter allt snöande. :) Imorgon ska den skottas fram.


Merry christmas to all!

Nu har julkorten börjat dimpa ner i brevlådorna så jag tänkte lägga ut några bilder på dom.

 
 

Nästa år ska jag nog börja lite tidigare så jag kan lägga ner mer tid på varje kort. :)

Nyårsnaglar

 

Idag efter jobbet tog jag en rask promenad (så rask det gick i snövädret) till Adeles mysiga salong för att få naglarna fixade. Hade bestämt mig för två månader sen vilken färg jag ville ha lagom till jul och nyår. Så är dom glittriga och fina! På ena fingret har jag även en snygg blomma. Det var dock svårt att få till det bra på bild. Tror den syns lite bättre på den lilla bilden om man klickar på den.


Apologize

Dagen började bra. Det första samtalet jag fick var från en kund jag pratat med igår, som varit ganska otrevlig mot mig. Han ringde bara för att be om ursäkt. Sånt värmer, när dom tar sig den tiden. Det händer inte så ofta.

Kristin

Ikväll fick jag äntligen träffa min kära vän Kristin ett par timmar. :) Vi fick prata av oss en massa och tiden gick undan!

Bara tre arbetsdagar kvar innan det är julafton!

Sleepyhead

Hade sovmorgon i morse och började jobba 9.30. Tyckte inte att jag var så jättetrött när jag vaknade, men efter att jag klivit upp så kom tröttheten... Som tur är så börjar jag ganska sent (vid 9) både tisdag och onsdag också. Och så jobbar jag tidigt dagen före julafton. :)

Ikväll kommer Kristin över på fika. Det blir kul! Har inte träffat henne på flera veckor! Vi har nog en del att prata om. :)

Apropå rubriken. Visst är det så man säger på engelska om man är lite trött av sig? Undrar om det är därifrån ordet tröttmössa kommer.


4 dagar!

Bara fyra arbetsdagar kvar, sen är det julafton! Längtar! Synd att julhelgen är så kort bara. Och inga extra lediga dagar har jag heller.
Har några saker kvar som jag skulle vilja fixa innan jul, får se om jag hinner. 
Men nu är det dags att sova, så man orkar med morgondagen.

4:e advent

Gårdagens julfest var rolig! Började med lite förfest på jobbet klockan 16. Ett par timmar senare bar det iväg med taxi mot Stadt där vi fick champagne för den fina framgången detta året för DHL. Sedan blev det god julmat. Dock orkade jag inte jättemycket mat.
Sedan blev det mycket dansande, så fötterna värkte, och värker fortfarande! Fick lite fotmassage från en gullig kollega. Det var mycket skönt för mina ömma fötter! Kvällen kändes lite lugnare än tidigare julfester, men den blev rolig ändå. :)

Idag ska det slås in julklappar. Annars görs det inte mycket idag...

Julbord!

Färdigfixad...ikväll blir det julbord/julfest med kollegorna!

Musikhjälpen

50 kr skänkta mot barnhandel. Håll öronen öppna efter Ulf Lundell i P3. :)

Önska en låt du också och skänk lite pengar!

Skriv ett sms och skriv 50, 100 eller 200 och sedan låt och artist, och en ev. motivering. Skicka till 72999.

Jag ser det snöar

Ja, utanför fönstret snöar det för fullt så det blir till att sopa av bilen innan jag åker hem.
Ska försöka att städa lite när jag kommer hem, så jag slipper göra det i morgon. Sen blir det filmkväll. Ska se Inception. Och äta fruktsallad. :) Har faktiskt gått ner några hekton eller kanske till och med närmare ett kilo under den här veckan. Fast det syns ju inte så det hjälper ju inte för klädernas skull. Men nånting har jag nog att ta på mig i morgon iaf. :)

Om en vecka går man och väntar på att Kalle Anka ska börja. :) Blir nästan lite pirrig när jag tänker på hur nära det är nu! Som ett barn på julafton... :)

6 km

Kunde inte logga in på blogg.se igår så där bröts min fina statistik med minst ett inlägg om dan.
I morse höll jag nästan på att försova mig, eftersom jag hade stängt av alarmet. Men jag vaknade iaf, dock lite sent, så jag tog bilen till jobbet. Tur att jag hade borstat av bilen igår. Annars hade det blivit stressigt.

Igår kväll tog jag en skidtur. Ökade lite från förra gången och åkte 6 km. 48 minuter ungefär tog det. Hade lite bakhalt så jag fick rejäl träning för armarna i uppförsbackarna då jag fick ta i med stavarna för att inte glida bakåt. Men en liten vurpa blev det i en uppförsbacke, när båda skidorna släppte samtidigt, så jag satte mig på knäna. :)

Snart är det helg med julbord. Och en vecka till julafton! Mysigt! Mycket att se fram emot. :)

Helgen närmar sig

Har ju varit så flitig här på bloggen den senaste tiden, så jag måste ju hålla det här nu och skriva nåt idag också. :)

På jobbet märker man av att det snart är jul. Det ringer på mer än vanligt och kunderna är mer irriterade än vanligt.
Snart är det helg och då blir det julbord med jobbet. Det blir kul! Har lite uppladdning under den här veckan och äter inga onyttigheter, utan det blir frukt på kvällarna istället. Inte för att orka mer mat på julbordet, utan för klädernas skull. :) Har iofs inte bestämt vad jag ska ha på mig. Det beror på dagsformen på lördag. Inte för att jag tror att den här veckan gör någon skillnad egentligen, men försöka kan man ju. :)
Sen är det julveckan och då släpper jag det där och äter vad jag vill! Efter jul och nyår får det bli ett försök att komma i form till beachen i februari!
Som sagt, försöka går ju. :)

Christmascard!

Då var det äntligen klart. :) Alla julkort ligger nu och väntar på att bli postade. Fick knappt ner dom i julkortspåsen från Posten, men med lite envishet gick det!
Lägger ut nån bild på dom när dom har kommit fram till mottagarna. :)

Bonus

Började jobba 10.15 idag och hann även denna morgon ta det lite lugnt. Kollade lite på Musikhjälpen på tv. Bra att dom gör något sånt och det är lite roligt att titta på också tycker jag.
Igår tittade jag på Svenska hjältar och man blir alldeles rörd av att se dessa människor och vilka insatser dom har gjort.

Idag fick vi en fin överraskning från vår VD. Bonus på decemberlönen. Våran julklapp för att vi är så duktiga. :) Mycket välkommet.

Monday morning

Nu sitter jag på jobbet. Är lite trött, men jag hade nog inte varit piggare om jag sovit den där halvtimmen längre och missat luciafirandet.
Sonja Aldén, Shirley Clamp och Sanna Nielsen var med och sjöng bland annat en jättefin version av Tänd ett ljus. Darin var också med. Han är otroligt duktig!
Det är ju skönt att ha lite mer tid på morgonen och hinna ta det lite lugnt. Men jag ligger ju alltid kvar i sängen så länge jag kan. Går bara upp tidigare om jag har något särskilt som jag ska göra. Men då klarar jag ju det, så jag borde klara av det även annars.

Den här veckan är sista veckan på året som man jobbar fem dagar. Sen blir det tre fyradagarsveckor. Sen jobbar jag tre hela veckor och så är det semester och en vecka utomlands!

Lucia

Sitter med tända ljus och äter lussekatt och pepparkaka och tittar på Lucia på tv. Precis som när vi var små. :) Gick upp lite tidigare för att hinna se lite av luciafirandet.
Men snart måste jag göra mig klar för jobbet.

3:e advent

Sitter och gör julkort och lyssnar på julmusik. Försöker att göra ett ryck och få klart dom sista julkorten. Sex stycken kvar om jag ska få ihop så många som jag vill. Tänk vilket jobb man gör för att skicka en julhälsning till sin familj, släkt och sina vänner! :) Men det är dom värda! Och det är så mycket roligare att skicka egentillverkade julkort!

Om ett tag ska jag hem till mamma och pappa för att få i mig lite middag. Sen blir det väl till att åka tillbaka och fortsätta. :) Nu ska jag försöka att göra nåt mer kort innan jag åker...

En salig blandning

Nu har jag fått ihop två julkort till. Imorgon blir det några fler så man kan skicka dom snart.

Sitter och kollar på Så mycket bättre nu och funderar på hur man själv skulle reagera om man jobbade i en mataffär och Lasse Berghagen, Petter och Tomas Di Leva kom in och handlade tillsammans och om dom dessutom frågade om hjälp. :)

5 km

Så lång blev premiärturen på skidor för den här säsongen. Härligt var det! Fast jag hade gärna haft lite sol också. Ska försöka att hålla igång och åka en del i vinter. Man får hoppas att temperaturen håller sig mellan -1 och -10. :) Det skulle vara lagom. Blir det kallare är det inte lika skönt att åka. Plus att jag måste valla om skidorna då, vilket jag inte kan och då blir det ingen åkning.

I kväll och i morgon ska jag försöka att hinna göra några fler julkort. Får se hur det går utan Adéles hjälp. :) Och utan skärmaskin. Det blir till att försöka och klippa rakt...


Idolfinal

Sitter och väntar på att finalen ska dra igång. Fördriver tiden med att titta på Nobelfesten. Kul att se hur alla ser ut, alla fina klänningar. Blir lite imponerad av Kronprinsessan Victoria. Hon ser så avslappnad och naturlig ut när hon sitter där och diskuterar något med männen som sitter på varsin sida om henne. Undrar däremot hur avslappnad Daniel känner sig... Men han kanske känner sig bekväm i sin nya roll som prins.


Om exakt två veckor sitter man kanske och öppnar julklappar nu. Spännande!

10 städer jag vill besöka

1. Dubai
2. Tokyo
3. New York
4. Miami
5. Kapstaden
6. Las Vegas
7. Los Angeles
8. Prag
9. Rom
10. Paris

Fikafredag!

Igår var det bakning för hela slanten. Pepparkakor, lussekatter och en vit chokladkaka till fredagsfikat på jobbet. Man blir så trött i ryggen av att stå och baka så länge!
Nu har jag kopplat in en liten cd-spelare här på jobbet så nu poppas det julmusik. :) Mysigt!

Ikväll blir det två finaler på tv. Hells kitchen och Idol! Hoppas Jay vinner!
Kanske tar en sväng på köpingen efter jobbet och försöker att köpa nån julklapp. Slutar ju 15.00.
Om TVÅ veckor är det julafton!! Åh vad jag längtar! Men det är en del som ska fixas före det. Hoppas man hinner med allt!

Antagen

Nu har antagningsbeskedet till högskolorna kommit. Jag kom in på mitt förstaval. Vet egentligen inte om man kan säga att det var förstavalet, eftersom jag bara la in en massa program och inte var så noga med att prioritera dom. Men programmet jag kom in på var i alla fall "Program med inriktning mot personal- och arbetslivsfrågor" i Uppsala. Kanske borde jag hoppa på det, men jag känner helt enkelt inte för det nu, så jag skjuter upp pluggandet lite till.
Vill jag läsa det lite senare så hoppas jag att jag kan komma in igen.
Det tråkiga är att jag inte får se hur jag låg till på dom andra programmen, eftersom man blir struken från alla program som man lagt efter det man kommer in på.

Dreams

Igår kväll när jag skulle lägga mig satte jag i laddaren i mobilen. Men av nån anledningen började den inte ladda. Jag måste verkligen ha en ny mobil nu! Startade om den i morse och nu laddar den.
I alla fall var jag lite orolig att batteriet skulle ladda ur och att alarmet inte skulle ringa, så jag har sovit lite dåligt i natt. Vågade väl aldrig hamna i den riktigt djupa sömnen... Vet inte om det är därför, men jag har drömt mycket i natt.

Drömde att jag vaknade i morse och när jag tittade ut så var all snö borta! Jag blev helt förtvivlad och ställde mig och lutade mot fönstret och typ "tappade hakan".

Sen drömde jag att jag skulle baka hemma hos mamma och pappa, precis som jag ska göra i kväll. Jag slutar 15.45 och ska åka direkt dit och börja baka. Det är det verkliga scenariot. :) I drömmen kom jag hem och började ta fram allt till bakningen. Sen satte jag mig framför tv:n. 19.30 kom mamma och pappa hem. Då låg pepparkaksdegen utkavlad och hade väl typ torkat. Även degen till lussekatterna låg framme och hade torkat. :) Ska försöka undvika det i kväll, då jag ska baka både pepparkakor, lussekatter och en kaka till fredagsfikat i morgon på jobbet!

En annan dröm är lite svårare att förklara. Jag och mamma var på julskyltning i Järvsö. Vi hittade ett ställe där man kunde gå ner för några trappor till en källare. Där stog ett gäng med folk (bl.a. några från jobbet) i en ring och höll på med nåt typ av rollspel med svärd. Vi gick förbi dom och kom till ett annat rum där folk satt på stolar på rad, så vi satte oss där vi också. Efter ett tag märkte vi att dom med svärden lyckades skapa vibrationer så att sakerna som stog på hyllorna, och även en väggklocka vibrerade, så dom var på väg att falla ner mot alla som satt på stolarna. Så vi fick se till att alla flyttade på sig. Sen låg vi på golvet allihop ett tag innan vi gick därifrån.

Det var dom drömmarna jag kommer ihåg... :)


Allt möjligt...

Sitter och kollar på Bonde söker fru. Sen är det Grey´s anatomy. Säsongsfinal. Det är många program som avslutas under veckan. Ganska skönt, så man kanske tar tag i lite andra saker. :) Har en del att fixa inför jul.
Och så är ju tanken att jag ska försöka dra in lite på sötsaker innan jul, eftersom det blir desto mer då. Men så på Prix dykte den upp, Marabou Vinter som jag har väntat på. Så nu ligger den öppnad här på bordet.
Blir lite arg på mig själv. Varför ska det vara så svårt att hålla sig! Vill ju verkligen trimma till kroppen lite, men hur ska jag lyckas med det så här?
Har funderat mer på Pace gym. Kanske skulle köpa ett månadskort och testa. Men det lockar mig inte riktigt att sitta på träningsmaskinerna med en massa vältränade (eller mindre vältränade) människor runt mig som ser allt jag gör. Det lockar inte heller med stationsträningen som verkar vara ganska styrd. Däremot lockar roddmaskinen! Har alltid velat prova en sån. Tycker det verkar jätteroligt!


Jag är inne i en liten känsloperiod nu. Inte så att jag går runt och är ledsen, men det är mycket tankar just nu. Funderingar på kärlek och framtiden... Det verkar bli lite av en babyboom nästa år. Glad för mina vänner som hittat rätt och som har spännande saker framför sig! Men man längtar efter den känslan själv.

Nu börjar Greys!

Julklappar

Har bara köpt två julklappar än så länge, men har ändå lite idéer, så jag tror att det börjar falla på plats. :) Några veckor före jul brukar jag oftast inte ha nån aning om vad jag ska köpa, men på nåt sätt så kommer idéerna till mig när julen närmar sig mer och mer. :) Så det ska nog lösa sig den här julen också, även om alla bitarna inte ligger på plats än.
Men tänk att det är så nära till jul! Bara 2,5 vecka!
Nästa lördag är det julfest och julbord med jobbet. Det brukar alltid vara roligt!

Home sweet home

Hemma från jobbet och hemma från träningen. Det blev varken skidor eller Bodyattack. Det hade blivit lite kallare ute...
Istället ska jag hoppa in i duschen nu och värma mig lite och sen försöka pyssla lite.

Beskedet

Nu har jag fått det besked jag varit ganska säker på att få, att tjänsten gick till någon annan. Men det gör inte så mycket. Kommer antagligen att få hålla lite utbildningar till våren också, så det känns kul.
Sitter på jobbet och fryser. Klädde mig lite dåligt i morse.
Ska jobba över 45 minuter, så jag slutar 17.00. Sen blir det middag och så får vi se vad klockan är och vad termometern visar, om det blir någon skidåkning.

Monday morning

Då var man tillbaka på jobbet. Trött idag. Känner mig lite tung i huvudet. Tog bilen till jobbet idag, eftersom jag låg och drog mig lite för länge. Idag var det mildare ute, bara ungefär -6 grader. Efter jobbet funderar jag på att ta premiärturen på skidor, om temperaturen håller i sig. Skulle kanske ha passat på att gå på ett pass Bodyattack eftersom jag har kort där, och det snart är slut på terminen, men jag känner mer för att åka skidor. Bara jag gör nånting så är det ju bra. :)

Hudik

Hemma igen efter en dag i Hudik. Var ingen lyckad shoppingdag. Köpte ett festlinne och lite smink till mig själv och en julklapp. Tänk att det ska vara så svårt att hitta julklappar! Och att det ska vara så svårt att hitta nån snygg festblåsa. Man har helt enkelt fel kropp för att kunna ha kjolar och klänningar. Det kanske är dags att plocka fram symaskinen och lära sig att sy sina egna kläder.

Lördagkväll

Hade en trevlig kväll tillsammans med Adele igår. Vi satt och pratade, drack och spelade spel. Sen funderade vi ett tag om vi skulle våga oss ut i kylan, men till slut bestämde vi oss för att gå ner till krogen. Gick in på Järnvägs. Där var det sådär... Känner nästan alltid samma sak när jag kommer dit. Vad är det för byhåla man bor i? När jag är där vill jag flytta härifrån!
Chansen att träffa nån kille här känns väldigt liten också. Dom enda som känns intressanta är upptagna, eller så sitter dom väl hemma och trycker, med stor chans tillsammans med sina barn!
Låter kanske negativ och lite fördomsfull, men det är faktiskt så här...

Idag bär det av mot Hudik för julklappsjakt tillsammans med Sandra.

Will you be my friend?

Varför är alla vänförfrågningar på Facebook från folk man inte känner?! Blir lika besviken varje gång. :)
Man blir ju nästan förvånad när det är någon man faktiskt känner...

Myslördag

En härlig lördag idag... -10 grader ute och fint väder. Tog en promenad runt kyrksjön mitt på dagen. Gick bakom en gubbe länge, ungefär i samma takt. Vid kyrkan tog han en annan väg och jag fortsatte runt sjön. Vid en ganska skarp kurva kom en lös hund springande, så jag valde att ta en lite annan väg än jag brukar för att undvika dom. Blir så irriterad på att folk inte kan koppla sina hundar!
När jag kom vid korsningen precis utanför min lägenhet kom samma gubbe som tidigare och gick, så jag hamnade ungefär lika långt bakom honom igen! Lite roligt. :)

Senare kom pappa och satte upp en lampa åt mig i hallen, så nu är det mysigt att komma in i min lägenhet! Man slipper strålkastarljuset. :)

Ikväll ska jag och Adele sitta och dricka lite. Det blir trevligt! Får se om kvällen avslutas på någon av dom två krogarna. :)


Olle och Jay!

Semifinal i Idol och jag hoppas att Olle och Jay står i Globen nästa vecka!
Men tänk, jag blir nästan lite pirrig när jag hör Olles röst i telefonen när jag ringer och röstar. Hi hi...som en liten fjortonåring!

5 saker jag ska göra innan jag dör

1. Bilda familj
2. Hoppa fallskärm
3. Resa till USA
4. Simma med delfiner
5. Komma på vad jag vill bli när jag blir stor

Fredag!

Åh vad skönt med fredag! Är trött och fryser lite här på jobbet... Ska bli skönt att få helg. Tog faktiskt bilen till jobbet idag. Får hoppas den startar när jag ska hem, när den stått utan motorvärmare hela dan. Den har ju inte fått köra så mycket dom senaste två veckorna. Men jag blir förvånad om den inte startar!
Efter jobbet ska jag göra lite ärenden. Börja titta efter julklappar. I morgon blir det en tripp till Hudik för mer julshoppande (förhoppningsvis).

Jobbdagen började både bra och mindre bra. Har haft ett par irriterade kunder, men en trevlig och tacksam kund som kallade mig hennes ängel och sa att jag fick en extra stjärna på himlen. :) Det är alltid roligt när man får höra såna saker!

Har tänkt börja skriva listor här på bloggen ibland. Det kommer nog en första under dagen...
Nu ska jag gå och lyssna på vad man gör på en annan avdelning här på jobbet. Kul!

Al Pitcher

Råkade se en snutt av Raw Comedy Club i måndags och upptäckte en rolig stand up-komiker, Al Pitcher. Hittade tyvärr inte klippet från programmet, men här är han också rolig. :)


Drömmar

Har drömt en hel del i natt. Minns bland annat en dusch som vände sig mot mig och började spruta vatten och att jag hade en bebis som jag hade fullt sjå med att orka bära.

Morning glory

Denna vecka har det varit tyngre att kliva upp än förra veckan, konstigt nog. I helgen har jag ju kunnat sova ut. Skönt att det är fredag i morgon.

Usch vad den här dagen känns seg...

Tänk att...

...det redan är torsdag i morgon
...det är ett nytt år om en månad
...jag ligger på en strand i solen om två månader
...det är juni om sex månader

Tiden bara rusar fram...

Nu ska jag titta på Bonde söker fru. Det är första gången jag följer det och nu kan jag helt enkelt inte låta bli att titta, hur mycket jag än skäms varje gång!

No more combat

Idag var jag inställd på att gå och träna Bodycombat. Det är bara tre veckor kvar av terminen. Men så fick jag läsa idag att det inte blir någon mer Bodycombat under den här terminen. Väldigt trist. :( Så nu får jag försöka ta mig iväg på nåt Bodyattack-pass i alla fall, som det inte har blivit mycket av för mig under hösten.
Sen ska jag försöka att börja åka skidor och så fundera vidare på att börja träna på gym i stället.

RSS 2.0