One week

Drygt en vecka sen jag skrev nu. Jag har blivit väldigt dålig på att uppdatera här.
Lite kortfattat om vad som hänt den senaste veckan.

Torsdag
Följde med Therese till en kompis till henne på Mary Kay-party. Trevlig kväll med trevligt sällskap och lite test av skönhetsprodukter. Det blev ett inköp av en ny parfym.

Fredag
Middag med teamet efter jobbet. Jättegod mat på Stadt och återigen trevligt sällskap. Några av oss fortsatte kvällen på Järnvägs.

Lördag
Middag och utekväll på Järnvägs tillsammans med min närmsta chef och ett gäng andra människor. Några som jag kände lite sen tidigare och några nya bekantskaper. Mycket trevligt med lite oväntade inslag.

Söndag
Slödag i soffan.

Måndag
God middag på Condis med goa vännerna Kristin, Erika och Anna. Sen åkte vi till Anna och träffade dom små valparna som nu blivit fyra veckor gamla. Sååå söta! Kunde ha suttit och tittat på dom hur länge som helst! Roligt att se hur dom följer samma rutiner. Äter en så äter alla, sen ska alla sova och så är det dags för bus för hela högen. :)

Tisdag
Inget särskilt hände. :)

Onsdag
Joggingtur med Kristin.

Torsdag (idag)
Mys med sötaste lilla Jack på jobbet! Kul att Lina och Marcus kom förbi och visade upp honom. Han är så fin! Två veckor och två dagar gammal. :)

Det var min vecka det. En väldigt bra vecka!

Trevlig midsommar på dig!


Update

Kör en liten uppdatering igen om vad som hänt sen sist.
Lördagen spenderades i Sveg och Duvberg hos släkten på pappas sida. Farmor fyllde 85 år! Vi började med en jättegod jordgubbstårta (inhandlad på Finess, Ljusdal) hos farmor. Satt och pratade en stund och åkte sen vidare till Duvberg. På vägen stannade vi på kyrkogården för att minnas farfar...
Vi satt och pratade och drack och åt lite gott. Senare blev det trerättersmiddag. Jättegott! Vi var inte kvar så sent på kvällen, utan åkte vid halv nio. Vi skulle ju skjutsa hem farmor och sen åka dom elva milen hem.

På söndag eftermiddag gick jag till Adeles salong och höll henne sällskap medans hon fixade sina naglar. Imponerande att se när hon gör det på sig själv. :) När hon var klar gick vi och åt glass, mjukglass blev det för mig. Sen köpte jag med mig kinamat och åkte till mamma och pappa.

I går gick jag ännu en utbildning på jobbet som handlade om projektledning och det som kallas First choice. Väldigt bra och intressant.

Ska lägga mig tidigt i kväll för jag har varit så himla trött. Ska bara slänga ihop en sallad först, så jag har lunch i morgon. Ett tips till en sallad är att ha kassler och äpple i. :)


Ett tag sen

Det har blivit väldigt dåligt bloggande den här veckan (inget alls). Nu ska jag uppdatera lite om vad som hänt sen sist.
Börjar med fredagen förra veckan. Jobbade på dan. Efter jobbet kom Anna till mig och åt nachos. Sen tog vi en liten tur till Nore och satt och pratade lite. Åkte vidare till Statoil och inhandlade lite gott och hyrde ett par filmer. För att göra en halvlång historia lite kortare gjorde vi ett värdelöst val av filmer. En var 2.45 lång och den andra var en fransk film som verkade riktigt dålig, av dom ca fem minutrarna vi såg den att döma. I stället för att titta på filmerna fick vi sällskap av Hansa, en kollega. Anna och Hansa satt och drack rödvin och vi spelade gamla goa låtar. Trevlig kväll.

Lördagen spenderades i soffan halva dagen. Sen bestämde jag mig för att följa med Sandra på fest i Delsbo. Passa på att träffa lite nytt folk. Vi tog sen bussen till Ljusdal för utgång på Järnvägs. Kul kväll!

På söndagen följde jag med Anna och hennes dotter till Nore. Låg och solade och åt en massa god picknickmat som hon hade gjort.

På måndagen tog jag cykeln till Tallåsen och hälsade på mamma och pappa som varit på semester i 2,5 vecka. Satt och solade lite och fick god mat och se bilder från semestern.

Sen var det dags för jobb igen. Har inte hänt så mycket under veckan. Har bakat lite fika till jobbet, både till onsdagen och i dag. I dag gick jag en utbildning och har lärt mig lite mer om farligt gods. Intressant och nyttigt till jobbet.
En rolig sak som hände i tisdags var att Lina blev mamma! Grattis vännen! Längtar tills jag får se lilla Jack.

I dag efter jobbet gick jag och Kristin en kort sväng på köpingen och åt glass på Finess. Sen kom Adele hit en stund och pratade och hade även med sig lite fika. Tack gumman! :)

Det var min vecka i korthet.

Ledig torsdag

Härligt att vara ledig i dag, jobba en dag i morgon och sen få ledigt tre dagar igen!
I dag har jag tagit det lugnt och suttit framför tv:n. Närmare kvällen kom Anna hit, så tog vi en promenad runt Kyrksjön, tillsammans med hennes söta lilla hund Tyson. Riktigt skönt väder! Efter det åkte vi och köpte årets första mjukglass. Gott! Det var ju skönt ute och vi hade så trevligt, så vi ville inte avsluta kvällen riktigt än. Då bestämde vi oss för att åka en sväng till Tallåsen, så hon fick se var jag växte upp. Sen åkte vi och satte oss vid Nore en stund. Mysig kväll!

Tjejfest

Igår var det dags för några av oss tjejer att träffas. Vi köpte hem kinamat, chips och godis. Det var jag, Adele, Kristin och Anna som satt hemma hos mig. Vi spelade Sanning och konsekvens. Jag är lite feg för att välja konsekvens. :) Men det blev många ärliga samtal denna kväll!
Planen var att gå på Stadt sen, där Engmans kapell spelade. Klockan tolv kom vi dit och såg världens kö utanför. Så vi valde att vända direkt och åka hem till Adele i stället och sjunga Singstar. Kristin åkte hem men vi andra gick som sagt vidare. Där sjöng vi hela natten lång! Klockan fyra gick jag hem. :)
Det var en trevlig och rolig kväll!

RSS 2.0