Dagens citat

Det är svårt att finna lycka inom sig, men omöjligt att finna den någon annanstans.
- Sebastian Chamfort

Lördag

Denna lördag har gått i sorgens tecken. Har följt nyheterna hela dagen om dom tragiska händelserna i Norge. Usch vad hemskt det är. Tänker på alla som drabbats på ett eller annat sätt. Det är helt ofattbart att något sådant kan hända. Att en person kan orsaka så mycket smärta och sorg.
När jag vaknade i morse och såg siffran på antalet döda kunde jag inte tro att det var sant. När jag gick och la mig var det ju kanske tio personer. Det är ju jättehemskt oavsett, men 91 personer är ju verkligen helt sjukt!

_______________________________________________________________________

Just nu har jag en liten paus i nyhetssändningarna och tittar i stället på Sommarkrysset och sen blir det nog en film. Såg en bra film igår, The other woman.
I Sommarkrysset spelade nyss Anne-Lie Rydé. Henne har jag alltid haft lite svårt för. Men The Moniker och September är också med i kvällens program och dom är desto bättre.

Apropå September så spelar hon ju på Hudikkalaset. Av nån anledning har jag gått och trott både igår och idag att Hudikkalaset var nu i helgen, så jag tänkte att jag missade det. På Hudikkalasets sida på Facebook lottar dom ut biljetter till dom som taggar sig själva i en bild och jag har funderat på varför dom har den tävlingen idag. Det var ju lite sent att lotta ut biljetter tänkte jag. Men så insåg jag i eftermiddag att det är nästa helg! Det visste jag ju egentligen! Så då har jag ju fortfarande chans att hitta nån som vill med. :) Tror det skulle vara roligt och jag vill gärna se September.
Har försökt tagga mig i den där bilden, men det går ju inte! :/


Dagens citat

Det är ingen glädje att vara sysslolös, det roliga är att ha mycket att göra och strunta i att göra det.
- Mary Wilson Little


One day!

Då var det bara en dag kvar till semestern! Det ska bli så skönt! Har varit otroligt trött varje morgon på sista tiden så det behövs verkligen lite ledigt.
I dag vann jag en biobiljett på jobbet. Kul! Jag som aldrig vinner nåt när vi har tävlingar!

Dagens citat

Det är för väl att lögnen finns - för tänk om allt man hörde var sant.
- Albert Engström

Dagens citat

De säger alltid att den rätta personen dyker upp så småningom. Min måste ha blivit överkörd av en lastbil.


Roligt citat och ibland är det så det känns. Men hoppet är det sista som överger människan så än så länge har jag inte gett upp. :) Men man kan undra hur man har en sån förmåga att träffa fel killar. Alltid är det nåt som sätter käppar i hjulet.

Lördagkväll

I går bjöd jag dom bästa tjejerna på trerätters middag.
Till förrätt gjorde jag honungsmelon och galiamelon med parmaskinka.
Till varmrätt bjöd jag på mangokyckling.
Efterrätten blev pannacotta med jordgubbar och passionsfrukt.
God middag om jag får säga det själv. :)
Vi hade det mycket trevligt som vanligt. Vi avslutade kvällen på Järnvägs och det var ok.

Nu påbörjar jag snart min sista vecka innan semestern. Det ska bli så otroligt skönt!

Dagens citat

Vi skulle bry oss mindre om vad andra tänker om oss om vi insåg hur sällan de faktiskt gör det.

Nedräkning

Nu är det inte så långt kvar till semestern... När arbetsdagen är slut i morgon så har jag bara en vecka kvar. Ska bli så skönt! Känner verkligen att det behövs nu!
Den här veckan har Emma och Jocke varit hemma på semester så vi har hunnit umgås lite. I tisdags var vi och åt pizza efter att jag slutat jobba. På onsdagen åt vi grillunch på Hembygdsgården och på kvällen var vi på Järnvägs tillsammans med ett par kompisar till dom. Det var räkfrossa men jag åt järnvägstoast i stället. Mycket trevligt. I dag hade jag en timmes lunch och åkte till Tallåsen och åt lunch som Emma och Jocke hade fixat till mig. Sen skjutsade jag dom till tåget.

Nu är det snart helg och det ska bli så otroligt skönt!
I dag fick jag mitt antagningsbesked till universitetet och jag kom in. Men jag har ju bestämt mig för att vänta lite...

Dagens citat

Självklart kan jag bevara en hemlighet. Det är människorna jag talar om dem för som inte kan det.
- Anthony Haden-Guest


Dagens citat

Om du går så långt som du kan se, så kommer du därifrån se tillräckligt för att gå ännu längre.
- John Wooden



Dagens citat

Vänner är de där ovanliga människorna som frågar dig hur det är och sen väntar på svaret.


Bröllop!

I dag gifte sig Emmas bästa vän Linda med sin Kenneth. Jag och mamma bestämde oss för att gå på vigseln. Det var så fint. :) Blev jätterörd och tårarna började komma så fort dörrarna öppnades! Linda var så fin med en jättevacker klänning och jättefin bukett.

Lite senare ska jag åka till Sandra. Det var ett tag sen jag var där nu och dom har en ny familjemedlem som jag inte har träffat än, en liten gråhundsvalp. :)

Två veckor har jag kvar till min semester. Än så länge är semestern fortfarande i planeringsstadiet, men planerna har nu ändrats. Tanken var ju att åka till Schweiz och resa runt där. Pappa ville följa med, så vi tänkte ta en far- dotterresa. För att båda ska få ut så mycket som möjligt av resan så vill jag ju att vi åker nånstans dit båda verkligen vill åka. Så jag kom på nya resmål dit jag tror att pappa är mer sugen att åka. Därför är nu planen i stället att åka till Prag och Dublin! Men jag har inte kollat några resor än, så vi måste ju se vart priserna ligger först.

Dagens citat

Knepet är att se till att man inte dör i väntan på det goda livet.
- Lee Iacocca

Dagens citat

Den stora skillnaden mellan sex för pengar och gratis sex är att sex för pengar förmodligen kostar mycket mindre.
- Brendan Francis

Bebismys

I kväll efter jobbet åkte jag till Linas svärföräldrars hus. Där hade jag, Kristin, Lina, Marcus, Jack och Marcus syster lite onsdagsmys med grillat, hemmagjord potatissallad, tzatziki och jordgubbar. Jättegott och mycket trevligt! Erika var med en stund också men var tvungen att åka ganska tidigt. Vi fick gosa lite med lille Jack, sötnosen!
Härlig onsdag med underbart väder, supergod mat och trevligt sällskap!

Dagens citat

Om du önskar att dina drömmar skall gå i uppfyllelse,
får du inte sova för länge.



Bilden lånad från animalia70.tripod.com/Cats.html

Dagens citat

Om en svart katt korsar din väg betyder det att djuret är på väg någonstans.
-Groucho Marx



Cykeltur

I dag skulle jag ta cykeln till mamma och pappa för att vattna deras blommor. Kristin följde med så det blev en cykeltur i stället för löptur. Mycket trevligt med sällskap! När vi var på väg hem till Ljusdal igen så hörde vi en hög smäll strax utanför Tallåsen. Blev riktigt rädda först, men sen insåg vi att Kristin hade fått punktering. Så det var bara att traska vidare med cykeln bredvid sig. En lång promenad blev det i stället. :)

Veckoblogg

Har blivit extremt dålig på att uppdatera här. Nu har det varit både midsommar och en hel vecka till sen jag skrev sist.

Midsommarhelgen var i det stora hela väldigt bra. Emma och Jocke var hemma. Midsommarafton blev lugn med god middag hemma hos mamma och pappa.
På midsommardagen åkte jag, Emma och Jocke till Järvzoo. Lyckades få se alla djuren så det var en lyckad dag. På kvällen blev det utgång på Järnvägs. Jättetrevlig kväll! Anna och jag dansade loss ordentligt på slutet!
På söndagen tänkte jag överraska resten av familjen med att cykla hem. När jag kom dit stog huset helt tomt. Ringde till Emma och då var dom på väg upp till Björnbergstornet! Dom trodde jag låg och sov och tyckte det var onödigt att ringa och väcka mig. Det gör dom nog inte om. ;) Så jag tog mammas och pappas bil och åkte efter dit upp. :)

Vad har hänt i veckan då? Hm... Har tagit en löprunda med Kristin. Vi har bestämt oss för att komma i gång tillsammans. Kommer inte på att jag har gjort så mycket mer, förrän på fredagen. Då var det dags för sommarfest med jobbet. Startade med en förfest hos Anna E för att sen åka vidare till Golfrestaurangen där det var middag och senare en massa dansande. Mycket trevligt!
Igår tog jag det lugnt efter festen. Såg en jättebra film, The next three days. På kvällen kom Caroline hit och vi satte och pratade några timmar.

I dag kom Sandra hit och så åkte vi till Stenegård och tog en fika och strosade runt lite där. Sen gjorde jag Flygande Jakob åt oss. Gott!

RSS 2.0