Träning igen

Efter att ha suttit hemma i tre dagar och pluggat så var det skönt att komma iväg och träna lite. Det var dags att träna med löpgruppen igen och nu har vi kommit halvvägs. Helt otroligt vad snabbt tiden går! När jag anmälde mig kändes det så långt till slutet av oktober när de åtta veckorna har gått men snart är vi där känns det som. Jag förstår inte att det bara är tre månader kvar av det här året! 
 
I dag körde vi ett riktigt intervallpass. Tidigare har vi ju också testat lite intervaller, men nu körde vi längre. Det gick bra att springa så förhoppningsvis är benhinnorna bra nu så jag kan komma igång igen. En veckas vila verkar ha hjälpt. 
 
Pluggandet har gått ganska bra de här dagarna också. Jag har i princip blivit klar med det jag är tvungen att få klart den här veckan så det känns skönt. 

Shopping

Igår gick jag, syrran och Vilgot på stan. Jag handlade lite nya pysselgrejor på Panduro eftersom det var 25% rabatt på alla varor i butiken. Sen hittade jag till slut mina nya höstskor. Inte exakt den modellen jag var ute efter, men ändå inte så långt ifrån och en snygg, klassisk modell som håller länge, om jag sköter om dem. Tyvärr måste jag gå tillbaka med dem. Inte för att byta den här gången utan för att reklamera vänsterskon. Sulan är alldeles knölig framme vid tårna. Så typiskt, jag provade både höger och vänster i storlek 35 men de var lite små och så provade jag höger i 36 men struntade i vänstern. :/
Efter shoppingen pluggade jag och sen blev det tv-mys. 

Idag har jag pluggat hela dan, ca sex timmar nästan oavbrutet. Blev nästan klar med alla 40 begrepp som vi ska förklara och ge exempel på. Tyvärr fastnade jag på det sista eftersom jag inte hittade var i böckerna det står. :/
Nu har jag precis ätit lyxig lördagsmiddag, nämligen pannkaka med hjortronsylt. :) Jag hade tagit fram kött ur frysen men tyckte att jag kände doften av pannkakor i eftermiddags och blev så sugen på det. Jag testade att göra med fullkornsvetemjöl och det gick bra. :) 




Fina familjen

Här är en av bilderna jag tog på Emma, Jocke och Vilgot när vi var ute och fotograferade lite för någon helg sen. 
 
 

Jobbdagar

I går och i dag har jag jobbat. Jag har bara jobbat halvdagar och börjat klockan tolv, men tyvärr har jag inte hunnit med så mycket innan det. Jag hann plugga i ungefär en halvtimme i dag. Det börjar bli lite småstressigt att hinna med allt jag ska, men med plugg i helgen hoppas jag att det går bra. 
 
Usch vilket tråkigt inlägg, men jag har inte så mycket mer att skriva just nu. :) 

Svårt att komma på nya rubriker

Mina rubriker känns väldigt enformade, eftersom mitt liv är lite enformigt. Plugg, jobb eller träning. :) 
I dag har jag varit i skolan. Sen tränade jag på gymmet med Malena. Efter att ha pratat med några av mina vänner i dag så har jag kommit fram till att jag antagligen har fått benhinneinflammation. Antagligen för att jag gick från att inte ha tränat så mycket till att träna ca fyra dagar i veckan och att börja springa ganska mycket. Så nu är det väl bäst att vila tills det går över. :/ Jag som vill springa nu när jag har kommit igång.

Halvdålig träning

I dag har jag suttit hemma och pluggat hela dan. Bara läst och läst... Sen var det dags för den tredje träffen med löpargruppen. Vi fortsatte med teknik och intervallträning i dag. Vi fick lära oss fotnedsättning och lägga ihop det med allt vi lärde oss förra gången. Men jag kände mig inte på topp i dag. Kanske hade jag ätit för dåligt i dag. Det blir inte bättre av att jag de två senaste gångerna jag sprungit har fått ont i vänstra smalbenet. Jag hoppas verkligen inte att jag får några besvär som gör att jag inte kan springa, nu när jag har kommit igång. Jag körde i alla fall lite mer träning inne på gymmet efter löpträningen men allt kändes segare i dag. Jag tränade i stakmaskinen (ungefär som när man stakar då man åker skidor) 4x1 minut och sen körde jag rodd 1 km på ca 5,5 minuter, den här gången utan vila. Lite magträning fick avsluta dagens träning. Jag testade även armhävningar på tå och orkade inte alls många. Det är konstigt att det varierar så mycket hur många man orkar, men samtidigt hade jag ju tränat armarna innan nu, vilket jag inte hade gjort när jag gjorde slog mitt rekord. 

Kräftskiva

Efter en lugn förmiddag med bl.a en bra film begav jag mig i går till Emma och Jocke för en kräftskiva med dem och några av deras vänner. Det var en jättetrevlig kväll. Tyvärr fick jag ont i magen ett tag så jag kunde inte äta så mycket som jag hade velat. Det gick inte över lika snabbt som det brukar så jag funderade på att åka hem och vila, eller att lägga mig och vila där, men till slut gav det sig. Men det börjar nog bli dags att kolla upp vad som är problemet, så jag får göra det snart. 
 
I dag har jag tittat på film, pysslat lite med scrapbooking och bakat. Jag gjorde två olika sorters morotsmuffins att ha som mellanmål, t.ex. i skolan, och filmjölkslimpa. Det blir spännande att smaka det. 
 
Jag hade tänkt både plugga lite och springa i helgen, men det kanske är lika bra att jag har vilat lite och tagit det lugnt med tanke på magen. 

Konsertsommaren 2013

Nu är det slut på konserter för den här sommarsäsongen och jag känner mig nöjd över min konsertsommar. Att bo i Stockholm (speciellt på sommaren) passar verkligen en konsertälskare som mig. Visserligen är det ett antal artister som jag hade velat se som jag missat, men det går ju inte att hinna med alla. Jag tänkte försöka mig på en liten sammanfattning, med risk för att glömma någon. 
 
* P!NK
* 3 doors down
* Thirty seconds to Mars
* Mando Diao
* The tallest man on earth
* Robyn * Lars Winnerbäck * Kent (samma kväll)
* Petra Marklund
* Sommarkrysset med bl.a. Loreen
 
Det finns framför allt en som saknas på listan och det är såklart Ulf Lundell. Det är första gången på många år jag missat hans turné. Förhoppningsvis var det inte hans sista turné. :) 
 
  
 
 
 
 
 

En massa träning

I dag hade vi ett seminarium på skolan. Jag kände mig ganska trött i huvudet och kände inte att jag hängde med så bra. Men men, jag lärde mig nog lite i alla fall. :) 
När jag kom hem åt jag middag direkt för sen var det dags för träning med Malena. Vi tränade armar, axlar, bröst i dag och avslutade med lite magträning. Efteråt kände jag att jag fortfarande hade energi över så jag fortsatte med en joggingrunda. Jag ökade lite till i dag, men bara lite. :) 3,5 km blev det i dag (i stället för 3,4 km förra gången), men den sista biten gick på ren vilja och envishet. Det var lite tungt. Det var i alla fall skönt att jag tog mig iväg. Det var härligt väder ute. Dessutom hade jag tänkt springa i morgon, men i stället tog jag på mig att jobba så då blir det ingen träning. Nu kan jag verkligen ha fredagsmys med gott samvete efter jobbet. Längtar redan till nachos till middag och lite godis till Idol. :)

Jobb

I dag har jag jobbat, vilket var första gången på nästan tre veckor. Det var med lite spänd förväntan jag gick till jobbet i dag, eftersom det var min första dag i våra nya lokaler. Fräscha, fina lokaler var det och framför allt...vi har fönster! :) Det är helt nybyggt så allt är ju väldigt fint. 
Dagen gick snabbt och vi hade mycket att göra. Skönt... I kväll känns det också väldigt bra att bara slappa i soffan. Jag gjorde god middag i dag. Receptet hittade jag här. Jag förenklade dock receptet lite. Det blev bacon-paprika-tomatfylld zucchini med ost på. 

Tredje dagen

I dag hade vi en föreläsning på skolan. Innan jag åkte dit hann jag med lite läsning hemma (både till skolan och "privat"). På väg till skolan stannade jag till inne i stan för att lämna tillbaka skorna jag köpte förra helgen. De var lite för små när jag satte i sulor i dem och i stället för att byta till en större storlek bestämde jag mig för att försöka hitta den typ av skor som jag faktiskt var ute efter. 
 
I kväll har jag tränat igen, den tredje dagen i rad, tillsammans med Malena. Vi tränade ben och rumpa i dag så det kändes ordentligt efteråt. 

Boktips

Förra veckan läste jag ut en bok som jag gillade, så jag tänkte ge er ett litet tips. Det är en deckare som visserligen är en uppföljare på andra böcker, men jag har inte läst de andra och tyckte inte det gjorde något. Men jag vill gärna läsa de andra böckerna också.
Det jag gillade var att man inte behövde vänta så länge på att få svar på sina frågor, men hela tiden dök det upp nya frågor. Ibland kan en bok vara så seg i vissa delar för att det inte händer så mycket, men så upplevde jag inte den här boken. Man får följa olika personer i varje kapitel och de flätas samman under bokens gång. 
Det var även lagom långa kapitel. Jag tycker inte om för långa kapitel, för då hinner jag inte läsa så mycket. 


En dag fylld med läsning

I dag har jag suttit nästan hela dan och läst kurslitteratur. Men det går verkligen inte bra att sitta och sträckläsa såna böcker och kunna koncentrera sig hela tiden, så det har ju blivit några kortare pauser. Det går så otroligt långsamt att läsa och förstå vad man läser, om man jämför med att läsa en vanlig bok. Så även om jag läser flera timmar på en dag så känns det inte som att jag har läst så jättemycket. Jag har inte hunnit med allt jag skulle, utan har ett kapitel som jag ska försöka att hinna med i morgon. 
I kväll var det dags för den andra träffen med löpgruppen. Det var lite regnigt, men som tur var hade det värsta gått över när vi började. I dag var det fokus på teknik för överkroppen. Vi fick även testa intervallträning. Efteråt körde jag återigen lite styrka. Det blir mycket träning nu och det känns jättebra!

Mer träning

I dag var jag och Malena till gymmet och körde styrketräning. Vi tränade i drygt en timme tror jag och körde två övningar åt gången och turades om. Alltså jag körde en övning medan Malena körde den andra och sen bytte vi. (Nästan) varje övning gjorde vi två gånger, en minut per gång. Det blev både ben, armar, mage och lite rygg. 
 
När jag kom hem tog jag tag i lite städning och disk. Det var välbehövligt, åtminstone städningen. 

Action

I morse klockan 06.00 vaknade jag med ett ryck av en bil som tvärbromsar utanför och några som skriker. Nyfiken (och lantis) som jag är så skyndar jag mig till fönstret för att se vad som händer. En polisbil står precis utanför huset med blåljus på. Jag står kvar och tittar en stund för att se vad som händer, men det enda jag ser är totalt tre polisbilar. Jag ser aldrig vad de gör utanför. Spännande, men jag hade gärna sett lite mer action! ;) 
 
I dag har jag varit hos Emma, Jocke och Vilgot. Bland annat har jag tagit några familjebilder på dem. Jag knäppte med Emmas kamera så jag kan tyvärr inte visa några här än så länge. En mysdag, men jag bestämde mig för att åka hem lite tidigare än vanligt. Det är skönt att slippa komma hem så sent och sitta på tunnelbanan med en massa fulla människor som är på väg ut. 

Det blir inte alltid som man tänkt sig

I dag har jag suttit och pluggat i några timmar igen. På eftermiddagen gick jag ut och sprang och när jag kom hem körde jag ett väldigt kort styrkepass. Det blev några rekord i dag. Först sprang jag ännu längre i dag, 3,4 km. När jag kom hem gjorde jag armhävningar och slog rekord (nånsin tror jag) i antal armhävningar på tå i stället för knä, tio stycken. Sen testade jag att stå i 90 grader mot en vägg, vilket jag inte vet om jag gjort nån gång tidigare, så automatiskt blev det rekord även där, en minut. :) 
 
Efter en dusch gjorde jag mig lite snabbt i ordning och åkte sen in till stan för att träffa Frida från min klass. Vi promenerade till Djurgården och åt middag. Jag tog en pizza som var väldigt god. :) Sen gick vi till Gröna Lund för att gå på Oskar Linnros. Väl där gick jag in och trodde Frida var precis efter mig. Efter att ha letat en stund såg jag att hon stog kvar vid entrén. Det visade sig att hon hade lyckats få med sig ett gammalt Grönan-kort i stället för sitt kort för den här säsongen, så hon kom inte in! Efter att ha funderat lite så kom vi fram till att ingen av oss tyckte det var så pass viktigt att se Oskar för att betala in sig så vi gick därifrån. Vi tänkte att vi kunde gå till ABBA-museet i stället, som ligger precis bredvid, men de skulle stänga en halvtimme senare så det var ingen idé. Då åkte vi till stan och gick till närmsta biograf för att se om det gick nån bra bio, men vi kände att det blev onödigt sent så då promenerade vi till Gamla stan och åt Ben & Jerry´s-glass i stället. :) Sen åkte vi hem. 
Kvällen blev ju inte som vi hade tänkt oss men den blev väldigt trevlig ändå. Och det var ju riktigt härligt väder också. Jag kunde gå i t-shirt hela kvällen utan att frysa! Mitt i september! 
Kan oturen ha något att göra med denna dag, då det är fredag den 13:e? :)
 
Fin utsikt när man sitter och äter god middag. :) 

Halvledig

I dag hade vi ett seminarium redan klockan åtta på morgonen. Strax före tio var vi klara och då stannade jag och min projektgrupp kvar och planerade lite inför arbetet och började kontakta företag. Skönt att vara ute i tid. 
 
Efteråt åkte jag in till stan och träffade Emma och Vilgot. Mysigt! Har saknat dem eftersom jag inte sett dem på ett par veckor eller nåt. :) Vi började med lunch och promenerade sen runt lite på stan. Eftersom det var så varmt ute så köpte vi glass på Stikki Nikki också. God glass! Jag fick även vara barnvakt en liten stund medan Emma var hos tandläkaren. 
Skönt att vara lite ledig på eftermiddagen...

Plugga, plugga, plugga

I dag har jag suttit och pluggat hela dan. Min plan är att äta lunch och mellanmål även när jag är hemma, men tiden går snabbt när man sitter och pluggar så jag glömmer liksom bort att äta. I dag blev det frukost och ingen lunch, utan i stället en tidig middag vid tretiden. Jag har ju även tänkt träna mitt på dagen men utan mat går det inte så bra att träna. Men iväg kom jag så vid femtiden gick jag ut för en löprunda. Det blev ett rekord för i år och eftersom jag knappt har sprungit på hela sommaren så ligger rekordet på 2,7 km. Men mer ska det bli. :) 
Jag har ju börjat använda Runkeeper när jag springer och det blir mycket roligare när man får se sina resultat och framsteg. 

Löpning

I dag har jag suttit hemma och pluggat hela dagen. I kväll var det den första gången för löpgruppen på gymmet. Vi gick till en park precis i närheten av gymmet där vi satte oss och pratade lite. Vi fick berätta hur mycket vi har sprungit innan och varför vi anmält oss till gruppen. Sen stretchade vi och joggade en sträcka på ca 1,9 km. Efteråt blev det lite mer stretchning och så berättade ledarna lite om vad vi kommer att göra under dessa måndagar. Det kändes bra och löpningen gick bra. Jag tror det blir roligt att träna i den här gruppen. Framför allt lär man sig mer om löpning och kommer igång lite. 
Efteråt stannade jag kvar på gymmet och körde lite arm- och magträning. Skönt att få det gjort när jag ändå är där och är uppvärmd. 
 
En annan bra sak med att vara med i den här gruppen är att jag får se lite andra delar av Sundbyberg. :) En park som jag inte visste om och kanalen som man kan promenera eller springa vid. Det såg fint ut. :) 

Shoppingdag

I dag åkte jag och Malena till Kista galleria för att shoppa. Jag köpte ett par skor, en mössa, underkläder och några kattleksaker. Jag hade tänkt visa skorna men orkar inte fotografera och föra över bilder just nu...
 
I kväll har jag tvättid. Det var en väldigt dum dag att tvätta på eftersom jag måste springa upp och ner för trapporna, med rejäl träningsvärk i benen. I morse hade jag ont, men det var ändå inte så otroligt farligt. Under dagen har värken blivit värre och nu går det väldigt långsamt i trapporna. 
 
Kom ju på att jag kunde ta en bild på skorna från Din Sko:s hemsida. :) Så här ser mina nya skor ut.  
Känga

Jobbig träning!

I dag klockan tolv var jag och Malena på plats på gymmet för att köra ett pass med en personlig tränare. Medan Malena fick sin konsultation så promenerade jag bort några kalorier på löpbandet som uppvärmning. När hon var klar så var det dags att träna. PT:n satte upp nio olika stationer där vi skulle köra cirkelträning. En minut på varje övning och vila i 30 sekunder mellan varje. Det var riktigt jobbigt och efter ett varv kände man sig helt slut. Då fick vi vila en stund och sen var det dags för nästa varv. Oj vad trött man var efteråt! Det var nog det jobbigaste träningspass jag varit med om! Men roligt var det. :) Efter det andra varvet fick vi även köra några extra magövningar som avslutning. Det blir nog inte roligt när man ska ta sig upp ur sängen i morgon. :) 
 
Efter en dusch och lite vila så gick vi hem och lämnade sakerna. Sen tog vi en liten lugnare promenad till en av sjöarna och ett café som finns vid vattnet. Där tog vi en varsin paj till lunch och så delade vi på en morotskaka. När vi ätit klart och gick tillbaka hemåt så ville vi inte gå in riktigt än, eftersom det var så fint väder. Så vi gick till Bishop Arms och tog en öl/cider. :) Sen hyrde vi film och köpte lite mat och gick hem till mig. En filmkväll med lite godis blev det. En bra och trevlig dag. 

Sista sommarkvällen?

I går hade vi två föreläsningar på skolan. Först fick vi introduktionen till uppsatsen och projektarbetet vi ska göra i höst. Till projektarbetet fick vi dela in oss i grupper. Det var på gång att läraren skulle välja grupper, men som tur var så slutade det med att vi fick välja själva. Jag är nöjd med min grupp och det blir nog roligt med projektet. Efter en ganska dålig grupp förra året så ville jag verkligen välja grupp själv och inte hamna med människor jag inte kan jobba med. 
På kvällen gick jag och min klasskompis Emma till Gröna Lund för att se Petra Marklund. Hon var jättebra live. Jag älskar verkligen hennes röst. Hon har många bra låtar också som jag aldrig har hört. Det kändes som att det kunde vara den sista sommarkvällen för i år, åtminstone den sista som man spenderar utomhus och dessutom på en konsert. Eventuellt kan det i och för sig bli någon mer konsert nästa vecka, men då vet man ju inte hur vädret är. I går var det jätteskönt ute. Jag kunde stå i t-shirt hela konserten utan att frysa. När hon spelat klart gick vi och köpte mjukglass (årets sista?). Jag hade en matkupong kvar att utnyttja så då tog vi en varsin mjukglass för den. :) Sen tog vi en promenad in till stan eftersom det var så mycket folk som väntade på spårvagnen. 
 
I dag har jag jobbat. Det var ingen jättebra jobbdag. Dels var jag så seg i morse och sen var det lite småstrul med vissa system så det kändes inte som att jag fick så mycket gjort. När jag var på väg att gå hem så dök det upp jobb som behövde fixas i dag, så jag blev kvar nästan en timme. 
I kväll är det skönt med en lugn hemmakväll, efter en vecka med skolstart och lite jobb. 
 
 
 

Mer plugg och lite mer träning

I förmiddags gick jag till gymmet igen, för att få en konsultation med en personlig tränare. På lördag ska jag och Malena träna tillsammans med en PT och hon ville göra en konsultation med oss båda först. Hon var otroligt duktig och verkade kunna allt om kroppen och hur alla muskler hänger ihop. I nästan en timme satt vi och pratade om min träning, kost, krämpor och annat. Hon kunde säga vad jag behöver stärka i kroppen genom att titta när jag gjorde några benböj bland annat. Jag fick även veta att problem med höfterna kan ge problem med knäna och sedan fötterna. Dessutom trodde hon att jag kan träna upp vissa muskler och tack vare det sluta gå fel med fötterna. Jag trampar ju liksom inåt med fötterna och trodde inte att det gick att träna bort. :) 
Det fick mig precis att komma ihåg min hemläxa jag fick, som också skulle hjälpa mot det. Att försöka röra på en tå i taget. Det verkar ju totalt omöjligt att röra på stortån utan att de andra följer med! Till exempel kan man försöka att flytta en penna mellan tårna. Hur ska det gå till?! 
 
Efter PT-konsultationen tog jag en liten joggingrunda. Det märks att jag inte har varit ute och sprungit på hela sommaren. Jobbigt var det. Halvvägs blev jag stoppad av en person från Sundbybergs nya gym, som ville erbjuda mig tio dagars gratis träning. Efter att ha lyssnat lite och sett bilder från gymmet tackade jag ändå nej, eftersom de är dyrare än mitt gym och jag ändå inte vill börja där. Jag är nöjd med World Class och vill fortsätta där. Efter det stoppet var det tungt att komma igång igen.
 
Under eftermiddagen har jag suttit och pluggat och hann som tur var med det jag skulle. 

Styrketräning

I dag hade vi ett kortare seminarium på skolan. Efteråt åkte jag hem och pluggade. Jag satt och läste i några timmar med ett uppehåll för lunch. Och några korta uppehåll då och då för andra saker. Varför är det så svårt att koncentrera sig på läsningen när det är kurslitteratur? Det går långsamt och man får läsa om och om igen för att förstå vad man läser. 
På eftermiddagen var det dags att göra middag. Sen satte jag mig och läste min "vanliga" bok medan jag väntade på Malena. När hon kom så gick vi till gymmet och körde styrketräning. Det var mycket roligare när man hade sällskap! Och dessutom sällskap som kan maskinerna och kunde visa mig lite. Nu kommer jag nog att köra lite mer styrka i maskinerna faktiskt. 
 
Jag har även anmält mig till en löpargrupp på gymmet, där jag och några andra nybörjare under de åtta kommande måndagarna ska få hjälp av två tränare för att bli en bättre löpare. Tanken är att vi ska gå från att springa 2 km till att den sista måndagen kunna springa 4 km. Eftersom det inte kostade något extra utöver mitt medlemskap så passade jag på. Det peppar mig ju till att vilja springa mellan dessa gånger också. 

Första skoldagen

Efter lite halvdålig sömn i natt, eftersom jag vaknade med magont (igen), så var det tungt att kliva upp i morse. Ovant att åka till skolan i stället för jobbet. Det gäller att inte hoppa av på fel station. ;) 
Det var roligt att vara tillbaka och träffa vännerna i klassen. Kursregistreringen som jag (och "som tur var" två till) hade missat gick bra att lösa, men ändå fick man några spydiga frågor/kommentarer av kursföreståndaren. Till exempel: Hur tänkte ni när ni inte registrerade er? och Nu har ju era platser gått till reserver
Efter en introduktion till höstens kurser drog det igång direkt med en föreläsning i vår första kurs. Vi fick även läsning till i morgon. Varför gör man alltid misstaget att man tror att det ska bli en mjukstart och att man är "ledig" första dagarna utanför skoltid?
Lite smånervös är jag inför den här terminen eftersom det känns som att det nästan bara handlar om det som jag har svårast för. Två kurser i textanalys. Analysering är inte min starkaste sida. En vetenskaplig uppsats. Efter uppsatsen i engelska har väl självförtroendet fått sig en törn, men nu kommer vi antagligen få mer hjälp så det ska väl gå hoppas jag. Men bara ordet vetenskaplig gör en lite orolig!
 
Efter skolan gick några av oss och köpte kurslitteratur, men några böcker var slut på skolans bokhandel så jag och en av "Emmorna" åkte in till stan för att titta efter dem. De flesta var slut även där, men den vi ska ha först fanns i två exemplar. Ibland har man tur. :) Sen gick vi och åt lunch. Jag åt spenat- och fetaostpaj. Den var god. Jag ska nu börja mitt nyttigare liv så därför fick det bli den pajen. :) 
 
Väl hemma var det pluggdags. Det var inte så mycket att läsa till i morgon i alla fall. Nu ska jag lägga mig och sova så jag förhoppningsvis är piggare i morgon. 

Jobbhelg

Ja, det blev alltså jobb torsdag, fredag och lördag. I dag bestämde jag att jag behövde få sova ut i stället för att behöva ställa klockan. Så det blev en lugn och skön söndagsförmiddag. Sen tog jag tag i disken. När jag var klar tog jag en dusch och gjorde mig i ordning. När jag kände mig klar med att ta det lite lugnt åkte jag in till jobbet. I två timmar hann jag jobba innan jag skulle in till stan för att äta middag med Emma och Camilla. I morgon börjar skolan igen så vi tänkte ses inför skolstarten. 
Det känns konstigt att man ska åka till skolan i morgon. Tre hela månader sen sist! Och klantig som jag var så glömde jag totalt bort att man måste gå in och registrera sig till kursen så det måste jag också fixa i morgon. :/ Jag som trodde jag hade tänkt på allt, men icke... Jag får skylla på att jag haft för mycket annat, med en massa jobb i sommar. 
Nu ska jag göra mig klar för sängen så jag orkar upp i morgon. 

RSS 2.0