Kortvecka

Då var det måndag igen och den här veckan är lite kortare än vanligt. Skönt med en ledig dag mitt i veckan.

I går städade jag och tog sen en joggingtur. På eftermiddagen kom Sandra hit och hälsade på. Så kul att träffas bara hon och jag och få tid att verkligen prata. Vi gick och åt pizza och sen tillbaka till mig och åt lite hembakade muffins. Klockan elva på kvällen åkte hon hem och jag gick och la mig.
Men hade lite svårt att somna. Sen tror jag att jag har drömt ganska mycket, men när jag vaknade och såg att klockan snart skulle ringa (min wake up lamp hade börjat lysa lite), så kändes det knappt som att jag sovit nånting.

På jobbet fortsätter jag med lite fler utbildningar den här veckan. Efter sista passet på onsdag kommer det att kännas ganska skönt, för man börjar bli lite less på att säga samma sak om och om igen. :)
Har även haft ett par möten som till att börja med inte gav mig det svar jag hoppats, men efter nästa möte kändes det bättre. Tror inte att jag kommer att börja plugga till hösten, eftersom jag verkar få många möjligheter framöver.

Har en kollega att tacka för väldigt mycket. Som verkligen står bakom mig och ser till att jag kommer framåt på jobbet. Är otroligt tacksam för henne, som verkligen tror på mig. Hon är jättebra att prata med och ventilera olika saker med. Hon har otroligt många bra tankar och värderingar och enligt mig är hon en av dom vettigaste och bästa personerna i huset.


Mobilen

Min nya telefon är jag mycket nöjd med. Men jag måste lära mig att inte vara för snabb. Har skickat väldigt konstiga meddelanden ibland, eftersom telefonen ändrar ordet. Jag brukar upptäcka att ordet har blivit fel, men när jag ska radera så klickar jag i stället på Skicka! I dag skulle jag skriva till Erika att vi hade det jättetrevligt i går, men i stället blev det "Det var kättares lift". :D Vad är det för ord egentligen? Förstår att Erika inte fattade nånting. :)

En dag med Lena

06.10 Klockan ringer
06.50 Kliver upp
07.50 Cyklar till jobbet
08.00 Börjar jobba.
16.00 Ska sluta jobba
16.40 Slutar jobba och går till en av toaletterna för att sminka på sig lite
17.00 Anländer till partytältet uppsatt för kvällens festligheter på jobbet och tar den första cidern
Oklara tider...
Är med i en femkamp, vårt lag heter Fantastic four, passande namn. :)
Äter jättegod mat, bl.a. grillad fläskfilé, potatissallad, pastasallad, cole slaw, tzatziki, bröd.
Dansar till två duktiga trubadurer.
Fantastic four tar hem andrapriset i femkampen och vinner ett varsitt kinderägg.
Fortsätter dansandet och drickandet som pågått större delen av kvällen.

Fredag övergår till lördag.
Hjälper till att städa och diska lite.
Fortsätter dansa, men har nu slutat inta alkoholhaltiga drycker. Mycket bra tänkt.

03.00 Festen börjar rundas av
03.30 Sista gänget drar sig hemåt
03.45 Kommer hem
04.00 Lägger sig i sin sköna säng och somnar gott efter en lång dag och en rolig kväll.

Joggat!

I dag har jag tagit en joggingrunda igen. Sprang samma runda som tidigare, men kände mig starkare och fick ner tiden med en minut. Det känns bra! Men jag tänker fortsätta med den här sträckan ett tag till och inte börja öka för snabbt så jag tröttnar.

I går såg jag en bra film som jag tänkte tipsa om. Charlie St. Cloud.

I morgon blir det roligt efter jobbet. Då är det fest med kollegorna! Det blir femkamp, grillat och trubadurer!

Söndag kväll

Det har varit dåligt med bloggande den senaste veckan. Har haft dåligt med inspiration och ork, till att göra något överhuvudtaget.
Tror inte jag har så mycket att berätta om veckan som gått, utan går direkt till helgen i stället. Igår följde jag med Adele till Delsbo för att gå på fotbollsmatch. Niklas, hennes sambo är målvakt för Delsbo. På kvällen åkte vi en sväng till Rosehills för att titta på Järvsökören. Tyvärr var inte Andreas Johnson med, men kören var bra ändå. :) Tog en cider där och åkte sen till Adele och Niklas för en spelkväll. Mycket trevlig dag med min goa vän!

Idag har jag varit ganska produktiv. Mer än på länge! Har tvättat, städat, diskat, bäddat med rena sängkläder, lagt undan vinterkläderna, slängt mina vinterskor där båda sulorna börjat lossna och även en halsduk som jag tvättade sönder i början av vintern. Jag som brukar vara dålig på att slänga saker. :)
I kväll tog jag även en joggingtur! Det har redan gått två veckor sen sist, så det var på tiden. Det kändes som jag sprang snabbare än sist så jag trodde jag skulle få ner kanske en minut av tiden, men jag sprang på nästan exakt samma tid som förra gången.

Till veckan ska jag hålla utbildningar varje dag. Hade tänkt förbereda mig lite i fredags, men vår server låg nere så jag kom inte åt utbildningsmaterialet. Det var lite synd, för det hade känts lite bättre att kunna planera lite vad jag ska säga. Får se hur det blir i morgon, för servern kommer nog inte att vara i gång på morgonen, så vi får se hur vi löser det.

Halva maj

Nu har halva maj gått. Jag har sagt det många gånger här, men tiden går så himla snabbt!
Helgen är strax över. Emma och Jocke kom hit i fredags kväll med Figo, deras katt. Tyvärr gick mötet mellan Figo och Zelda inte så bra. Direkt när han kom in så började hon fräsa och morra, trots att han var i kattburen. Vi släppte ut honom och han gick runt och nosade och Zelda fortsatte att morra och fräsa. Så fortsatte det i cirka tre timmar. Hon började dessutom att fräsa åt oss.  
Tanken var först att Emma och Jocke skulle åka hem till Tallåsen och lämna Figo här, men så bestämde dom sig för att sova här, om det skulle bli nåt bråk. Efter ett tag bestämde vi oss också för att stänga in Zelda i sovrummet, så dom inte var i samma rum under natten. Men Zelda kunde inte slappna av. Hon ville ut från sovrummet, verkade behöva gå på lådan (som vi hade ställt in i sovrummet), men den luktade Figo så hon började fräsa mot den också. När Figo jamade utanför sovrumsdörren så fräste hon. Ca 2.30 på natten packade Emma och Jocke ihop och tog med sig Figo till Tallåsen. Zelda lugnade ner sig direkt när han försvunnit från lägenheten.
Så våra planer i sommar, att vara kattvakt åt varandra, gick i stöpet!

På lördagen tog vi en sväng på köpingen och åkte sen hem till Tallåsen. Jag hade dessutom fått igång mitt abonnemang på morgonen så jag kunde börja använda min iPhone, så på eftermiddagen satt jag några timmar och fixade med den. :) På kvällen åt jag, Emma och Jocke middag på Järnvägs med ett par som dom umgås med. Jag hann hem och hann se omröstningen på Eurovision. Kul att det gick så bra för Sverige!

I dag var jag några timmar på jobbet, för att testa så allt fungerade inför releasen av en ny version av ett system. Åkte sen hem och umgicks med familjen innan det var dags för Emma, Jocke och Figo att åka hem till Stockholm. Hann dessutom bli klippt av Emma. Har ju varit sugen på en September-frilla ett bra tag och nu slog vi till!


En vecka till...

Snart har en arbetsvecka till gått. Bara fredag kvar! Skönt med helg igen. :)
Min iPhone har kommit, men mitt abonnemang är tydligen inte igång än, så jag kan inte använda den. :/ Hoppas det är igång snart.
På jobbet har det varit utbildningar hela veckan. I morgon är den sista. I dag hade jag sovmorgon och började klockan 11.00. Men trots att jag sovit nio timmar var jag trött. När ska man egentligen bli piggare?
I morgon kommer Emma och Jocke hem, och dom har med sig sin katt. Vi ska testa och se hur min och deras katt går ihop. Spännande. :)

I kväll är det semifinal 2 i Eurovision. Måste säga att Sverige har det absolut snyggaste shownumret. Hoppas vi går vidare! Hittills i kväll har jag annars gillat Bulgarien bäst tror jag.

9 maj

Denna måndag på jobbet har bestått av planering av utbildning och lite coaching. Dessutom lite godis- och ostkroksätning. Inte bra.
Efter jobbet tog jag cykeln till elljusspåret för en liten joggingtur. Hade planerat att jogga 2 km för att se om jag orkar den sträckan. Redan efter 100 m kändes det jobbigt så jag började fundera på att köra intervaller i stället. Men så bestämde jag mig för att jogga så långt jag orkade och jag tog mig faktiskt hela vägen runt. Snabbt gick det inte, men jag joggade iaf så det kändes bra. Nu är det bara att fortsätta på den sträckan ett tag och försöka minska tiden.
I dag skickades min nya iPhone 4 med Posten! Woohoo! Snabb dom är. :) Jag beställde den igår kväll.
I morgon och några dagar framåt är det dags för utbildning på jobbet igen. Och så ska jag fixa naglarna i morgon kväll. Äntligen! Det ska bli riktigt skönt.


Cykeltur

I eftermiddag tog jag cykeln till Tallåsen, eftersom jag var bjuden på middag hos mamma och pappa. Det blev grillat...mums! Det kändes att man inte är van än så länge att cykla lite längre. Jag var stel i benen när jag kom hem. :) Men det känns ju bra att använda kroppen lite!

Shoppingdag!

Idag har jag och Sophia varit i Hudik och det blev en hel del shopping för mig.

 



Någon som känner igen modellen på dom sista shortsen? Mina snygga byxor som jag köpte förra gången jag var i Hudik har nu kommit i shorts, så självklart var jag tvungen att köpa dom! Jag har ju dessutom letat efter shorts med hög midja. Fast dom ser mer svart än blå ut i verkligheten.
Och så hittade jag äntligen ett par pumps som jag kunde ha utan att tappa dom! Otroligt! Jag hade sån tur så det fanns ett par i storlek 35, för halva priset! :) Som jag önskat mig ett par vanliga hederliga pumps! Dessutom köpte jag ett par joggingskor, som jag verkligen hoppas kommer bli bra. Plus två par sportstrumpor, så nu är jag redo att ge mig ut på en joggingtur!



 

Ny mobil

Det är verkligen dags att köpa en ny mobil nu. I morse var det andra gången som alarmet slutar att ringa trots att det är inställt för att ringa. En gång ringde det, som vanligt snoozade jag. Men sen larmade den inget mer, så det var tur att jag vaknade i tid ändå. Det blir nog en iPhone4. Äntligen ska jag ha en modern mobil! :)
I morgon blir det en tripp till Hudik med Sophia, så det blir väl att man gör av med lite pengar. :)

I kväll har jag tittat på filmen Case 39. Den var bra. Men finns det nåt värre än filmer med onda barn i? Usch vilka äckliga barn! :)


Veckan

Så vad har hänt den här veckan? Var en sväng hos Adele i tisdags kväll. Vi håller på att smida lite planer på något roligt. :)
Onsdag och torsdag har det varit lite spänd stämning på jobbet. Tre personer har varit här och granskat oss. Förhoppningsvis blir vi certifierade efter detta.
Efter jobbet i dag var jag på Gamla stan och åt pizza med Malena, som är hemma några dagar. Under några månader befinner hon sig annars i Kosovo. Jättekul att träffa henne och uppdatera sig lite och att få höra hur hon har det där borta.
I morgon är det fredag och det ska bli så skönt med helg igen. Dessutom har jag sovmorgon och börjar klockan 10.00 i morgon vilket blir skönt, även om jag slutar 18.00. Men jag har inte så mycket för mig ändå, om jag skulle sluta tidigare.
Jag har känt mig väldigt lat på sista tiden och gör ingenting annat än att sitta framför tv:n på kvällarna. Då är det ganska skönt när helgen kommer, så jag kanske kan göra nånting i alla fall och få undan lite disk och sånt som jag inte tagit reda på i veckan.
Skulle verkligen behöva komma i gång och göra något. Ska nog gå och titta på löparskor i helgen och förhoppningsvis köpa ett par, så får vi se om jag kan börja jogga lite.


Nattliga aktiviteter

På mitt sängbord har jag en så kallad Wake up lamp. Det är en lampa som börjar lysa mer och mer, lite i taget, så det blir som att vakna till solen. Det är dessutom en klockradio, så jag brukar ligga och lyssna lite på Morgonpasset i P3 på morgonen. I morse när jag vaknade märkte jag att det var så lågt ljud på radion. Jag kollade mot bordet och såg att den inte stog där. Så tittade jag ner på golvet och där stog den, men upp och ner! :) Den kan inte ha ramlat ner, för då borde jag ha vaknat, så antagligen har jag nån gång under natten ställt ner den där. Det var längesen jag gjorde nåt sånt i sömnen nu, vad jag vet i alla fall. :)

I dag har det snöat till och från här. Usch, nu när det har blivit vår och grönt och fint så vill man inte ha någon snö! Men det lägger sig ju i alla fall inte. Jag hoppas det blir varmare snart.

Helgen

Då är denna helg snart över. Jag har inte gjort så mycket på dagarna. Städat lite och så bara.
Igår kväll blev jag medbjuden på 30-årsfest av Adele. Det blev bestämt ganska sent så det var bara att skynda sig och sminka sig lite och leta fram kläder. Festen var trevlig, trots att jag knappt kände någon mer än Adele. Vi stannade till ungefär halv ett tror jag det var. Sen satt jag uppe en liten stund innan jag gick och la mig. Och när jag vaknade i morse blev jag lite chockad. Klockan var 12.29! Längesen jag sov så länge, utan att ens vakna nån gång och somna om. :)

RSS 2.0