På tåget mot Stockholm


Fredag kväll

Oj vad trött jag är. Har haft ett par bra dagar på jobbet, då jag utbildat den nya gruppen. Kul! Det är en himla bra grupp vi har fått! Efter jobbet i dag så åkte jag till Prix för att handla lite. Där lyckades jag träffa på en tjej från Ljusdals Posten som var ute och intervjuade folk, så nu hamnar man i tidningen. :/ Usch... Kände mig verkligen inte upplagd för att bli fotograferad för tidningen! I kväll är det Idol, film och packning som gäller. Misstänker att jag kommer att vara vaken alldeles för länge, eftersom jag ska upp tidigt i morgon och åka tåg. Men när man ska få träffa syrran borde det inte vara så jättesvårt att ta sig upp på morgonen. :) Åh vad jag längtar efter henne!

Snyggt!

Fixade naglarna hos Adele igår och är så nöjd! Lila och rosa är så snyggt ihop! Min favoritkombo. :)


The future

Det finns mycket att se fram emot... ¤ En ny utbildningsgrupp som börjar i morgon, ser fram emot det med lite lätt nervositet. ¤ Stockholm nästa helg och åker inte hem förrän på onsdagen, alltså ser jag även fram emot några extra dagars ledighet ¤ Rihanna på Globen nästa tisdag ¤ Köpa en systemkamera ¤ Fyra trevliga kvällar med härliga vänner och mycket god mat, då vi kör en egen Halv åtta hos mig ¤ Pysseldag med goa vänner ¤ Julen ¤ Skidåkning i vinter ¤ Förhoppningsvis en helg i fjällen i husvagnen ¤ Så småningom kommer ju även sommaren igen... :) Har även en del funderingar... ¤ Vad ska jag bjuda på när det är min kväll i Halv åtta hos mig? ¤ Plugga? När? ¤ Flytta? ¤ Vad kommer att hända på jobbet i framtiden? ¤ Julklappar

Are you lonesome tonight?

Blev inget vindrickande för oss tjejer. Men det känns faktiskt ganska skönt. Har varit otroligt seg hela dan. En riktig slölördag. Det tog lång tid innan jag tog mig utanför dörren, men i stället för att gå i några affärer som jag hade tänkt, så blev det bara en, Systemet. :) Men inte ens det hade jag ju behövt visade det sig. Resten av dan har jag inte gjort nånting alls. Tar nya tag i morgon i stället.

Veckan som gått

Dags för en lite längre uppdatering nu då. Börjar med förra fredagen, då jag blev bjuden på födelsedagsmiddag av Adele på Stadt. Vi var sex personer som gick dit. Trevligt sällskap och god mat. På lördagen var det jag som bjöd på födelsedagsmiddag hemma hos mig. Tyvärr var det många som till slut inte kunde komma, så det blev jag, Sandra och Kristin. Men det var jättemysigt och trevligt! Vi gick på Stadt, men tyvärr var det lite folk där. Fast vi hade kul ändå och stog och dansade loss. Sen följde båda tjejerna med och sov hos mig och stannade några timmar under söndagen också. Jättemysig helg med mina goa vännmer! :) På måndagen efter jobbet var det afrodans. Efteråt kom Therese hit och åt lite tårta. :) På tisdagen hade vi möte på jobbet så det var jobb 9-19. Sen var det dags för bodycombat. Lika kul som alltid! På onsdagen slutade jag 18.00 och åkte nästan direkt till simhallen med Therese. På torsdagen efter jobbet var vi några från mitt team på jobbet som åkte hem till en kollega och åt middag. Vi köpte med oss thaimat. Hon ska flytta till Malaysia så vi tackade av henne lite. Jättetrevligt var det! Och god mat! Jag "lärde mig" dessutom att dricka rödvin. :) Dom hade köpt ett rödvin som jag kunde sitta och dricka och faktiskt tycka att det var rätt gott. Vina Maipo heter det. I går kompade jag ut en timme från jobbet och slutade 15.00. Åkte och handlade och tog sen en promenad. Sen var det äntligen lite myskväll för mig själv framför tv:n. Vet inte om jag har haft en sån fullspäckad vecka. Har gjort nånting varje kväll. :) Nu ska jag snart gå en sväng på köpingen. I kväll tror jag att någon/några vänner kommer hit för att dricka lite vin.

Mobilbloggning

Denna vecka har varit fullspäckad så jag har inte hunnit blogga nånting. Skrev ett inlägg om förra helgen i söndags men det blev något fel och jag hann inte skriva om det. Skriver imorgon med en uppdatering över senaste veckan. Bjuder på en bild så länge, tagen från jobbet i onsdags. En vacker vy hade vi utanför fönstret.
Nu blir det film! Får se om jag håller mig vaken. :) Ikväll tyckte jag förresten idolerna gjorde ett bra jobb. Amanda F är min favorit!


Ännu en bild


Bild från promenaden


Kvällspromenad

Jag försökte blogga från mobilen igår men det gick inte så nu försöker jag igen.
Efter jobbet i går tog jag och Kristin en härlig powerwalk runt sjön. Bodycombaten var inställd så därför blev det en promenad istället.
Tog ett par bilder för det var en sån fin höstkväll som jag tänkte lägga ut här men det funkar inte. Ska testa att lägga in dom i ett eget inlägg. Men det börjar bli kallt ute!

I dag åkte jag och Therese till simhallen för en halvtimmes simning och lite bastning efteråt. Jätteskönt var det!


10 oktober

I dag är en av årets bästa dagar. 10 oktober. Min födelsedag. :) Fast den här dagen har varit i stort sett som vilken dag som helst faktiskt. I går firades jag av mamma och pappa med fina presenter. På lördag blir det tjejmiddag. Fast Anna och Erika kom och sjöng för mig i morse på jobbet och gav mig en fin present, ett halsband. Så lite firad har jag ju blivit i dag också. Dessutom har jag fått många gratulationer på facebook. På jobbet har jag haft en halvbra dag skulle jag nog säga. Hade en extremt jobbig kund som aldrig gav sig. Samtalet tog nästan en timme. Usch. Men jag ska inte skriva mer om det här. Har pratat av mig för några stycken så det får räcka. :) Efter jobbet blev det ett pass afrodans som var väldigt roligt. Äntligen den bättre av dom två ledarna. I kväll är det sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. Det är skönt att det är det sista avsnittet. Jag orkar nog inte med mer av Gunilla. Usch vilken hemsk människa! Det finns knappt ord för att beskriva henne. Skulle samtidigt kunna skriva hur mycket som helst, men låter det vara. Alla som sett henne sitter nog och tänker samma sak ändå.

2nd place!

I går kväll var det dags för prisutdelning efter veckans tävlingar på jobbet. Helt överraskande kom vi tvåa, trots att vi inte varit i topp i någon av tävlingarna! Men jag antar att vi har varit nära toppen. :) Vi vann en kväll på tennishallen och det blir riktigt kul. :) Tennis, fysträning och lite förfriskningar efteråt. Det ser jag fram emot. Sedan fortsatte festen sent in på natten. Kom hem strax före klockan tre. Jätteroligt hade vi! Som vanligt. ;)

Maskerad

Då var man hemma efter en dag med monster på jobbet. Så här såg jag ut för dagen. Håret har nog inte rört sig en millimeter på hela dan, så jag sprayade det bra. :) Vet inte hur bra det ser ut på bild men folk tyckte det såg ganska verkligt ut!


Trött, men snart helg!

Nu har mer än halva veckan gått igen och helgen närmar sig. Denna arbetsvecka kommer att avslutas med en after work på jobbet. Det ser jag fram emot. I går var jag och tränade Bodycombat, höstens första pass. Riktigt roligt att det är tillbaka nu! Jag älskar den träningen! Kändes skönt att jag kom iväg, för jag var så trött innan passet. Jag förstår inte varför jag är så trött nu för tiden. Är det på grund av hösten och att det blir mörkare eller vad? Jag brukar inte känna mig utvilad särskilt ofta, men så trött som jag har känt mig den senaste tiden är extremt. Jag känner mig trött i ögonen, kroppen och har lite tendenser till huvudvärk. När jag lägger mig och läser på kvällen så kan jag knappt hålla ögonen öppna efter bara någon sida. På jobbet har jag lite svårt att koncentrera mig. När man är så här trött är det ju också jobbigt att ta sig iväg på träning, vilket är väldigt synd eftersom det kanske skulle hjälpa lite mot tröttheten. Det blir som en ond cirkel. Har sovmorgon i morgon vilket känns välkommet. Det är ju dessutom bra när man ska försöka hinna måla sig till ett monster! I kväll är det säsongspremiär av Grey´s anatomy! Woohoo! Ska nog fira det med lite blåbärsglass. :) Kan verkligen rekommendera Triumfs vanilj- och blåbärsglass. Mums! Men jag älskar ju allt med blåbär. :) Kan även rekommendera Singoallakakor med blåbär och vanilj. Mmm...

Konst när den är som bäst ;)

Den här veckan har vi diverse aktiviteter och tävlingar på jobbet och idag var det dags att ta fram vår konstnärliga sida. Ingen i vårat team tyckte att dom kunde måla så på nåt sätt lyckades jag bli den som målade det mesta på våran tavla! Förstår inte riktigt hur det gick till, jag som är så dålig på att rita! Men för att inte kunna rita så tycker jag att vi gjorde det bra, vi tre tappra tjejer som gjorde våran tavla. :) Ser ni vad den föreställer?

Idag blev vi dessutom bjudna på lunch från vår alldeles egna korvmoj. I morgon är det maskerad med tema monster. Jag bjuder på en bild då, om jag får till nåt bra. :)


Tisdagslyx!

Idag fick vi frukost på jobbet. Sen firar vi kanelbullens dag idag. Mums!


Max

Dagen blev som planerat. Skön promenad med Thérèse och pysslande. Gjorde två kort. Det tar tid att göra egna kort så man hinner inte så många åt gången. :) I kväll blir det Fångarna på fortet och så ska jag titta på filmen Burlesque. Och så har jag en fråga till mina bloggläsare. Den handlar om Max-reklamen där en man säger hej då till sin familj och att han snart kommer tillbaka och sedan går in på en Max-restaurang. Varje gång jag ser den undrar jag vad frun säger till honom. Det låter som "Älskade Åkel!". Har du lyckats förstå vad hon säger? Sånt där kan man ju bli tokig på om man börjar att fundera på det. :)

1:a oktober

Vaknade tidigt i dag, strax före nio. Klev dessutom upp då också istället för att ligga och dra mig nån timme! Tänkte försöka hinna med en del i dag. En promenad i det härliga höstvädret. Får dessutom trevligt sällskap av Thérèse. :) Ska plocka lite här hemma och så tänkte jag göra lite kort och pysslandet kan ju ta sin lilla tid så det är bra att jag kom upp i bra tid. Tänk att vi redan är inne i oktober! Min månad. ;) Börjar så smått att längta till julen nu.

RSS 2.0