Snart är det påsk!

Då var halva veckan gjord. Jätteskönt! Bara två dagar kvar och sen blir det långhelg.
Längtar till påsk... Ledighet, syster är hemma, god påskmat och påskgodis, besök hos morbror i Östersund, antagligen utgång. Mycket att se fram emot!


The path of life

Trots att man vet att den stigen man går på är full av stockar och stenar som hindrar ens väg, blir man lika besviken när ett av dessa hinder dyker upp och hindrar en från att vandra vidare. Varför ska det vara så svårt att medvetet ändra väg och gå åt ett annat håll? Varför kan man inte kontrollera sig själv i alla lägen, och ta en annan väg, när man ändå bara mår sämre av att stå och stampa utan att komma vidare?
Ibland är det bara att vänta på att någon riddare i skinande rustning kommer och svingar upp dig på sin vita springare, och rider iväg med dig till en stor öppen väg, långt bort från stigen man har fastnat på.
Jag väntar och väntar på min riddare, och hoppas att han dyker upp innan stigen är helt igenvuxen och det är ännu svårare att hitta ut därifrån.


Kattgräs

Tog Adeles tips och köpte hem kattgräs. Idag åt Zelda på det för första gången. Wiihoo! Jag hoppas detta resulterar i att hon slutar äta på mina blommor. Det blir intressant att se om det hjälper.

Måndag morgon

En trött måndag morgon... Jag verkar ha kommit in i en svacka igen. Efter att ha gått till jobbet i 2,5 månad, har jag nu tagit bilen hela förra veckan och idag. Jag väntar bara på att min cykel blir färdig för användning, så ska jag börja cykla. Det ska jag nog hinna med. Pappa är så snäll så han ska tvätta och smörja den åt mig.
Men jag blev så glad i morse när jag såg att jag har sovmorgon i morgon och börjar 10.45. Jag hoppades att det skulle vara så, för det kan behövas. Då kanske jag hinner gå till jobbet också. :)

Gårdagen

Kvällen med mina goa vänner blev väldigt trevlig och rolig. Vi satt och diskuterade det ena och det andra under kvällen. Vi firade även Earth hour, under större delen av kvällen. Vi släckte alla lamporna och tände ljus i stället. Försökte att ta lite kort för att visa mysfaktorn. :) Lite svårt att få bra kort i mörkret!

   

Zelda var också med på ett hörn, och visade upp sig för mina vänner. :) Hon kan det där med att charma hon!



Sen tog vi taxi ner till Järnvägs. Vi hade kul, men själva utekvällen på Järnvägs var sådär tycker jag. Inte nån speciellt bra musik, livebandet var inte nånting extra, bara ett vanligt coverband med samma låtar som alla andra typ. Var en hel del folk ute, men inte många jag kände. Men det blev ändå en lyckad kväll!


Friday night

När jag gick ut från jobbet idag var det så härligt väder, så när jag kom hem bytte jag om och tog med mig mp3-spelaren på en promenad runt Kyrksjön. Riktigt skönt!
Sen har jag kollat på film, "Dumpa honom", som var bra, och så Let´s Dance-finalen. En bra final tycker jag. Väldigt bra shownummer.
Nu blir det snart sängen. God natt på er, och trevlig helg!

Fredag!

Nu är det äntligen fredag och snart helg. :) Härligt! Ikväll blir det en lugn och skön hemmakväll med toblorone vit och lakrits som jag köpte på Taxfree, och så final i Let´s dance. Vet inte riktigt vem jag håller på faktiskt. Spelar ingen större roll vem som vinner. Claudia har varit en favorit, eftersom hon alltid har varit så duktig, men Mattias har ju utvecklats mer. Jag är bara så glad att Willy inte gick till final! Det hade ju varit skandal.

Kladdkaka och sockerkaka blev det bakat igår. Gott. :)

Att vara någon annan

Hur låter svenska för någon som inte förstår det?

Hur upplever man Sverige om man aldrig varit här förut?

Vad skulle jag tycka och tänka om mig själv, om jag var någon annan?

Hur är det att vara ett djur? Hur upplever man världen då? 


Den typen av frågor kan jag fundera på ibland. Det skulle vara intressant om man kunde få vara någon annan en dag.

Vem/vad skulle du välja att vara?

Freluga

Var inne på hemsidan för Freluga Trädgårdsscen i Bollnäs. Finns många artister jag skulle vilja se där. Jag ska ju kanske se Takida i alla fall. Hoppas det! Sen kan jag tänka mig att gå på Moneybrother, Fibes Oh Fibes, Elin Ruth Sigvardsson och Martin Stenmarck. Den sistnämnda mest för att titta på. :) Tyvärr spelar dom flesta då man förhoppningsvis har semester, och då vet man ju inte riktigt var man befinner sig, så man kan ju inte boka nåt just nu.

Jag kan tänka mig att det är mysigt att gå på konsert där en fin sommarkväll.

Torsdag

Idag är det torsdag, och våffeldagen. Brukar oftast äta våfflor då, men idag blir det nog inte så. Vi ska ha utbildning efter jobbet, så jag slutar vid 19-19.30. Då ska jag hem och baka till fredagsfikat. Tyvärr fick jag ju mindre tid på mig p.g.a utbildningen, så det får bli något enklare fikare än jag hade tänkt från början. Men det får duga. Det brukar uppskattas ändå!

Skönt att det snart är helg! Behöver få sova ut lite. :) Man blir ju inte så utvilad av att ha semester! Och sen är det fyra dagars-vecka nästa vecka också, och veckan därpå. Underbart!

Idag har det snöat lite, men det försvinner nog snabbt igen. Det märks att det har töat mycket nu. Snart är våren här!

I helgen blir det tjejfest och utgång. Skoj skoj! Vi ska beställa kinamat också. Gott!

Och på lördag är det Earth hour. Ni kommer väl ihåg att släcka lamporna och mysa med tända ljus i stället? :) Sen är det dags att ställa om till sommartid på söndag.

Hemma

Nu är jag hemma och på jobbet igen. Har haft några underbara dagar i Barcelona. Vi har haft tur med vädret och hunnit se allt som vi ville. Det har varit väldigt skönt med några semesterdagar, och mysigt att umgås med hela familjen.
Ätit mycket god mat och druckit gott. Tagit väldigt mycket kort. Det var en perfekt weekend!
Berättar mer om resan sen, och lägger kanske in lite bilder.


Snart dags för avresa

Bara 2,5 timmars jobb kvar, sen tar jag helg. :) Ska hem och fixa det sista när jag slutar. Sen ska vi beställa kebab innan vi åker. Mums!
Kommer till Stockholm vid halv elva i kväll, och så ska vi försöka få några timmars sömn innan vi måste åka till Arlanda. Klockan 7 i morgon bitti går flyget.
Hoppas jag har kommit ihåg att packa allt. Det är alltid lite nervöst att man har glömt nåt. Men oftast har man ju med sig för mycket, och säkert den här gången också.

På jobbet till 19.00

Det blev ingen träning igår... Jag var för trött helt enkelt. Men jag fick en del annat gjort i alla fall. Diskade, städade och packade. Ska fortsätta med packningen i kväll. Svårt att veta vad man ska ha med.
I natt har jag nog sovit nio timmar ungefär, fast jag vaknade ibland, men somnade om direkt. Underbart att få sova så länge trots att man jobbar! Väldigt skönt med sovmorgon.
Det har ringt på ganska bra här på jobbet i dag. Hade tänkt leta skolor, men har inte hunnit. Hade även "utvecklingssamtal" med min chef i dag och det lät bra tycker jag. Det jag ska bättra mig på, är sånt som jag redan visste.
I morgon jobbar jag 8.30-14.00 och sen får jag gå hem för långhelg! Åh vad härligt! Skönt att få lite mer tid innan man ska med tåget också, så man inte bara måste hämta väskan och åka direkt efter jobbet. Då hinner man fundera en sista gång om man har kommit ihåg att packa allt. :)
Måste komma ihåg att lägga fram passet i dag när jag kommer hem. Det får inte glömmas kvar hemma!

Kollade väderprognosen i dag igen och just nu ser det ut som om temperaturen kommer att ligga runt 15 grader. Sol fredag, regn lördag, söndag och måndag. Hoppas regnet har uppehåll tills vi åker hem.

Trötter...

Man är ju inte på topp i dag direkt... Känns som om ögonen går i kors för jag är så trött. Får se om jag orkar med träningen. Det finns en risk att jag blir hemma i dag. Tyvärr missar jag ju tre träningar i rad i så fall, eftersom jag är bortrest dom kommande två träningarna.
Underbart att jag har sovmorgon och börjar 11 i morgon. Det är väldigt välbehövligt! Då kanske jag hinner sova ut lite... Och om två timmar slutar jag, vilket också är bra, för jag måste försöka att städa och diska sen helgen, och sen måste jag packa. Undrar vad man ska packa. Svårt att veta vad det är för väder... Får ta lite av varje.

Idag öppnar antagningen till högskolor, så nu börjar den tiden som kommer två gånger per år, då man letar, funderar fram och tillbaka, letar lite mer, funderar, flyttar om och sorterar efter intresse att läsa programmen, var man helst vill läsa och efter chansen att komma in. Det är inte lätt att veta vad man ska söka.

Nej, nu ska jag ta lite fika.

Helgen...

Då är det måndag morgon och man sitter på jobbet igen. Skulle dock behöva ligga hemma i sängen, eftersom jag har sovit otroligt dåligt i natt. Känns som att jag knappt har sovit nånting alls.

Lördagkvällen blev väldigt lyckad. Det blev jag, Kristin och Erika som först satt hemma hos mig och kollade på Melodifestivalen, och sen gick ut. Först gick vi på Stadt, eftersom det var gratis inträde. Men där var det bara några få personer som satt vid borden, så vi gick vidare till Järnvägs. Men vi hann med att bli bjudna på en varsin öl/cider innan vi gick. :) På Järnvägs var det mycket folk och vi hade en rolig kväll.
Erika och jag gick vidare på efterfest sen och kom hem sent, skulle tro att klockan var runt fem.

Söndagen var mindre rolig. Jag var säng-/soffliggande hela dagen. Det var meningen att jag skulle hem till mamma och pappa, eftersom vi fick besök av släkten, men jag fick tyvärr ställa in det. Men mamma var så snäll så hon kom med mat och en tårtbit till mig.
Längesen jag mådde så dåligt efter en fest. Det är tur att det inte händer oftare. Det är inte roligt...

Slow

Det blev visst en lugn dag på jobbet. Efter att ha haft kö under den första timmen, så lugnade det ner sig. Ibland har det tagit över en halvtimme mellan samtalen. Nu har jag tagit 20 samtal totalt, och har en kvart kvar att jobba. Får se om det blir nåt mer samtal.
Jag har suttit och läst lite här på jobbet. Bra att man tog med sig boken.
När jag slutar ska jag en kort sväng på köpingen, för att köpa kattsand, och tårta till i morgon när vi får besök av farmor, farbror och "faster". Sen ska jag till Adele. Hon ska fixa till mina naglar, för det har släppt lite på flera av dom.

I kväll blir det Melodifestival och utgång med Kristin. Skoj skoj! Får se om vi får med oss någon mer också.

Väderprognos

Prognosen för Barcelona just nu ser ut så här. Sol på torsdag när vi kommer dit, molnigt eller t.o.m. regn fredag, lördag, söndag, och sol på måndag när vi åker hem. Det hoppas vi hinner ändras.
Temperaturen ser ut att ligga runt 15 grader, och det är ju helt ok i alla fall. :)

Lördagsjobb

Idag sitter jag inne på jobbet och plockar samtal, i stället för att vara ute i det fina vädret. Det känns väl sådär. Speciellt när det ringer så mycket som det gör. Den här första timmen har det ringt nästan hela tiden. Men dom som har jobbat tidigare lördagar har sagt att första timmen är värst, sen brukar det vara jättelugnt, så vi får se hur det blir idag.

Igår hade jag en jättetrevlig kväll med Caroline och Malin. Åt för mycket pizza och för mycket chips och dip, så magen kändes helt fullproppad.

Ja, det kanske stämmer som dom sagt, för nu verkar det ha lugnat ner sig på telefonen.

Hoppas alla ni andra har en härlig dag ute i solen!

Pizzatajm!

Fick sms för en stund sen av min vän Caroline, som är hemma på en kortare visit, så ikväll blir det pizza och uppdatering om vad som hänt sen sist. :) Trevligt! Hon bor i Malmö nu så det blir ju inte att man träffas så ofta. Senast var strax före jul.
Jag hade funderat på att göra hemmagjord pizza ikväll, men vi kör på köppizza i stället. Både enklare och godare! Och det kan tänkas att det slinker ner lite annat onyttigt också.

Tidsfördriv

Jaha, nu är klockan 7.25, jag har alltså jobbat i tio minuter. Jag har kollat facebook, läst bloggarna jag följer. Nu är frågan...vad ska jag göra för att fördriva tiden mellan samtalen resten av dagen?
Jag tycker det är skönt när man får lite tid mellan samtalen, men samtidigt är det svårt att hitta på saker att göra mellan samtalen.
Någon som har något bra tips på roliga sidor man kan surfa runt på?

Early friday

Idag är man uppe med tuppen. Börjar 7.15. Kände mig lite, lite sen i morse. Men så behövde man nästan bara kliva utanför dörren, så körde en kollega förbi och plockade upp mig, så nu sitter jag här och har tid över, och äter min frukost som jag tog med mig. Skönt. :) Ibland har man tur.

Snart helg!

Nu närmar sig helgen igen. Oj vad snabbt tiden går. Om en vecka promenerar vi runt på Barcelonas gator. :) Har kollat runt lite i dag på vad man kan hitta på när man är där.

I morgon är det äntligen fredag igen! Jag älskar fredagar! Speciellt fredag kvällar, när man får mysa i soffan och vet att helgen är här. Fast på lördag ska jag jobba, så det kanske inte riktigt blir samma känsla som annars.
Let´s dance närmar sig sitt slut. Skandal att Willy fortfarande är kvar, och att Stefan Sauk åkte ut förra fredagen. Jag trodde Stefan skulle stå i final tillsammans med Claudia.

Och på lördag är det final i Melodifestivalen. Min favorit är Anna Bergendahl. Hoppas hon vinner! Annars tycker jag att Darin skulle kunna vinna. Salem Al Fakir har en mysig låt, men frågan är om den funkar i resten av Europa. Kanske, kanske inte. Men Ola vann ju en liten röst också i Sundsvall. ;)
Men det är ett ganska starkt startfält i finalen tycker jag. Dom som jag minst vill se som vinnare är Pernilla Wahlgren och Jessica Andersson.

Vem är din favorit?

Middagstips

Blev faktiskt nöjd med min lövbiffsgryta, och eftersom jag vet hur svårt det är att komma på vardagsmat, så tänkte jag berätta vad jag gjorde.

Ingredienserna var strimlad lövbiff, paprika, majs, sockerärtor, persilja (fryst), matlagningsgrädde, grönsaksbuljong, lite soya, lite sambal oelek och lite tomatpuré, och så kryddade jag med salt och svartpeppar. Till det åt jag ris.

Upprörd

Idag fick jag den första riktigt upprörda kunden i år. Skönt att det inte händer oftare.
Han skrek och skrek och skrek...lugnade ner sig lite, sen fortsatte han att skrika.
Förstår inte varför folk ska behöva bete sig så där. Förstår dom inte att det inte hjälper att skrika?
Som tur var bjöds vi på bullar och kakor strax efter, lagom till eftermiddagsfikat som jag tog efter samtalet.

Onsdag

Snart är halva veckan gjord. Skönt! När den här dagen är avklarad har jag bara fem arbetsdagar kvar innan jag får lite semester. :) I dag började jag 7.30 och slutar 15.45. Eftersom jag har rätt mycket tid mellan jobb och träning så tänkte jag försöka att lägga lite mer tid än vanligt på matlagning. Ska försöka mig på en lövbiffsgryta, utan recept. Vi får se hur det går. Grytor är inte min starka sida, men man måste ju börja öva nån gång.

Sen är det alltså dags för träning igen, Bodycombat. Tänkte att jag skulle visa lite bilder hur det ser ut när vi tränar. Och det ser ju minst lika proffsigt som på bilderna. ;) Bilderna har jag lånat från Google.

  


Nytt filmtips

Ikväll har jag sett en till film som jag kan rekommendera. "Seven pounds" med Will Smith. Jag tyckte den var väldigt bra och i slutet av filmen bara rann tårarna...

Tisdagsmys

I kväll tänkte jag ha lite vardagslyx och göra tortillas till middag. Sen blir det film och kanske nåt gott fika eller glass eller nåt också. :) Fast jag borde nog göra fruktsallad i stället, för jag har en massa frukt att göra av med. Och det är ju betydligt nyttigare också.
Igår var det riktigt jobbigt på träningen, men det var bara att kämpa på så gott man kunde. Men oj vad benen var tunga ett tag! Men det är skönt efteråt.

Blev tillfrågad om jag ska vara med i Blodomloppet i år igen. Så nu har jag gått med i ett lag. Får se om man klarar att träna upp sig så man orkar springa, eller om det blir promenad i år också.

Snökaos

Om drygt en vecka åker vi ju till Barcelona (om någon har lyckats missa det). Man ser fram emot vår eller t.o.m. försommar, och att få komma bort från snön några dagar.
Och så läser man det här:

http://www.aftonbladet.se/vader/article6744639.ab

Hoppas det har gått över nästa vecka.

Kladdmaja

Jag undrar vad mina chefer skulle säga om dom såg hur mitt bord såg ut här på jobbet. Det är nog bäst att låta kollegieblocket ligga kvar där det ligger, så dom inte ser att mina pennor har kladdat av sig på bordet. Det är fullt med rött och blått kladd.
Även mina händer blir alldeles kladdiga under dagarna, men det försvinner ju när jag tvättar händerna.
Får nog ta och skrubba bordet på lördag när jag jobbar, om det är lugnt då. Hoppas det går bort!

Nu är det bara 8 minuter kvar tills jag slutar! Skönt! Har varit väldigt trött idag, men ikväll blir det träning igen.

Shopping

Tänkte att jag kunde skriva lite vad jag handlade igår. Det blev ett par grå jeansleggings, en duk, ljuslyktor och en ansiktsrengöring. Inne på Ikea blev det bl.a. 12 st vinglas, galgar, tyg som jag ska sy löpare av, en taklampa, lite köksredskap, ett skohorn.
Äntligen ska jag få upp en taklampa i min lägenhet! Har bott där sedan augusti och har fortfarande ingen taklampa i kök/vardagsrum eller i sovrummet. Men jag har inte bestämt var jag ska hänga den här än. :)

Sundsvall!

Idag har jag och min älskade vän Sandra tagit en tur till Sundsvall, för ett besök på IKEA och Birsta Köpcentrum. Det är alltid lika roligt att åka nånstans med henne! Det blir mycket skratt och tok. Alltid lika spännande att se vad som ska hända. :)
Dagen började ganska bra, resan dit gick bra. Vi började inne på Birsta köpcentrum och gjorde av med en del pengar. Det visade sig att Ola skulle uppträda och det ville vi självklart se. :) Åt en god lunch precis innan och sen inväntade vi Ola, som var lite sen med tåget. Ca 15-20 minuter sen klev han upp på scenen. Och jag måste säga att han är ännu snyggare i verkligheten! Och då ser han ju väldigt bra ut på tv också!
När han var klar var det dags att gå till IKEA. Och vi hittade nog allt vi skulle ha tror jag. Så man blev ett antal kronor fattigare, men vi fick ju med oss mycket hem i alla fall. :)
Självklart kan det inte gå helt smärtfritt när Sandra och Lena är ute nånstans, inte heller denna gången. Ett litet missöde var att räkna med. Vad missödet blev den här gången kan vi hålla för oss själva. :)

Kom hem kl 20 i kväll och tänkte slappa i soffan framför tv:n. Ska tända fönsterlamporna, och så går en propp. Och inte en propp i min lägenhet, för det har jag testat. Så något tv-tittande blev det inte. Får inte tag på hyresvärden, och jag vet inte vad som ska bytas, när det inte är i lägenheten. Så nu sitter jag här och är irriterad över saker som inte funkar som det ska. Men det är tur att jag har en rolig dag att se tillbaka på i alla fall!
Och en positiv sak är att jag kanske kommer i säng i bättre tid än jag skulle ha gjort om tv:n funkade.

Vasaloppet

Imorgon är det ju Vasaloppet. Skulle vara kul att åka det nån gång. Man kanske skulle träna upp sig till nästa år?! :)

Fredagsträning och fredagsmys

Skönt att sluta arbetsveckan med ett träningspass! Första gången jag provade spinning. Det var rätt kul, men jobbigt! Skönt att man kan ställa in motståndet själv. Men det gick skapligt i alla fall. Men benen känns lite skakiga efteråt.
Nu är det fredagsmys som gäller. Man behöver inte vara två för att ha fredagsmys. :) Det räcker med rolig fredagsunderhållning på tv:n och nåt gott att äta (idag är det mörk choklad och ev. fruktsallad).
Skönt med helg nu!


Härliga vår!

Ja,  lite vårkänslor får man ju faktiskt när man tittar ut genom fönstret. Jag tror att den är på väg nu snart! Även om det var -19 grader i morse.
Om det är sånt  här väder i morgon ska jag försöka ta mig ut på en skidtur. Om jag kan stå på benen, efter ett spinningpass i kväll. Första gången jag provar spinning. Ska bli spännande, men jag kommer nog att vara helt slut i benen efteråt.

Idag är det ganska lugnt på jobbet. Precis som jag önskade! Det har varit ganska mycket dom senaste dagarna, så det kan behövas lite lugnare dagar ibland.
Och Karin har fixat fredagsfika. Kladdkaka, äppelkaka och godis. Tack Karin för gott fika!

På söndag ska jag och Sandra åka till Sundsvall och gå på Ikea och Birsta Köpcentrum. Ska bli kul! Hoppas det inte sker några missöden. Man vet ju aldrig vad som händer när vi ger oss ut på en liten tripp. :) Hoppas att jag hittar lite roliga saker att handla. Men jag måste hålla i plånboken lite, för om två veckor är jag ju i Barcelona! Då vill man ju ha råd att shoppa lite också. :)
Skönt att jobba bara en hel vecka till och så tre dagar veckan efter.
Och när vi kommer hem är snart mars slut och påsken närmar sig. Då är nog säkert våren här i alla fall! Åh vad härligt!

Sommarkonsert

Jag älskar ju att gå på konserter. Att stå och lyssna på bra musik, se alla duktiga musiker, och känna stämningen och känslan i musiken och bland publiken, en vacker sommarkväll då solen fortfarande lyser...hur underbart är inte det?
Har kollat lite på vilka konserter man skulle kunna gå på i år. Förhoppningsvis kommer jag att gå på Takida i Bollnäs, tillsammans med min bästa vän Sandra. Lars Winnerbäck kommer till Järvsö och spelar på Stenegård. Det skulle jag också vilja se. Man borde ju absolut passa på när han kommer till dom här trakterna.
Och så ska ju Ulf Lundell ut på en liten turné också! Det vill jag definitivt gå på! Har man varit på varje turné dom senaste kanske tio åren, vill man ju inte bryta den trenden. Jag tröttnar aldrig på att se honom live!
Dom senaste fyra somrarna har jag och syrran varit på en större konsert. Robbie Williams på Ullevi, Justin Timberlake och Kylie Minogue på Globen och nu senast U2 på Ullevi. Det skulle vara roligt att hålla i den trenden också, men i år är det inte så många större artister som spelar i Sverige, som vi är intresserad av att se. Det skulle vara Pink på Ullevi då, men vi får se hur det blir med det. Man vågar ju inte boka innan man vet hur man får semester och då kanske biljetterna är slut.

Ja, vi får se hur denna konsertsommar kommer att se ut. :)

Speak english

Nu för tiden på jobbet får man prata engelska ganska ofta med kunder. Oftast några gånger om dagen. Och det är otroligt vilken skillnad det kan vara på hur man själv pratar. Ibland går det jättebra, och ibland går det inte alls. Man hittar inte orden, kan inte uttala dom och det blir bara fel känns det som.
För mig går det alltid bäst när jag pratar med någon som är väldigt duktig själv, t.ex. någon från England. Då flyter det på ganska bra, och uttalet låter ganska bra, i mitt huvud i alla fall. :)
Vissa tycker det är lättare att prata med folk som inte är så bra på engelska.
Det är konstigt att det kan vara så. Borde man inte alltid vara lika duktig på att prata, oavsett vem man pratar med?

Filmtips!

Igår såg jag en bra film, som baseras på en verklig händelse. Det var "Changeling" med Angelina Jolie.
Den kan jag absolut rekommendera.
Men det är hemskt att något sånt har hänt på riktigt.

Onsdag

Idag på jobbet har det varit utbildning i ett par timmar. Skönt med ett avbrott från dom vanliga rutinerna. Han som hade utbildningen var väldigt rolig, så då blir det mycket lättare också. Det var nyttig information, och jag hoppas att man kan komma ihåg mycket av det.
Ikväll blir det träning, Bodycombat. Och den här gången har jag ingen ursäkt för att hoppa över det, och vill inte ha det heller, för det är så roligt!
Och så börjar Grey´s anatomy i kväll! Woohoo!

Presenter

Inte nog med att man ska komma på vad man ska ha för kläder med sig till Barcelona, och att man ska komma ihåg och hinna med att växla pengar.
Jag måste också komma på vad jag ska köpa i present till båda mamma och syrran som fyller år när vi är där nere. Mammas present köper jag tillsammans med syrran, så där får vi slå våra kloka huvuden ihop. Men till syrran ska jag ju komma på nåt också. Och jag/vi har bara två veckor på oss.
Det är alltid lika svårt.
Mycket att tänka på innan resan. Man oj vad jag längtar!

Sade - Soldier of love


Optimist - javisst!

Alla bara klagar på vintern i år. Och jag försöker att vara positiv och intala alla att det snart är vår!
Själv är jag glad över den här vintern. Jag har hellre kyla och mycket snö, än plusgrader, slask och isbanor på vägarna. Så jag försöker hellre att njuta av vintern. Måste apropå det försöka ta mig ut på en skidtur i helgen, för det var några veckor sen nu, på grund av att jag har haft en del annat för mig, och ibland har det varit för kallt.

Men visst kan jag hålla med om att det har varit lite för kallt ibland och att snön gärna får sluta fyllas på nu, men jag vet ju att tiden bara flyger fram och snabbare än vi hinner reagera så är våren här. Så passa på att njuta av att vi har en riktig vinter, innan den är slut. Man vet aldrig när vi får en bra vinter nästa gång!

Träning för kropp och själ

Det var nära att jag skippade träningen i kväll, för jag var så otroligt trött. Men så såg jag att Therese skulle gå, så då tog jag mig iväg jag också. Det gäller att kämpa på och inte hoppa över för många pass. Och i onsdags gick jag ju inte, så det hade varit dumt att strunta i det idag också.
Och nu efteråt känns det jätteskönt! Jag känner mig piggare, och så fick jag rensa huvudet lite.
Det är en sån dag idag, då tankarna mest handlar om sånt som inte blir som man vill att det ska bli. Då man blir lite nedstämd. Då är det skönt att ha nåt annat att fokusera på ett tag.

Stackars cykel

Idag när jag kom hem från jobbet var min parkering äntligen skottad. Det var välbehövligt. Den har inte blivit skottad på flera flera veckor. Men det resulterade i att det enda som syns av min cykel nu är den högre delen av styret, som sticker ut ur snön. Undrar hur den mår när den töar fram...

Svar på kommentarer

Jag har ju fortfarande inte hittat var man svarar på kommentarer. Det måste man väl kunna göra? Eller måste man gå in själv i bloggen och kommentera, på samma sätt som andra gör?
Nån som använder blogg.se som kan förklara hur man gör?

I semestertankar

Idag går det tungt på jobbet. Är så trött... Måste försöka lägga mig ganska tidigt i kväll så jag får mycket sömn när jag har sovmorgon i morgon. Men dagen går ändå ganska snabbt, så det är skönt.

Funderar lite på hur jag ska söka semester i sommar. Har hela mars på mig att fundera innan jag ska lämna in ansökan, men det är ju skönt att få det klart. Jag hoppas att jag får semester samtidigt som syrran, för annars vet jag inte vad jag ska göra på min semester.
Tänker också på vad vi ska göra om vi får semester samtidigt. Skulle vara roligt att semestra i Sverige, till exempel på Västkusten, eller att bila lite i Norge. Men det går ju inte att komma ifrån att man gärna vill åka till varmare breddgrader också. Eller så kanske man skulle ta lite kortare semester i sommar och åka utomlands i höst i stället, en lite längre resa.
Man har en del att tänka på innan man är klar att lämna in ansökan. :)

Nu är det bara en timme kvar av arbetsdagen. Det känns skönt! Och jag måste verkligen försöka ta mig iväg på träningen i kväll, hur jobbigt det än känns just nu.

1:a mars

Tänk att det redan är mars! Vad fort tiden går! Och mars kommer att svischa förbi så snart är det april. :) Jag jobbar bara två hela veckor nu och sen bär det av till Barcelona på torsdagen. Sen jobbar jag fyra dagar och efter den veckan är april här! Första helgen i april kommer påsken, så vi får fyra kortveckor på rad. Helt underbart!

Idag är jag väldigt trött... Det känns att man har sovit för lite i helgen. Skönt att jag har sovmorgon i morgon. I morse tog jag faktiskt bilen till jobbet också. Brukar ju gå annars. Det var första gången i år som jag behövde ta bilen för att jag var lite för sen för att hinna gå. Det är väldigt duktigt av mig måste jag säga! I höstas när jag fortfarande kunde cykla till jobbet undrade jag hur jag skulle klara av att komma upp ur sängen i tid för att gå till jobbet. Så morgontrött som jag är! Men det har gått över förväntan! Kunde aldrig tro att det skulle gå så bra! Men nu längtar jag tills jag kan cykla till jobbet igen...

RSS 2.0