Måndag eller nästan fredag

Måndag igen, fast nästan som en fredag. :) Skönt. Men det var riktigt tungt att kliva upp i morse. Vet inte varför. Låg och snoozade i en timme innan jag orkade kliva upp. Jag som hade tänkt gå till jobbet (cykeln är inlämnad för däckbyte), men det var ju kört att hinna så det fick bli bilen.
Det var fullt upp på jobbet, men vid tvåtiden blev det lugnt. Efter jobbet gick jag till Adele och Niklas en sväng för att säga hej då. Dom ska ju vara borta i nästan fyra veckor och göra en riktig drömresa, en av mina drömresor! Åka till USA och bila från San Fransisco till Los Angeles, vidare till Las Vegas och sen flyga till New York. Så häftigt! Hoppas att dom får en helt underbar resa!

I kvälll tror jag att dom flesta grillar, umgås med folk, dricker och äter gott, tittar på en majkasa och annat mysigt i det härliga vårvädret. Själv sitter jag framför tv:n som vilken dag som helst. Jag "lyxade till det" med pannkaka med hallonsylt och glass till middag. Det funkar väl det med, men valborg är ännu en sån dag då man kan känna sig lite extra ensam. Undrar när man ska hitta sin andra hälft att dela dom här dagarna med.

Sandra

Hade en trevlig kväll hos Sandra igår och åkte inte hem förrän halv ett. Fick god tårta och vi bjöds på sång- och dansuppvisning av Agni och August. :)
På vägen hem såg jag en tänd majkasa. Lite tidigt!

I dag blir det nog en städdag. Funderar på att åka hem till mamma och pappa och tvätta bilen också och ev. städa den invändigt. Det som är så skönt är ju att man kan städa i dag och veta att man är ledig på tisdag också, då man kanske kan göra nåt roligare i stället.


Loppis!

Då var loppisen över. Första timmen var det bra ruljans med mycket folk men sen blev det mindre och mindre och sista timmen var väldigt lugn. Men en del saker fick jag i alla fall sålt. Efter att ha betalat av bordet och en sak jag köpte för 20 kr så hade jag tjänat ihop 230 kr. Helt ok ändå. Men jag har myyyycket saker kvar så det får bli en till loppis!

Om en stund ska jag åka till födelsedagsbarnet Sandra och äta tårta. Mums!

Happy friday!

Då var det återigen helg. Dagen har gått snabbt. Den avslutades ganska bra då jag lyckades hjälpa en kund som verkligen behövde sitt paket. Han blev nog väldigt väldigt glad. :) Det känns skönt när man gör det lilla extra och det löser sig på bästa sätt. Så jag kunde gå hem och vara nöjd med min insats i dag!

I morgon är det dags för loppis. Jag undrar hur det kommer att gå. Och vad mycket jag har att bära, först till bilen och sen in till lokalen. Det blev mer än vad jag trodde! Jag hoppas bara att jag hittar dit. :) Jag skulle ha åkt med Therese, men så kan inte hon vara med och jag vet inte exakt var stället ligger.

Återkommer i morgon med resultatet. :)

Punka

I morse när jag skulle ta cykeln till jobbet hade jag punktering på framdäcket. Typiskt... :/ Det var bara att ta bilen till jobbet vilket i och för sig inte gjorde så jättemycket eftersom det regnade.
På jobbet har jag planerat inför utbildningen som börjar på onsdag. Micke hade fixat torsdagsgodis som några har börjat med, men jag tog bara en. :) Tyckte att jag var väldigt duktig. Fast jag köpte lite godis när jag var och handlade sen som var mindre bra. Mörk choklad och några andra chokladbitar. Tänkte att det kunde vara gott att ha något att småäta på när man står på loppisen.
I kväll hoppade jag och Kristin över promenaden eftersom det regnar.
Nya tag till veckan!

I går var jag ju förresten hos Adele och fixade naglarna och dom blev så fina. Ska försöka att lägga ut en bild nån dag.

Nu ska jag duscha och sen ordna en kassalåda med växelpengar till på lördag. Svårt att veta hur mycket man behöver ha! Jag har ju aldrig varit med på en loppis förut.

Onsdag

Då var halva veckan gjord igen. Härligt!
Måndag och tisdag tog jag och Kristin promenader runt Kyrksjön. I dag skulle jag och Therese ha åkt och simmat, men hon har åkt på magsjuka. :/ Så det blev en lugn kväll. Jag har plockat i ordning lite mer med loppissakerna.
Snart är det Grey´s anatomy. En av veckans höjdpunkter. :)

Grillning

I går var det grillfest hos Adele och Niklas. Några av grabbarna skötte grillningen så bra så. Sen satt vi inne och åt, det var ju ändå lite kallt ute! Jättegott var det! Dom hade fixat sån god potatis, sallad, hemmagjord beasås och sallad. Köttet blev som sagt också jättebra! Jag var så mätt efteråt!
Sen satt vi och pratade och spelade Galenpanna under kvällen. Jättetrevlig kväll! Några gick ut men jag, Adele och Kenta var kvar där och fortsatte prata.

I dag har jag inte gjort så jättemycket. Var som vanligt lite seg på förmiddagen. Men på eftermiddagen tog jag en promenad runt sjön. Sen bjöd jag mamma och pappa på middag, Flygande Jakob. Vi gick igenom mina loppissaker också, för jag behövde lite hjälp med prissättningen. Jag har mycket mer saker än jag trodde och dessutom hade mamma och pappa en del som jag ska försöka sälja. Får se om allt får plats. :) Annars får det nog bli en till loppis.

Äntligen fredag!

Till slut blev det äntligen fredag kväll. :) Det var en seg dag på jobbet trots att jag hade morgonpass och slutade 15.15. Dom dagarna brukar gå snabbt.
I kväll blev det tortillas till middag. Sen har jag ätit nästan en hel Pollypåse så jag är alldeles full i magen! När man har varit duktig en hel vecka och sen vräker i sig en massa godis så är ju veckan alldeles förgäves. Egentligen är det ju inte värt det, även om det är gott för stunden. Näe, om jag ska fortsätta att vara nyttig ett tag så ska jag nog försöka att vara nyttigare även på helgerna så att det förhoppningsvis ger något resultat också.

Måste bara säga att det snöar alldeles för mycket här nu. Jag vill ha vår! Inte vinter igen! Stora flingor dinglar ner, precis som mitt i vintern... Jag som ska på grillfest i morgon!

Men nu ska jag sova! Läääänge hoppas jag...

Snart fredag!

Ännu en promenad avklarad i kväll. Jag känner mig himla duktig den här veckan. :) Jag har inte ätit nånting onyttigt på hela veckan trots att jag har godis i skåpet och glass i frysen. Och så har jag motionerat varje dag. :)
Men nu ser jag fram emot fredag med fredagsfika på jobbet och att äta godis på kvällen. :)

Simning

Ikväll stog simning på schemat tillsammans med Therese. I bastun kom vi på den briljanta iden att starta en rekryteringsfirma ihop. När vi har pluggat klart kan vi båda jobba med rekrytering men med helt olika inriktningar. Hon som beteendevetare och jag med den språkliga biten. Oslagbar kombo, eller hur? ;) Vem skulle inte vilja anlita oss? Hi hi...
Man vet aldrig...


Duktig

Idag känner jag mig ganska duktig. Efter jobbet har jag tagit reda på tvätt, plockat ur diskmaskinen, planterat kattgräs, impregnerat mina nya skor och tagit en promenad runt sjön med Kristin. Och så kollat på en film. Det är mycket mer än vad jag har orkat med på kvällarna de senaste veckorna. Hoppas att det kan hålla i sig.
Nu är det god natt för mig!


Gävle

I lördags klockan 8.45 rullade jag, Kristin och Sophia iväg i min Volvo med destination Gävle. Efter vägen började det snöa vilket var himla typiskt eftersom pappa bytte till sommardäck på bilen dagen innan. Men det gick bra och vi kom fram. Vi började med några timmar inne på stan. Vid tolvtiden åt vi lunch. Jag åt kycklingwok och var mätt resten av dan så jag behövde inte ens äta middag. :)
På eftermiddagen åkte vi till Valbo och gick i några fler affärer. Alla hittade vi nånting att handla så det var lyckat. Jag köpte en skjorta, en bh, en väska, ett par skor och en ögonskugga.
Klockan var nästan åtta på kvällen när vi kom hem. Vi hade shoppat i nästan sju timmar innan vi åkte därifrån. :) Det blev en lugn kväll framför tv:n.
På söndagen var det jättehärligt väder så jag och Adele tog en promenad. Skönt! Jag tvättade och fixade lite också, men inte så mycket som jag hade tänkt.
I kväll tog jag och Kristin en promenad runt kyrksjön och sen diskade jag undan allt som stog framme. Kände mig väldigt duktig. ;) Till middag gjorde jag en bulgur- och tonfisksallad och det blev tre matlådor. Himla bra och nyttigt! Nu är det dags för en sån vecka igen, nyttigheter och motion. Brukar ha svårt att hålla i det, men en vecka är ju bättre än ingen. ;) Har köpt hem frukt som jag får äta på kvällarna. Pollypåsen jag köpte på Dollarstore ska ligga oöppnad till helgen tänkte jag.

Fredag

Då var det äntligen helg igen. I dag skulle jag jobba över en timme, vilket jag blev tillfrågad om i går. Men det var så lugnt i dag så jag slapp göra det och slutade 16.00 i stället för 17.00. Skönt. :)
I morgon blir det en tripp till Gävle med Kristin och Sophia. Kul!

Det var väl typ allt för nu. :) I kväll är det Let´s dance och godis som gäller. Fyyy...skulle inte äta godis men så åkte jag på Dollarstore efter jobbet och därifrån är det svårt att komma utan godis. Det är ju så billigt. :)

!Träna?

Förstår inte hur man kan vilja träna så mycket som jag vill och ändå inte komma igång. Jag kan verkligen längta efter att träna och ta ut mig ordentligt. Problemet är nog mest att jag inte riktigt vet vad jag ska träna. Jag har funderat ett tag på att testa Pace gym, men då blir jag så feg att gå dit när det är en massa vältränade människor där.
Jag hoppas på att hitta någon rolig träningsform i Stockholm, men då är ju problemet att jag inte har alltför mycket pengar när jag pluggar. Men träning är ju en investering så man kanske får lägga lite pengar på det ändå.

Jag skulle vilja spela tennis men behöver ju någon att spela mot. Sen saknar jag Bodycombat. Innebandy tyckte jag var roligt i skolan, men då behöver man ju ett lag och jag skulle verkligen inte våga hoppa in i ett lag, eftersom dom är duktiga och vältränade!
Ska väl försöka att börja jogga snart igen, men jag vet ju hur det brukar bli. Gillar verkligen inte löpning.
Har du något förslag på någon rolig träningsform?

American Pie

I kväll har jag och Kristin ätit middag på Salladsbaren och sen varit på bio. Vi såg American Pie - The reunion. Jätterolig var den! Tror det är den bästa American Pie-filmen faktiskt. Man skrattade nästan hela tiden. :)
Trevlig onsdagskväll som avslutades med Grey´s anatomy.

Åter på jobb

I dag var det dags att jobba igen efter fyra härliga lediga dagar. Känns himla segt att jobba även om dagen gick ganska snabbt. Jag ser fram emot att utbildningen börjar så man får göra något annat.

I går var jag hos Sandra. Vi satt mest och pratade, kollade på tv och lagade mat (pasta- och broccoligratäng). Tog mig hem skapligt i tid även om det var lite senare än jag tänkt. Jag brukar ju ha så svårt att ta mig därifrån! Vi tittade på första avsnittet av serien Alcatraz och den verkade bra och spännande. Jag brukar undvika att börja följa nya serier, men den tror jag kanske att jag kommer att följa.

I kväll har jag suttit och tittat på filmen Dogville och är inte klar ännu. Den är nästan tre timmar lång! Jag köpte den för flera år sen men har inte sett den ännu. Den är himla konstig och annorlunda, men ändå bättre än vad man hade trott utifrån hur filmen är gjord. Jag tänkte att jag kanske skulle ha med filmen när jag ska stå och sälja på loppis om tre veckor så därför tittar jag på den nu. :)

Söndag

Gårdagkvällen var trevlig. Vi var några stycken som satt hos Therese. Sen fortsatte vi kvällen på Järnvägs där vi dansade och hade kul, men det var inte det bästa bandet som spelade.
I dag är jag trött. Tänkte köpa pizza till middag och bara slappa framför tv:n. Går nog och lägger mig rätt tidigt också, om jag inte sover nåt under dagen... Men jag ska även försöka att städa lite så jag slipper göra det i morgon.

Förresten glömde jag att berätta vad Therese fick i present av hennes och Eriks familj och släkt. Se det som en liten pik, för min 30-årsdag kommer ju om några månader och ni som känner mig väl vet ju vad jag drömmer om. ;) Hon fick ett fallskärmshopp! (Tandemhopp) Lite avundsjuk. :) Men jag kanske kan hänga med henne även om jag i så fall får betala det själv. :)

En vecka...

Den här veckan har det varit kortvecka. Väldigt skönt med lite extra ledighet.
På jobbet har det varit ungefär som vanligt, men jag fick veta att dom ska ta in en ny grupp sommarvikarier, så det blir en ny utbildning för mig. Roligt. Det blir väl min sista...
I tisdags tog jag och Kristin en promenad runt kyrksjön. Vi hamnade mitt i en liten "snöstorm". Inte så skönt.
På onsdag kväll åkte jag och Therese och simmade. Härligt.

I går var jag hos Therese på dan på födelsedagslunch. Mycket folk och god mat. Jättetrevligt! Jag blev kvar där längre än jag hade tänkt. :) På kvällen kom Kristin hit och vi åt nachos. Sen gick vi vidare på fest hos Thomas. En rolig kväll som avslutades med en massa dans på Stadt.

I dag har jag och Therese gått en sväng på köpingen och i kväll blir det fest hos henne.

Stockholmshelgen

Av någon anledning har jag inte hunnit blogga nånting den här veckan så jag tänkte skriva lite om vad som hänt sen sist. Börjar med att skriva om förra helgen då vi var i Stockholm.
Direkt efter jobbet hämtade mamma och pappa upp mig. På vägen stannade vi och åt i Tönnebro. Klockan tio kom vi fram och det var så mysigt att träffa både Emma och Jocke och lilla Zelda! Hon låg skönt i min famn när jag kom in. Det var roligt att se Emma och Jockes hus också. Dom har gjort så fint. :)
Det blev lite kvällsfika och presentutdelning innan vi gick och la oss.
På lördagen åkte vi in till stan. Jag hittade äntligen en svart kavaj! Köpte bara det och en bakform eftersom jag handlade en del i Sundsvall också. :) På kvällen gjorde Jocke god middag och jag bakade en tårta. En mysig kväll som avslutades ganska tidigt eftersom vi var så trötta.
På söndagen klippte Emma mig. Äntligen! Och jag blev jättenöjd! Sen åkte alla utom jag till IKEA. Själv åkte jag in till stan på en liten dejt. :) Vi tog en promenad och det var trevligt. Kom hem före dom andra så jag fick stå utanför och vänta på dom i snövädret! Sen blev det middag och hemfärd. Zelda var med och det gick ganska bra faktiskt. Hon lugnade ner sig mycket snabbare än när vi åkte ner med henne.

Fortsättning följer med veckan som gått...

RSS 2.0