Påskafton

I går kväll firade jag påskafton tillsammans med Malena och Martin. Malena hade ordnat en god middag med laxpaj, ägghalvor, laxrullar och en jättegod "äggpudding". Jag minns inte riktigt vad den hette men god var den. 
Till efterrätt hade hon gjort en jättegod kladdkaka och även chokladtryffel. 
Medan Malena gjorde klart middagen fick jag dessutom leta ett påskägg. Jag fick några ledtrådar från Martin och hittade ett ägg med godis. :) Roligt! 
På kvällen spelade vi tv-spel. Jätteroligt hade vi! 
 
I dag har jag inte hunnit med så mycket tyvärr... Det var dumt att man förlorade en timme. Jag gick i alla fall iväg till träningen för att köra ett pass Bodycombat, men det var tyvärr inställt eftersom ledaren var sjuk. Men när jag ändå hade gått dit så körde jag en timmes gymträning i stället så det var skönt! 

Påskmiddag

I går åkte jag till Emma, Jocke och Vilgot. Emma och jag fixade påskmiddag medan Jocke kaklade och la golv i deras badrum som de håller på att renovera. Emma hade gjort tomatsill på morgonen. Sen gjorde vi ägghalvor med räkor, västerbottenostpaj, sallad, potatis och prinskorv. Dessutom hade vi rökt lax och löksill. Till middagen kom Emmas kompis Charlotte med hennes Jocke och sonen Valdemar. Vi hade jättetrevligt och åt gott tills vi var proppmätt! 
 

Skärtorsdag

I dag var det jobb igen då och jag har fortfarande inte tagit något samtal! Det har helt enkelt inte blivit av eftersom vi har så mycket mail nu innan påsk. Dessutom kommer det att ta ett tag innan jag jobbar en vardag igen och kan sitta i samtal, så risken är att jag skulle hinna glömma bort mycket om jag bara skulle ta några samtal i dag och sen inte kunna göra det på flera veckor. Det kändes bättre att sitta och göra det jag kunde i dag och hjälpa till när det behövs. 
Jag jobbade en timme extra i dag och när jag gick hem var jag riktigt hungrig, så jag gick till mitt favoritbagelställe och köpte med mig en bagel till middag. :) När jag kom hem fick jag en väldigt trevlig överraskning. Jag hade fått min deklaration och det var mycket bättre än jag hade vågat hoppats på! Jag har nog aldrig fått så mycket tillbaka på skatten nån gång och det kunde ju inte komma mer lägligt nu när jag pluggar! 
 
Nu ska det bli skönt med lite påskledigt innan det är dags att sätta igång ordentligt med pluggandet nästa vecka. 

Jobb

I morse fick jag nästan en chock när jag kom till spärrarna till tunnelbanan. Det bara vällde in folk så det blev köer till att gå igenom spärren. Spärrvakten höll ingången bredvid båset öppet hela tiden så folk kunde gå rätt igenom. I rulltrappan blev det också trångt och jag försökte att gå ner. Sakta men säkert gick det framåt men i slutet av trappan stog det stilla. Precis när jag nästan var nere så kom tåget och jag hann med. Det blev trångt på tåget och jag hamnade mellan två damer. Vid stationen efter Sundbyberg frågade den ena vilken station vi var vid och jag svarade. Då fick jag veta att det hade blivit fel på pendeltåget så de hade tipsat om att ta tunnelbanan om man hade bråttom. Det var därför det kom så mycket folk samtidigt. Dessa två damer brukade normalt inte åka tunnelbana. Vid nästa station frågade den andra damen var vi var och jag svarade även henne. Jag frågade båda två var de skulle av och förklarade när de skulle kliva av tåget. :) Kul att man får hjälpa till! 
På jobbet har jag inte hunnit ta något samtal i dag heller, men jag har medlyssnat en del, så i morgon blir det nog något/några samtal. Det är mycket nytt att lära sig och det tar ju alltid ganska lång tid innan man lär sig vad kunderna behöver för hjälp och man har lärt sig hur de uttrycker sig. 
Vi fick även ett stort påskägg med godis till jobbet i dag och jag förstår inte hur svårt det ska vara att hålla sig ifrån det! Usch, min mage har varit i uppror ett par dagar, men trots det kan jag inte låta bli. Jag förstår inte vad det är med mig! Efter påsk, på måndag när det är 1:a april, ska jag göra ett försök med en godisfri månad (förutom på Lakritsfestivalen!). Jag måste göra något åt min hälsa känner jag! Sommaren närmar sig ju också och det borde räcka som motivation, men tydligen inte. :) 

National Geographic

Efter dagens arbete så mötte jag upp Malena inne i stan. Vi gick och åt toast skagen till middag inne på Hötorgshallarna. Tänk att jag inte har varit där förut och sett allt de säljer, fisk, kött och en massa annat. 
Efteråt gick vi till Konserthuset för att gå på en föreläsning med National Geographics första kvinnliga fotograf Annie Griffiths. Det var väldigt intressant och inspirerande och vi fick se många fina bilder. Hon var väldigt rolig att lyssna på och en duktig föreläsare. Hon berättade om människorna hon möter på sina resor och om världens utveckling, både det positiva och negativa. Den negativa utvecklingen med klimatförändringarna men den positiva utvecklingen i u-länder och för kvinnor i länder där de tidigare knappt haft något värde. Hon gav en hopp om att det går att göra förändringar och att de inte behöver vara så svåra. Till exempel berättade hon om kvinnor som lär sig att tillverka solenergilampor och hur de skapar trygghet på natten för kvinnor. Dessutom får unga kvinnor som arbetar ute på fält om dagarna gå i skola på kvällen, tack vare dessa solenergilampor. 
Hon verkar ha så mycket kunskap om världen och kulturer, vilket inte är så konstigt när hon har besökt 150 länder och dessutom skapar personliga möten för att få de bästa fotografierna. En väldigt intressant kväll! 

Våffeldagen

I dag har jag jobbat. Som jag hade väntat mig så fick jag även veta att det är dags för mig att börja ta samtal och inte bara sitta med mailen. Jag hann inte med det i dag, men det blir nog i morgon efter lite medlyssning. Jag har några saker jag måste lära mig innan jag kan ta samtal. 
Efter jobbet åkte jag hem och gjorde våfflor till middag eftersom det är våffeldagen i dag. :) Jag hade hjortronsylt och vaniljglass till och det var väldigt gott. :) Tyvärr mådde inte magen så bra efteråt, men det är väl sånt man får räkna med när man äter våfflor till middag. 
 
Förresten kan jag meddela att jag nu har sagt upp mig från DHL. :) Det känns bra...

Bodycombat!

I dag har jag varit och tränat Bodycombat. Jag har ju tyvärr inte hunnit med så många såna pass på slutet eftersom jag har varit upptagen på söndagarna. I dag var det en vikarie som vanligtvis tränar på andra gym, men hon var riktigt bra! Det var dessutom en ny release, alltså ett helt nytt pass. Det är alltid spännande att se vad de har hittat på. Här kan ni se lite av vad vi tränade i dag. 
 
 
 
 
 
 

Emmas födelsedag

I fredags var det Emmas födelsedag så det blev ännu en dag hos dem! Först var jag hemma och gjorde mig klar och gjorde ett födelsedagskort till syrran. När jag kom till Emma skulle vi baka cupcakes, i stället för tårta. Det tog en liten stund innan vi kom igång och när vi väl hade satt igång bakningen var Vilgot lite kinkig. Eller först var han hungrig och sen var det annat som behövde göras, så det blev väl mest jag som bakade. :) Men det är helt ok och det var ju ändå Emmas födelsedag. 
Jocke gjorde som vanligt jättegod mat. Parmaskinka (eller vilken skinka det nu var), sparris och mozarella eller någon annan typ av ost. :) Väldigt gott i alla fall! Till varmrätt gjorde han något så avancerat som gnocchi med en lammfärsgryta. Det var första gången han gjorde gnocchi och det lyckades han jättebra det. För mig var det nog första gången jag åt gnocchi. :) Till efterätt blev det våra cupcakes, med morot, apelsin, valnötter, kanel och russin. De blev jättegoda! Det blev dessutom min tredje dag med vin, vilket är mycket mer än vanligt! :) 
 
 
Det vackra födelsedagsbarnet tillsammans med hennes underbara son!
 
 
 
 

Torsdag

I torsdags hade vi de två sista lektionerna innan vårt två veckor långa påsklov. Eller snarare 2,5 vecka är vi lediga. :) Efter skolan åkte jag till Emma, Jocke och Vilgot. Lite senare kom vår morbror och hans fru och hälsade på. De var i Stockholm för att gå på fotbollsmatchen mellan Sverige och Irland på fredagen. Det var jätteroligt att träffa dem. Jag kan inte minnas när jag senast träffade dem, men längesen var det. Det var även första gången de träffade Vilgot och första gången de fick se Emma och Jockes hus. :)
Jocke lagade jättegod asiatisk lax till middag och vi hade en jättetrevlig kväll.

Onsdagsbiljard

I onsdags efter två föreläsningar åkte tjejgänget på nio tjejer från klassen till Ballbreaker. Där skulle vi spela biljard. :) En timme spelade vi. Det var jättekul, men jag är ju så otroligt dålig! Men det gör inget, det är roligt ändå. Efter biljarden åt vi middag där. Vi åt hamburgertallrik som var väldigt god. Jag hade dock önskat en lite mer stekt hamburgare. Rött kött är gott, men hamburgare vill jag ha lite mer stekt. Det var en jättetrevlig kväll. 
 
 
 
Frida och Josefin som jag spelade mot. Vi tre var nog de tre sämsta tror jag! Det blev ju i alla fall jämnt spel då. 
 
 
Emma som var den bästa av oss alla. :) 

Fullt upp

Fram till i dag, sen sist jag skrev, så har det varit ganska fullt upp så jag inte har hunnit blogga. I dag har jag däremot tagit det väldigt lugnt. Det var skönt att ha en sån dag i dag för det känns som det var ett tag sen. Jag började med en rejäl sovmorgon. Förutom att jag vaknade till nån gång på morgonen så sov jag till halv tolv! Jag blev jätteförvånad när jag tittade på klockan. Det var väldigt längesen jag sov så länge! 
I dag hade jag planerat att ha en dag då jag bara gjorde det jag kände för, vilket resulterade i en dag då jag knappt gjorde nånting! Jag satt framför tv:n och datorn ända till halv fyra innan jag borstade tänderna. :D Sen satte jag mig och läste ut min bok, Bittrare än döden, av Camilla Grebe och Åsa Träff. Jag gillar deras böcker. Nu när den är läst så ska jag börja på den engelska boken jag köpte. Bra att jag hinner börja på den innan terminen är slut. :) Nu har vi två veckors påsklov och sen känns det faktiskt inte som att det är så mycket kvar av terminen! 
Efter läsningen bakade jag chokladmuffins och gjorde middag. Sen har jag tittat på en väldigt bra film, Machine Gun Preacher. Tack Kristin för tipset! 
Det var väl det som jag har gjort i dag... I morgon ska jag försöka att få lite mer gjort! Och då ska jag även berätta vad jag gjort de senaste tre dagarna och även försöka att lägga in några bilder. 
 
Tills dess lägger jag in en bra låt. 
 

Produktiv tisdag

Denna tisdag startade jag med att tvätta och dammsuga. Sen satte jag mig och pluggade. På eftermiddagen gick jag iväg och tränade på gymmet. 
Efter träningen gick jag förbi och hämtade mina nya linser. När jag stog inne på Synoptik hörde vi sirener. När jag kom ut stog en polisbil med blåljus precis utanför och när jag kom ut till vägen stog det två brandbilar och ytterligare två polisbilar där. När jag gick genom stan kom även en till polisbil och brandbil körande med sirener och blåljus. Jag såg inte vad som kan ha hänt men man blir ju nyfiken. Det roliga är att sist jag gick till Synoptik så kom en polisbil körande förbi mig och stannade i korsningen precis vid Synoptik. :) 
På väg hem fick jag ett meddelande från Emma i min klass som frågade om jag sett ett mail från en lärare. Det visade sig att hon hade lagt upp en uppgift till oss som skulle lämnas in på måndag. Problemet var att man ska lämna in den i pappersform på hennes kontor och vi har bara lektioner på onsdag och torsdag innan vi får påskledigt. Eftersom jag ska ut tillsammans med ett gäng klasskompisar efter skolan i morgon så hinner jag inte göra den då, så det var bara att sätta sig med det när jag kom hem. Så nu har jag gjort klart två uppgifter i dag. 

Ny vecka

På dagens föreläsning var jag så otroligt trött. Det var svårt att hänga med i förklaringar om diskursanalys och allt vad han pratade om. Efteråt träffades vi i diskussionsgruppen för att diskutera frågorna vi skulle förbereda inför torsdagen. Sen hade vi en lektion till egentligen, där vi kunde prata om skrivuppgiften inför onsdagen, men jag valde att hoppa över den. Jag satte mig på skolan och åt salladen jag hade med mig till lunch och åkte sen in till stan för presentjakt. Ett par timmar tog det, men sen åkte jag hemåt med både present och lite nytt från Panduro. :) Jag gick förbi och kom på att jag behövde lite mer papper, så det fick bli ännu ett besök på denna roliga affär! Tyvärr tog det ett tag att komma hem, rättare sagt ca en halvtimme längre än vanligt. Det var stopp i tunnelbanan efter just min linje på grund av ett tåg som det blivit något fel på, så vi fick snällt vänta tills de hade fått undan tåget. 
 
Väl hemma har jag läst lite inför onsdagens lektion och kollat lite på tv. I dag hade vi även fått feedback på en tidigare skrivuppgift, vilket var väldigt skönt eftersom vi inte har haft någon aning om hur vi har legat till. Vi fick väldigt bra respons från den läraren med många synpunkter om vad vi kan förbättra och dessutom får vi ett betyg på varje uppgift. På den första fick jag C+. 

Familjemys och bandyfinal

Jag har inte hunnit blogga på några dagar nu. I onsdags var det skola och i torsdags var det jobb som gällde. Lite ringrostig kände man sig i början på jobbet, efter att inte ha jobbat på 2-3 veckor. 
På fredag var jag ledig och pluggade och tränade. På kvällen åkte jag till Emma och Jocke. Lite senare kom mamma och pappa dit. I lördags var jag hos dem igen och umgicks med hela familjen. Jocke bjöd på god mat som vanligt och så åt vi tårta till efterrätt, eftersom både mamma och Emma fyller år till veckan. 
 
I dag mötte jag upp Malena, Martin och Malenas mamma för att gå och se finalen i bandy. Det var häftigt att se den på Friends arena. Det var en bra match och till och med jag tyckte det var riktigt roligt och spännande. :) Vi hade ju väldigt bra platser dessutom så man kunde hänga med i spelet. Jag som inte ens brukar se bollen! 
Det tråkiga var ju Hammarbyklacken som började med att försena matchen med bengaliska eldar så det blev alldeles rökigt inne i arenan och som därefter sprang in på isen innan matchen egentligen var slut, även om det var klart att de skulle vinna. Vilket jobb vakterna gör som ska hålla reda på alla dessa människor! 
 

Pysseldag

I dag åkte jag till Emma och Vilgot. Vi började med att åka till Skärholmen för att gå på Panduro och handla lite. Sen köpte vi med oss mackor från Subway hem till lunch. Efter lunch för både oss och Vilgot satte vi oss och pysslade. Vi skulle göra inbjudningskort till Vilgots dop. Vi satt hela eftermiddagen innan vi var klara, men resultatet blev bra. Innan jag åkte hem fick jag kvällsfika med oboy och mackor. Gott! 
Jag fick lite träning också på vägen hem, när jag först sprang lite till bussen från Emma och Jocke och sen sprang mellan tunnelbanorna för att hinna med första tunnelbanan till Sundbyberg i stället för att sitta och vänta i tio minuter. :) 
En mysig dag tillsammans med min fina syster och min goa systerson som jag blir så glad av att träffa och gosa med! 

Måndagstrött

Trots att jag och Kristin har haft en lugn helg så var jag väldigt trött i morse. På föreläsningen satt jag bara och kände hur trött jag var. Efter att ha handlat och kommit hem så fortsatte jag att vara otroligt seg. Det här var dagen då jag skulle försöka ändra mina matvanor. Jag har tänkt att jag ska försöka äta frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag men utan planering blir det tyvärr svårt, så den här dagen blev ju totala motsatsen. När jag kom hem så orkade jag inte laga någon lunch och trots att jag precis hade handlat visste jag inte heller vad jag skulle äta. Jag öppnade kylskåpet och där stod de cupcakes som blivit över sen helgen. Tröttheten gjorde att jag inte kunde stå emot, så jag åt upp en av dem. Sen satte jag mig och läste kurslitteratur och åt russin. I kväll har jag inte ens ätit någon middag. Jag åt två morötter och sen blev det kvällsfika med oboy och rostade mackor. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt. 
 
Jag har även skrivit uppgiften som vi har inför onsdag. En analys av en produktbeskrivning (på engelska såklart). Vi gör många textanalyser i programmet jag läser och det är inte min starka sida. Jag är alltid osäker på om jag gör rätt, om jag gör tillräckligt med analys. Hittills har jag ju i alla fall klarat dem, men nu är det svårt att veta eftersom det är på engelska och nya lärare. Det låter ju väldigt bra när man skriver akademisk engelska, men om det är rätt är ju en annan sak. :) För mig låter det ganska bra i alla fall, men kanske inte för läraren! Ordboken kommer väl till användning när man ska skriva akademiska texter. Man kommer på ett ord och så letar man en synonym till det, ett finare ord. :) 

Myshelg med vännen!

Åh vad roligt det har varit att ha Kristin här! Jättemysigt att få tid att umgås på tu man hand. :) 
I går morse vaknade jag tidigt, omkring kvart i åtta, och kunde inte somna om. Jag hade ställt klockan på 8.15 och klev upp 8.14. :) Det var bra gjort av mig! Jag duschade och gjorde mig i ordning och hann med att diska undan den sista disken innan jag åkte till stan i god tid för att möta Kristin. Jag stog och värmde mig lite i solen medan jag väntade på att bussen skulle komma. När jag såg en glad Kristin genom fönstret så blev jag så glad! Tänk att hon äntligen var här! 
Vi låste in hennes väska på centralen och gick sen ut på stan. Vi gick en sväng efter Drottninggatan och sedan vidare mot Gamla stan. När vi gick förbi slottet så var det precis dags för vaktbyte så vi stannade och tittade. Sen strosade vi genom Gamla stan till Söder, där vi stannade för en lunch och fika. Vi köpte både en jättegod macka och en kladdkaka. :) Efter en stunds fortsatt strosande så kände vi oss nöjda och åkte hem till Sundbyberg. Vi gick förbi Hemmakväll och köpte en stor godispåse till kvällen. :) 
Ett par timmar senare gick vi till kinarestaurangen och åt buffé, så det blev en repris från förra helgen för mig. Men det är ju så gott så det kan man äta flera gånger! Lagom till Melodifestivalen kom vi hem igen och slog oss ner i soffan för en tv-kväll. Mina favoriter för kvällen var Ralf Gyllenhammar och Robin Stjernberg så jag var nöjd över resultatet med Robin som vinnare. Sen tittade vi på filmen Möhippan, men vi satt och pratade en hel del under filmen vilket nog bara visade att filmen var halvbra. Eller att vi inte har varit för oss själva på alldeles för länge, så vi hade mycket att prata om! 
Sen var det i alla fall dags att sova. 
 
Utvilade vaknade vi i morse och båda hade sovit som stockar. Men klockan var bara halv tio när vi vaknade. Vi pratade i någon timme innan vi intog frukosten. Sen gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan. En snabb fika tog vi innan, eftersom vi ville smaka på mina cupcakes som vi inte hade orkat äta tidigare.
Vi tänkte låsa in Kristins väska igen och gå och shoppa lite. Vi fick leta efter en förvaringsbox i en halvtimme innan vi hittade en ledig! Så tråkigt att en massa tid går åt till sånt när man inte har så lång tid på sig! Ett par timmar hann vi i alla fall med på stan. Jag köpte en väska som jag tror blir bra att ha till skolan eftersom min handväska har varit lite liten för att få med kollegieblock, ibland någon matlåda och vattenflaska och kanske något mer. Den blir snabbt full och jobbig att bära på. Kristin handlade lite bebiskläder. :) 
Sen gick vi till Cityterminalen och åt en macka i väntan på Kristins buss. Trist att vinka av henne men jag är jätteglad över den här helgen. 
Det har tyvärr blivit lite dåligt med bilder tagna...

Förberedelser

I dag började vi inte förrän klockan 12.00 på skolan och jag klev upp halv nio för att vara ute i ganska god tid och kanske hinna plugga lite före seminariet. Jag hann läsa ett par sidor i en bok i alla fall, men annars hann jag inte med så mycket mer. Jag är expert på att dra ut på tiden när jag har gott om tid på morgonen och helt enkelt bara ta längre tid på mig att göra mig i ordning. :) Ta det lite lugnare med frukosten, leka lite med Zelda, sitta lite vid datorn... Jag åkte även till skolan lite längre i förväg än jag oftast hinner med annars. 
Efter seminariet handlade jag och gick sen hem och bakade cupcakes. Sen har jag städat och bytt sängkläder. I morgon kommer Kristin och hälsar på, så jag ville göra det lite fint och ha något nybakat att bjuda på. :) Det ska bli så roligt att få umgås med henne en helg! Som jag har längtat! :) Det kändes så långt bort när vi bestämde helg, men tiden går ju snabbt så helgen är redan här. :) 
Nu ska jag göra mig i ordning och lägga mig och läsa lite innan det är dags att sova, så jag orkar upp i morgon för att möta Kristin! Men det går ju mycket lättare att ta sig upp ur sängen när man har något roligt framför sig. :) 

Promenad

Efter att ha suttit inne och läst hela dagen i går så tog jag i dag en timmes promenad efter föreläsningen. Men först gjorde jag i ordning en sallad till lunch, av det som fanns hemma. Det blev bulgur, mango, ägg och paprika. Kanske en konstig blandning, men det funkade. :) Promenaden var härlig, men jag längtar tills det torkar upp mer på vägarna så man slipper gå slalom mellan vattenpölar och isfläckar. 
 
En nyttig middag blev det i dag också. Lax, broccolipuré och ärtor. :) 
 
I dag fick jag även veta att de hade lagt ut svaren till tentan vi gjorde i fredags, så jag satte mig och kollade hur många rätt jag hade och det var som jag hade räknat på innan. Jag hade bara de fem felen som jag visste sedan tidigare. :) Det kändes riktigt skönt! 55 av 60 och för ett godkänt betyg behövde man bara få 36 rätt. Däremot vet jag inte om det är olika betyg på den här tentan eller om det bara är godkänd eller underkänd. 

Plugg

Gårdagen bestog av lite Vasalopp, lite femmil, lite plugg och så ett pass bodycombat. 
I dag har det varit en föreläsning och sen plugg här hemma. Inte så mycket mer att berätta tror jag... :) 
 
Jo, jag ska skicka in min uppsägning till DHL vilken dag som helst nu. Tänk vad konstigt ändå, efter att ha jobbat där i drygt sex år och varit anställd i nästan sju år. Men jag längtar inte tillbaka så det känns som ett bra beslut eftersom jag har hittat ett så bra extrajobb här i Stockholm. Kollegorna kan jag ju sakna men jag kommer att hälsa på dem ibland. :) 
 
En annan rolig sak är att jag, Emma och Jocke har köpt biljetter till invigningen av Tele2-arenan i sommar, där både Kent, Lars Winnerbäck och Robyn ska ha konserter! Tre konserter samma kväll, med tre bra artister! Framför allt längtar jag efter att se Robyn! Har velat se henne live i flera år! 
Har mycket att längta till just nu och först och främst längtar jag jättemycket till helgen, när jag får besök av en av de bästa vännerna!!

Filmkväll

I dag har jag mest slappat, men även diskat och städat. På kvällen kom Malena hit. Vi började med att gå och äta på kinarestaurangen i Sundbyberg där de hade en jättegod stor buffé för ungefär samma pris som en varmrätt. Man åt sig väldigt mätt! Sen gick vi till Hemmakväll och hyrde film, Magic Mike. Dessutom köpte vi godis och trots att jag var så mätt och tyckte att jag inte tog så mycket godis, så blev det till slut alldeles för mycket. Hur ska man kunna köpa bara lite godis med allt som fanns att välja på?! Filmen var i alla fall bra och rätt rolig. 
Nu har Malena åkt hem och jag ska nog lägga mig snart. Är ganska trött efter gårdagen och skulle även behöva kliva upp ganska tidigt i morgon eftersom jag har mycket som jag skulle behöva läsa till skolan. Dessutom vill jag helst hinna se lite av Vasaloppet också. Jag vill ju helst se starten men det är inte så ofta jag gör det längre eftersom det startar så tidigt, på en söndag! Jag brukar väl hinna se de sista milen för de som ligger i täten. 

Tenta och kick-off

Efter en natts dålig sömn tog jag mig upp tidigt i går för att åka till skolan och skriva tenta. Tentan kändes bra. Man fick ett separat svarspapper som skulle lämnas in, så man kunde ta med sig häftet med orden och meningarna man skulle sätta in dem i. Efteråt tittade jag på de orden jag varit osäker på och jag vet att jag har åtminstone 5 fel av 60, men förhoppningsvis är det inte så många fler fel. 
Efter tentan åkte jag till Emma, Jocke och Vilgot. Emma klippte mig och så åt vi risgrynsgrötslunch och fikade. Dessutom fick jag frågan om jag vill bli fadder till Vilgot och det var ju ett lätt beslut. Det är klart jag vill det! Blev jätteglad över den äran. :) 
Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning för att åka på kick-off med jobbet. Vi åt jättegod buffé och körde även en bowlingturnering. Det var jättekul och gick ganska bra. Vårt lag kom tvåa med bara två poängs marginal så vi var väldigt nära en vinst! 
Lite senare på kvällen gick vi vidare till en bar där vi stog och pratade, eller snarare typ skrek för att överrösta musiken. En jättetrevlig kväll var det! 

RSS 2.0