Awolnation

 
Awolnation - Sail
 
Riktigt bra låt!

Not my cup of tea

I morse började jag jobba 7.00. Gillar egentligen inte att börja tidigt på måndagar. Gör det hellre i slutet av veckan när man närmar sig helgen. Men det gick ganska bra ändå. Det var ju skönt att sluta tidigt också. :) Men risken är ju att man är tröttare under veckan sen...
Efter jobbet tog jag en joggingtur. Det kändes väldigt tungt i dag, som så många andra dagar. Tunga ben, mjölksyra och det kändes långsamt. Men det blev bara ca 15 sekunder långsammare än sist. Återigen var jag bara glad att orka jogga hela vägen.
Sen blev det middag och så tänkte jag få lite saker gjorda, men så blev det inte. Jag har kollat på OS och suttit framför datorn. Bland annat har jag läst igenom alla dokument jag fått från skolan och registrerat mig på deras hemsida. Så nu har jag en studentmailadress och om några dagar får jag universitetskortet. :) Jag har dessutom kollat igenom schemat för första terminen. Känns spännande och nervöst. Det är nära nu... En månad kvar på fredag.

Helgen

Då var helgen över och jag ska snart sova, eftersom jag börjar jobba 7.00 i morgon.
I går gick jag och Caroline på köpingen en sväng. Vi kikade i affärer, men hittade inget att handla, förutom på Systemet och på Finess där vi köpte glass. :)
När jag kom hem var det dags att börja göra sig i ordning för kvällen. Det blev inte riktigt som vi hade planerat, bland annat för att det började ösregna. Så jag åkte till Caroline där vi grillade köttet vi hade köpt. Sen åkte vi hem till mig och åt middag och förfestade. Maria, en kompis till Caroline, kom också lite senare.
Vi gick sen till Stadt där vi satt på uteterassen och pratade och senare dansade loss till Swingfly som var dj och även sjöng några av sina låtar. Himla bra partymusik gör han!
Vi tre och en jobbarkompis till mig som även Maria kände gick hem till mig för en kortare efterfest medan dom väntade på taxi. Trevlig kväll var det, trots vädret!
 
I dag har jag suttit ute på balkongen och läst, så jag har fått lite färg. På eftermiddagen har jag tittat på OS och en film.
Nu är det dags att förbereda sig för min näst sista jobbvecka innan semester och typ innan jag slutar. :) Har ju bara två dagar kvar att jobba efter semestern.
Så skönt att allt har löst sig nu med lägenhet och allt! Det kommer nog att bli bra det här. :) Men vi har lite trixande och planerande framför oss för att få ihop allt med flytten.

Friday night

Oj, nu är jag verkligen trött... Ska strax sova. Sverige har kommit in på arenan i OS-invigningen så jag orkar nog inte titta mer.
Har haft en trevlig eftermiddag och kväll. Slutade ju jobba klockan 15.00 och åkte då direkt till Caroline. Vi satt ute på en filt och pratade. Efter cirka tre timmar åkte vi och åt middag. Vi åt vietnamesiskt. :) Lite nostalgi skulle man kunna säga eftersom det var vi två som var i Vietnam i februari, men det var inte riktigt samma typ av mat som vi åt där ändå. Men det var gott! Jag visste inte ens att det fanns vietnamesisk mat här i Ljusdal. :) Det är typ en vägkrog så dom har ju även hamburgare och kötträtter och lite annat blandat, så man förknippar dom ju kanske inte med vietnamesiskt.
Sen åkte vi och spelade minigolf i folkparken. Kul! Det började jättedåligt för mig och jättebra för Caroline, sen vände det för oss båda och jag avslutade jättebra med två hole-in-one! Så jag vann till slut. :) Åkte sen hem så jag fick tvätta av mig lite och byta om efter en jobbdag och gick sen vidare till Adéle och Niklas där vi satt och pratade ett tag och drack lite vin. Väldigt trevligt!
Nu är det som sagt dags att sova. Ser fram emot en bra helg!

Good news!

Syrran ringde precis. Nu är det klart med lägenhet i Stockholm! Tjohoo! Genom en kompis till dom har jag fått den. Tänk vad allt flyter på ibland. :)


Krångel

Det var lite problem med blogg.se så det stog att det inte fungerade att publicera inlägget, så jag försökte om och om igen. Sen visade det sig att det visst hade publicerats. Så om ni undrar vad jag håller på med, om ni följer mig via bloglovin så är det därför samma inlägg kom flera gånger. :) Det brukar ju finnas kvar på bloglovin även om man tar bort inlägget, vilket jag har gjort nu.
 
Nu måste jag verkligen sova! God natt på er!

Träningstorsdag

I dag jobbade jag till 18.00. Hade tänkt åka och springa direkt så jag hade det gjort, men jag glömde att äta nån frukt på fikarasten så när jag slutade var jag för hungrig för att träna. Det blev middag först och sen vänta på att maten skulle lägga sig, så kvart över åtta åkte jag iväg. Skönt att ändå ta sig iväg, trots att det blir lite småsent.
Det var min tolfte joggingrunda sen jag började och det känns bra! Det är definitivt rekord för mig. :) Annars brukar det väl bli kanske fem joggingrundor innan jag lägger av. Jag lyckades sänka tiden lite till också, trots att det kändes tungt i dag.
 
Nu är det snart helg igen! I dag är det precis två veckor kvar till semester, eftersom jag är ledig fredagen också på min sista vecka. I morgon jobbar jag 7-15. Härligt att sluta tidigt på fredagar. Ska nog försöka hitta på nåt i morgon kväll och även på lördag kväll. Det är ju även OS-invigningen i morgon som jag skulle vilja se.
 
Undrar om man kan vinna en glass i morgon också. :) Men det är ju inte så bra egentligen när man försöker att dra ner på onyttigheter. Men vinner man så vinner man! Vi ska i alla fall bli bjudna på jordgubbar och glass på jobbet. Mums! Jordgubbar tre gånger under en vecka! I går blev vi nämligen bjudna på tacos till middag och jordgubbar och grädde till efterrätt hos Sophia.

Glass!

Jag vann en glass idag också på jobbet! Tänk vilken tur jag har, jag som älskar glass. :) Avnjuter den i solen på min timmeslunch.


Nedräkning

Så här många dagar har jag kvar att jobba på DHL!


Lugna gatan

I dag är det jättelugnt på jobbet. Sitter 4-5 minuter mellan samtalen större delen av dagen. Väldigt ovanligt en dag i juli. En bra sak var att jag vann en glass i dag. :) En 88:an satt fint på fikarasten. En annan bra sak är att jag och Kristin åker till Sophia direkt efter jobbet. Vi har sån tur så vi blir bjudna på middag av henne. :) Ser fram emot en trevlig kväll med en massa snack!


Ytterligare träning

Man kan väl säga att det blev ett träningspass i dag också. Jag åkte hem till mamma och pappa och tvättade bilen. Pappa är inte hemma så jag gjorde allt själv vilket kanske kommer att kännas i armarna i morgon. Fick ta i ordentligt. :) Det är en massa små svarta prickar på bilen som jag inte vet var dom kommer ifrån och det är väldigt jobbigt att försöka få bort dom. Det blev mycket kvar men ändå fick jag bort mycket också. Det blev i alla fall stor skillnad, så skitig som bilen var. :) Skönt att ha det gjort.
Jag blev dessutom bjuden på middag av mamma. Jag hade beställt palt (gjort på paltbröd) och fläsk. Det var så längesen jag åt det! Gott var det. :) Fick även jordgubbar till efterrätt. Mums!
Nej, då var det dags att sova.

Träning

Då var ännu en dag till ända och man är en dag närmare att kunna räkna ner till två veckor till semester. :) Då känns det inte så långt längre...
Det har varit lite lugnare på jobbet i dag. Skönt. Tidigare måndagar i sommar har varit hektiska på förmiddagarna.
Efter jobbet tog jag en joggingrunda igen, trots att jag kände av lite huvudvärk. Men jag kände faktiskt inte av den under tiden jag joggade. Det kom tillbaka lite efteråt. Jag tog ju förstås 3,5 km-rundan igen och försökte öka farten lite. Återigen klarade jag att joggade hela vägen och jag tror faktiskt att jag minskade tiden med cirka två minuter. :) Jag glömde tyvärr klockan förra gången så jag fick ta en ungefärlig tid utifrån klockan i bilen, vilket är lite svårt.
 
Nu ska jag göra mig klar för sängen. God natt!

En till bild

Jag råkade lägga ut en lite oskarp bild på Emma och Jocke, som jag tog bort igen. Nu fattade jag varför, jag tog fel bild. Den här skulle det vara. :)  
 

Jag klarade det!

I dag tog jag en joggingtur och den här gången hade jag bestämt mig för att testa att öka till 3,5 km. Jag började därför lite lugnare och höll ett lugnt, jämnt tempo hela vägen och jag orkade jogga hela rundan! Jag har aldrig joggat så långt utan att gå nånting. :) Woohoo! Orkade faktiskt öka farten lite på slutet också.
Resten av dan har jag städat och tvättat lite. Sen blir det nog en lugn kväll...känns ganska skönt.

Lördag

Hade en jättetrevlig kväll med Adéle i går. God mat var det också. Vitlöksbröd till förrätt och oxfiléplanka till varmrätt. Någon efterrätt orkade vi inte, tur var väl det. :)
Vi får se vad den här dagen har att bjuda på. Om jag får något gjort eller om jag är lika lat som jag ofta är en lördag utan planer. Men en joggingtur ska jag försöka orka med i alla fall. Har även en tvätt igång.
Ganska fint väder är det ju så det hade ju varit trevligt att hitta på nåt.

Finally friday!

Då var det fredag och helg igen! Tre veckor till semester...
Efter att ha cyklat till jobbet (uppenbarligen) och börjat jobba klockan 7.00 så blev vi bjudna på jättegod smörgåstårta på jobbet. Det blev dagens lunch för mig. Mums! Slutade jobba klockan 15.00, himla skönt!
Ska ta en dusch strax och göra mig i ordning lite för en middag på Järnvägs med Adéle. Trevligt ska det bli! Är ganska trött, för jag sov lite dåligt i natt, så det blir nog ingen sen kväll för mig.
Har inte några bestämda planer i helgen vilket känns skönt. Jag vill bara göra det jag känner för. Eller, egentligen blir det väl till att rensa lite i förrådet om det inte är jättebra väder. Ska nog även åka till Anna och fotografera lite mer. Hennes dotter vill ju också vara med på bilder på hemsidan och hon var inte hemma förra gången jag var där.
Det är jätteroligt att fota och ännu roligare blir det när man får så fina kommentarer från folk! Då blir jag ännu mer sugen på att utveckla det och kanske kunna jobba med det. Åtminstone som ett extraknäck. :)
 
 
Här kan ni besöka Annas hemsida. Dom gör ett väldigt fint jobb med att ta emot framför allt hundar, men även katter, som behöver nya hem. Medan dom får bo hos Annas familj så letar dom en ny lämplig husse eller matte. Dessutom är dom himla duktiga på att få pli på lite "olydiga" hundar. Det säger ju ganska mycket om jag som är hundrädd vågar stå på gården med sex hundar springandes omkring mig!

Felparkering?

Jag hade god lust att sätta en lapp på den röda bilen imorse, där det endast stog "Hur tänkte du nu?".


Emma & Joakim

Här kommer några av bilderna jag tog på världens finaste par, min syster Emma och hennes Joakim. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

I morse hann jag äntligen cykla till jobbet. Vi blev bjudna på frukost på jobbet igen så jag sparade lite tid där. I dag kom jag dessutom ihåg att borsta tänderna innan jag cyklade iväg. :)
Jag planerade dagen bra och åt något på mina fikaraster, så efter jobbet kunde jag åka och springa före middagen. Det blir lite lättare att komma iväg då. Skönt att komma iväg, för nu var det ju nästan två veckor sen. Men det kändes väldigt tungt i dag. Benen var otroligt stumma. Men trots det hade jag en lite bättre tid än förrförra gången, alltså min näst bästa tid. Förra gången hade jag ju en ganska mycket bättre tid så den orkade jag inte slå nu.
 
Jag hade tänkt lägga ut några av bilderna jag tog på Emma och Joakim, men tyvärr hinner jag inte det nu. Måste gå och lägga mig. Jag vill ju även ha lite tid att välja ut dom bästa bilderna och att redigera dom.
I morgon ska jag nog hinna med det. :)

Foton från Anna

Här är några av bilderna jag tog hos Anna i lördags. Jag har testat att redigera dom lite. Det brukar jag inte göra annars.
 
 
  
 
 
 

Helgen med systeryster

Har haft en mysig helg tillsammans med familjen. På lördag kväll kom ju Emma och Jocke hem. Vi åt grillat till middag och min blåbärspaj till efterrätt. Sen satt vi bara och umgicks och tittade på kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande.
På söndagen tänkte vi åka till Stenegård i Järvsö och fikade. Vi började med att åka upp på Öjeberget för att titta på utsikten, men i ösregnet var det inte så mysigt. Vi bestämde oss för att åka hem i stället, så det blev fika hemma. På eftermiddagen blev det uppehåll, så jag, Emma och Jocke åkte till Sturmsgården för en fotosession. :) Jag agerade fotograf och dom var modeller. Jag ville testa att ta gravidfoton. Det blev faktiskt många fina bilder. Jag lägger ut några här nån dag, när jag har lite mer tid.
När vi kom hem igen hade vår moster kommit på besök. Hon var på väg hem till Småland från Frösön och skulle stanna över natten hos mamma och pappa. Trevligt att träffa henne, det var ca fem år sen! Det blev god middag med älggryta. Till efterrätt hade mamma gjort citronglassen som Tina och Lillbabs gjorde i Tinas sommarkök. Åååh vad god den var! Bland det godaste jag har ätit på länge tror jag! Så enkelt och ändå så gott. Det måste jag göra själv nån gång!
 
I dag åt jag, Emma och Jocke lunch på Finess, nachotallrik. Efter jobbet åt hela familjen pizza på Gamla stan. Sen åkte jag, Emma och Jocke och spelade minigolf. Kul! Emma vann trots magen. ;)

Fotografering

Hade en trevlig kväll hos Adele i går. Hon bjöd på fika och vi satt och pratade i några timmar. Tog även en kort promenad runt kvarteret med hunden Lea. Även en av katterna följde med. :) Så gulligt när dom springer efter en hela vägen. Det är imponerande med Lea för det verkar ibland som om hon förstår människospråk för Adele och Niklas pratar till henne som till en människa och hon gör som dom säger. Så duktig hund. Och duktig på att flirta till sig gos. Det är svårt att låta bli att klappa henne när hon sitter och tittar på en med hennes söta hundögon. :)
 
I dag har jag varit hem till Anna och fotograferat. Hon ville ha kort på gården och hennes djur till hennes hemsida. Roligt att få fotografera lite. :) Det är ju inte alltid helt lätt att fota på djur, men det gick ganska bra ändå. Anna blev nöjd med många bilder i alla fall och även jag blev nöjd. Det roligaste var när vi skulle ta en bild på Anna och Mats tillsammans med alla sex hundarna! Att få alla att sitta still och titta mot mig. :) Men dom är ju väldigt väldresserade så det gick skapligt i alla fall, men att få alla att se bra ut är ju inte lätt även om dom sitter still! Jag lägger kanske ut några bilder sen, när jag lagt in dom i datorn.
 
I kväll kommer Emma och Jocke hem. Det ser jag fram emot! Jag hade tänkt ta en joggingtur nu på eftermiddagen innan jag skulle åka hem till mamma och pappa. Precis när jag skulle byta om till träningskläder tittar jag ut och det ösregnar. Jag väntar en stund och det lättar lite, så jag tänker att jag nog kan åka. Men så börjar det regna mer igen... Efter lite funderande kände jag att det ev. skulle bli lite sent så jag hoppade in i duschen. Tänkte att jag skulle hinna baka en blåbärspaj i stället då. När jag kommer ut ur duschen så har det börjat klarna upp igen. Så typiskt...
Men nu ska jag baka den där pajen.

Fredag

I morse trodde jag faktiskt att jag skulle hinna cykla till jobbet, trots att jag började kl. 7.00. Jobbet bjöd på frukost så man sparade ju lite tid då. Jag tog till och med cykeln och cyklade iväg mot jobbet. Men när jag hade kommit ut på vägen så insåg jag en sak...jag hade glömt att borsta tänderna! Ha ha, så jag cyklade hem igen och sprang upp och fixade det. :) Då var det bara att ta bilen sen.
Man är verkligen en rutinmänniska på morgonen. Jag borstar ju tänderna efter frukosten och det var nog därför jag glömde det i dag när vi fick frukost på jobbet.
 
I dag lämnade jag in min tjänstledighetsansökan. :)
 
Nu ska jag gå till Adéle och umgås.
Trevlig helg!

Antagen!

I dag fick jag besked från skolan och jag kom in. :) Så nu väntar ett helt nytt liv i en helt ny stad...
Det bästa med att flytta, förutom att förhoppningsvis få en utbildning (jag ska ju ta mig igenom tre år först) är att bo i samma stad som syrran. Speciellt när jag snart ska bli moster. :) Att få se den lille växa upp under de första åren!
Samtidigt känns det såklart lite tråkigt att flytta ifrån alla fina vänner jag har här, och självklart mamma och pappa.
 
Jobbet är jag glad över att komma ifrån, men jag kommer att sakna många kollegor. Men även om det känns skönt att sluta så är det ju inte helt lätt att lämna tryggheten man har här. Ett fast jobb med fast inkomst, där man vet vad man ska göra och kan det ganska bra vid det här laget. Jobbet finns ju i och för sig kvar eftersom jag tar tjänstledigt, men jag har ju inga planer på att komma tillbaka till samma arbetsuppgifter. Företaget kan jag gå tillbaka till om jag får ett jobb jag gillar.
 
Nu hoppas jag bara att jag har hittat rätt utbildning och att den ger så många valmöjligheter som jag hoppats på. Det kommer dagar då jag blir tveksam och undrar vad det kommer att leda till, men skillnaden nu jämfört med tidigare gånger, är ju att jag faktiskt kommer att testa.
Jag håller tummarna att det blir bra!

Dålig...

Har haft ont i magen i dag också. Undrar vad det beror på... Är inte alls på träningshumör... Och nu spöregnar det också.
Dessutom är jag jättetrött. Förstår inte vad det är men jag är trött typ hela tiden. Det är så jobbigt att ta sig upp på morgnarna. Till och med i dag när jag hade sovmorgon och började 10.00 var det lika tungt. I en och en halv vecka har jag inte hunnit cykla till jobbet. Jag har varit tvungen att ta bilen för att komma i tid. Och det är fyra långa veckor kvar till semester!
 
I morgon är det dags... Då får jag veta om jag kommer in på skolan.
 
Och nu är det bokat och klart. Jag, Malena och Therese ska hoppa fallskärm! Känns läskigt, häftigt och spännande! En dröm som går i uppfyllelse. :)

Springa?

Springa eller inte springa? Jag hade tänkt göra det i dag, även om det regnar, men så har jag haft ont i magen till och från hela dagen. Precis när jag tänkte att jag inte hade känt något på en stund och tänkte att jag skulle åka iväg, så kom det tillbaka. :/ Lutar åt att jag tar det lugnt...
Trist, men det är bara att hoppas på bättre tider i morgon.

Husvagnstripp

Efter en ganska sen kväll på fredagen vaknade jag tidigt på lördagen för att packa och göra mig klar. Jag, Kristin och Erika skulle åka till Laforsen för att ha en myshelg i Erikas husvagn. När jag var färdig att åka och skulle bära ner väskan så tappade jag den, rakt över tumnageln så den gick av. :/ Dålig start på dagen.
Men till slut kunde jag i alla fall åka och hämta upp Kristin och åka vidare till Erika där vi packade in all vår packning i hennes bil. Färden gick vidare till Laforsen där husvagnen stog. Vi satte oss utanför och pratade ett par timmar innan vi gick till en liten gömd badplats. Mysigt, men synd att det inte var soligt så vi kunde sola och bada.
 
  
 
Några timmar senare var det middagsdags. Vi grillade på engångsgrillar och det blev jättegott. Till det åt vi potatissallad, beasås och dallassallad. Mmm vad gott det var!
 
   
 
Sen högg vi in på godis och chips. :) Satt och pratade om allt möjligt. På kvällen kom Johan förbi och hälsade på en sväng, eftersom han var på väg hem från Åre. Vi gick runt och kikade lite på "campingplatsen" och nere vid vattnet. Såg ett par som fick en fisk. :)
 
  
 
När Johan åkt så fortsatte vi kvällen i husvagnen med en massa tjejsnack.
På söndagen när vi vaknade gjorde vi i ordning frukost. Sen spelade vi lite spel innan vi skulle ta med husvagnen och åka hem till Erika. Att få på husvagnen på bilen var inga problem för oss händiga tjejer. :) Gick hur bra som helst!
 
När jag kommit hem hade jag tänkt ta en joggingtur, men ville ta det lite lugnt en stund först och vara hemma med Zelda som varit själv i över ett dygn. Sen började det ösregna och fortsatte så hela kvällen, så det blev ingen träning. Samma sak har det varit i dag, bara regn och regn. Om det regnar i morgon ska jag springa ändå, men då får det nog bli runt kyrksjön, för det är nog alldeles för blött i skogen och risken för att halka på trädrötter är stor.
 
I dag har det ringt för fullt på jobbet, även om eftermiddagen blev lugnare. Jag och Kristin åkte till Finess och åt lunch, men det var så mycket folk så vi fick vänta ganska länge på att få beställa och sen ytterligare en stund att vänta på mat, så till slut fick vi slänga i oss maten på 10 minuter. Stressig lunch!
Var på Coop och handlade efter jobbet och även där var det en massa folk. Är det en massa semesterfirare som är ute tro?

Visfestival

I fredags träffades jag, Kristin och hennes kompis Emelie efter jobbet för att dricka och äta gott och senare gå till Rosehills där det var visfestival. Vi gick dit till den första artisten som var Clara Sagström och gick sen tillbaka till Kristin för att fortsätta snacka och dricka lite. Efter en stund kom även Therese och Mia förbi en sväng. Dom skulle också till Rosehills. Dom gick lite före oss. Vi gick dit lagom till sista akten, Miss Li. Hon var väldigt bra. Det var glädje och energi på scenen och bra musik.
En mysig fredagkväll med fint väder, bra musik och goa vänner.
 
   

Härlig torsdagkväll

I dag har jag varit ganska less på jobbet. Precis som väntat fick jag inte ens ett tack för att jag stannade kvar igår. Inte ett ljud hörde jag om det i dag. Dom hade bara lagt in övertid i mitt schema. Känns ju ganska trist. Så jag kände inte direkt för att göra något extra i dag och tackade nej till att jobba över.
Men något som gjorde dagen lite bättre var ännu en härlig kund. En amerikanare, som verkligen pratade amerikansk engelska, som var så rolig. Han visste inte vad han skulle få för paket och frågade vad det var. När jag sa att det var dokument sa han ironiskt nåt i stil med "Yay, I can´t wait". Han tyckte inte det lät så roligt. :) När jag frågade om deras öppettider så sa han "We make videogames, we open when someone comes in and closes when we leave". :) Jag satt och skrattade när jag la på för det lät så roligt!
 
Efter jobbet åkte jag till Thérèse för att titta på deras nya hus. Jättefint och stort! Hon bjöd på god kycklingsallad och jordgubbar med grädde till efterrätt. Vi satt och pratade och hade det trevligt ute på gården. Erik hade fått larm (han är deltidsbrandman) så han kom inte hem efter sitt vanliga jobb, så det passade ju bra att jag var där i kväll. :)
 
Sen åkte jag till Måga för att ta en springtur. Jag sprang samma runda som innan och tänkte innan att jag verkligen ville förbättra tiden igen. Jag hade ju sprungit på ungefär samma tid dom senaste gångerna. Jag gick ut lite hårdare i början och försökte att verkligen avsluta bra och det blev bättre än jag hade hoppats på! Jag sänkte tiden med 40 sekunder från förra gången (35 sek från min tidigare bästa tid)! Det hade jag inte trott!
 
Nu måste jag sova, för jag börjar 7.00 i morgon. Det blir jobbigt!

Onsdag

I morse hade jag sovmorgon och började klockan tio. Ändå var jag så trött... Men nu är det ju snart helg igen.
En kund gjorde min dag lite i dag. När vi hade avslutat samtalet, men innan han hade lagt på luren, sa han till en av sina kollegor "Det där var en hjälpsam DHL:are". Kul! :) Det blir ju extra roligt att höra sånt, när dom säger det till någon annan utan att jag egentligen skulle höra.
I dag gjorde jag det som jag har tänkt sluta med egentligen, att jobba över frivilligt för att jag är mån om kunderna. Jag stannade kvar en kvart för att svara på några mail som behövde besvaras i dag. Får väl se om man får ett tack i morgon...
 
Efter jobbet gick jag och åt middag på kinarestaurangen med Anna. God mat och trevligt att sitta och prata lite. Det var längesen jag och Anna träffades på tu man hand. Det blir ju alltid en del jobbsnack, men det är ju skönt att prata av sig om det också.
 
Sen gick jag på Prix och handlade. Köpte mat och snacks till på lördag när jag, Erika och Kristin ska iväg på en liten husvagnstripp. Det ser inte bra ut för vikten, som jag skulle vilja få ner något kg. :) Det får bli lite hårdare nästa vecka i stället!
 
Önskar att jag var ledig nu när det är så fina, ljusa kvällar. Jag vill ut och fotografera när det börjar mörkna lite, men det blir ju alldeles för sent. I går var månen så fin t.ex. Ska i alla fall försöka ta någon cykeltur till veckan och ta med kameran.

Filmtips och kompismys

Jag tänkte tipsa om dom två senaste filmerna jag har sett. Dom går lite i samma tema och båda är baserade på verkliga händelser. Det gillar ju jag. Dom har mycket hjärta och själ och är fina, tänkvärda filmer.
 
Den första heter Dolphin Tale. Den handlar om en delfin som fastnar i fiskenät och blir så skadad så man måste ta bort stjärtfenan. Den måste då lära sig att simma utan stjärtfena, men det visar sig inte vara bra för delfinens ryggrad, så man försöker att hjälpa den med andra medel.
 
Den andra filmen heter Soul Surfer och handlar om en tjej som är surfare. Hon blir attackerad av en haj och förlorar en arm. Hon försöker då att lära sig surfa med bara en arm.
 
 
 
Den här veckan ser jag fram emot en massa kompismys. Det blir nog nånting med någon varje dag resten av veckan. :)

Löpträning

I dag var det dags för en joggingtur igen. Skönt att jag tar mig iväg trots att jag är trött. Det har dock varit tungt dom senaste två gångerna. Jag har sprungit på ungefär samma tid tre av dom senaste fyra gångerna. En gång glömde jag ju klockan så den gången vet jag inte vad jag hade för tid. Det är ju bra att jag inte har sämre tid (förutom ca 5 sekunder i dag), trots att det är jobbigt, men jag har ju inte helle förbättrat mig något, men det kan jag ju inte räkna med att göra hela tiden.
Jag insåg i dag att den jobbigaste sträckan är precis innan vägen delar sig där man väljer 2,5 eller 3,5 km. Det gör ju att det känns väldigt jobbigt att ta den längre sträckan när jag är som tröttast. Men snart ska jag testa på den.
 
I dag kom jag även på att människor som springer verkar vara trevliga och heja på alla andra som springer. :) Alla som jag har mött efter spåret har hejat hittills (av dom som springer). Ungefär som motorcykelfolk! Det värsta är att man har andan i halsen och bara slänger ur sig ett hastigt, andfått "Hej" tillbaka. :)
 
 
 
Sex veckor kvar att jobba innan semester... Lååångt...

Mysig helg med bästa vännen

Jag tog joggingturen i går innan Sandra kom. Vi gick aldrig upp på Järvsöklack. Sandra kom lite senare så vi gick och köpte pizza och godis och satt här och pratade. Jag hade lite barrensning kan man säga, inte för att jag hade så mycket. Det var just därför jag rensade det som fanns, eftersom jag inte hade varit på Systemet. :) Lika bra att få slut på några flaskor som det ändå var lite kvar i. Jag försöker att rensa både skåp och kyl/frys nu inför flytten.
 
Jag och Sandra gick vidare på Järnvägs på kvällen. Det var ganska kul ute, fram till slutet av kvällen då en vakt ville prata med Sandra och påstod att hon hade dragit i sladdar på scenen. Tydligen hade personalen sett henne göra det, men det enda hon gjorde var att ställa sin väska där. Däremot var det en kille som typ ramlade över hennes väska på scenen, men det hade dom visst helt missat. Riktigt tråkigt att bli anklagad för nåt man inte gjort, speciellt när vi var två av dom lugnaste personerna där. Det enda vi gjorde var att dansa och att bli nerspillda av fulla människor som inte kan hålla i ett glas eller en flaska utan att hälla ut hälften av innehållet.
Så vi gick därifrån direkt efter "vaktincidenten".
 
Hon sov över hos mig och i dag tog vi en liten picknick. Mys. :) Jag passade på att fotografera lite. Fick en sån fin bild på Sandra!
 
 
    
 
 

RSS 2.0