Föreläsningar

Då har ytterligare två dagar med föreläsningar gått. I går hade vi en föreläsning, sen åkte jag hem och pluggade. Rörmokaren kom även förbi för att fixa stoppet i duschavloppet. Jag skulle ha gått och tränat sen, men jag vaknade med ont i halsen och var dessutom så otroligt trött så det blev ingen träning. I stället la jag mig och vilade på soffan och lyckades nog även somna till en stund. När jag lägger mig och sover på dagen, då är jag verkligen trött! Det händer i stort sett aldrig. 
 
I morse började dagen sådär. Hade ont i halsen fortfarande. Sen var det förseningar med tunnelbanan. När jag kom till T-centralen skulle nästa tåg komma om tre minuter. Sen blev det fem minuter och så kom det andra tåget i stället (som går till fel ställe). Och så ökade tiden igen och så kom fel tåg igen. Så fortsatte det några gånger. Tre tåg hann komma som jag inte kunde ta, innan mitt tåg kom. Precis när föreläsningen hade börjat kom jag in i salen och det droppade in folk hela tiden som också hade blivit försenade. I dag hade vi två föreläsningar, vilket man är lite ovan med. Vi brukar bara ha en föreläsning per dag, men den här terminen blir det dubbelt ibland. Bra föreläsningar var det också. 
Efteråt åkte jag hem och diskade, lagade mat och tittade på filmen Hope Springs.

Måndagsföreläsning

Dagen började med föreläsning, som jag kom in i sista minuten till (eller kanske någon minut för sent eftersom läraren redan hade börjat). Jag hann först inte med det tåget jag tänkte ta för att vara ute i god tid. Sen hade jag tagit fel på tid för nästa tåg så jag missade det också. Sen var nästa tåg försenat. Det är inte så roligt att vara sen till en föreläsning nu, när det är ca 300 studenter som sitter där. Dels för att det är så många som ser att man är sen, dels för att det är svårare att hitta en plats och framför allt att hitta en plats bredvid någon man känner, eftersom det är svårt att se var de sitter. Att folk ser att man är sen är dock inte hela världen om man kommer precis när lektionen har börjat, eftersom det ramlar in folk i ungefär en halvtimme efteråt. 
 
Efter en intressant föreläsning åkte jag hem till Emma och Vilgot. Vi gick till IKEA för att handla lite småsaker. Vi började IKEA-besöket med en lunch för att sen gå vidare och plocka på oss saker. Sedan avslutades besöket med en fika. :) Med mig från IKEA fick jag en stekpanna och en plastblomma. Ingen storhandling direkt! :) 
Väl hemma igen hade även Jocke hunnit komma hem från jobbet. Sen blev jag kvar där i några timmar och vi åt mackor till "middag". Gott! :) 

Söndag

I dag har jag pluggat, för första gången på engelska. :) Det har gått ganska bra att läsa tycker jag. 
På eftermiddagen gick jag och körde ett pass Bodycombat. Jättekul, men jobbigt! På vägen hem såg jag en hare, antagligen samma hare som på bilden, men den tog jag i fredags. Jag såg den på samma ställe, men den här gången satt den och åt fågelfrön mycket närmare mig. Hade det inte varit för att jag pratade i telefon så hade jag tagit en ny bild. :) Det är roligt att man ser djur så pass nära centrum ändå. 
 

Jobb och middag

I dag har jag återigen jobbat. Efteråt träffade jag Malena. Vi gick och åt en jättegod middag och jag blev proppmätt. Så mätt så jag avstog från efterrätten som jag var så sugen på innan vi började äta. Jag åt en kräft- och räktoast (typ toast skagen) till förrätt och grillbiff med strips till huvudrätt. Jättegott! Vi avslutade kvällen tidigt och åkte hem efter middagen. 

Training with celebrities

I morse var det dags att åka till skolan igen. Denna gång för att göra ett test, ett så kallat diagnostic exam. Ett test i engelsk grammatik och ordförståelse för att se vilken nivå man ligger på. Jag tror att det gick helt ok, men det är svårt att veta även om man fick sina poäng direkt, eftersom man inte vet hur bra det är. Nästa vecka skulle vi få veta snittet för alla. Det svåraste momentet var ordförståelsen. Man fick tio ord, där sex av orden passade in i en varsin mening där man skulle placera in dem. Och så var det ett antal sådana sidor med sex meningar på varje. I början var det ganska lätt men det blev svårare och svårare och till slut hade jag ingen aning om vad orden betydde och bara satt och chansade. 
 
Efteråt åkte jag och Emma till T-centralen. Hon skulle äta lunch medan hon väntade på sitt tåg, så jag stannade kvar med henne. Vi gick till McDonalds och åt. Det var faktiskt mitt första besök på McDonalds sedan jag flyttade till Stockholm. :) Jag testade deras McWrap som jag har varit lite sugen på att prova. Den med kyckling sweet chili var väldigt god. Sen släpade jag med mig min bokpåse hem, eftersom jag varit på Akademibokhandeln på skolan innan testet och handlat två böcker till kursen. Det är inte de minsta och lättaste böckerna direkt, inte såna som man gärna tar med sig nånstans. En av dem var en jättetjock professionell engelsk-svensk ordbok. 
 
Efter att ha varit hemma en stund gick jag och tränade på gymmet. Det var längesen jag körde gym så det var kul. Nu kanske jag vet ungefär hur jag ska lägga upp träningen. Jag testade crosstrainern för första gången i dag och den var ju riktigt bra för ben och rumpa. Jag var dock tvungen att fråga tjejen bredvid mig hur man startade den. :) I dag upptäckte jag också att jag tränar på samma gym som en kändis! Hi hi... Det var nästan lite surrealistiskt att ligga där på golvet och göra sit-ups, när Jerry Williams helt plötsligt kommer in! :) 
I kväll har jag för första gången tittat på en engelsktalande film, frivilligt utan undertext. Det är lika bra att träna så mycket man kan! 
 
För övrigt har jag också fått mitt slutbetyg i den första kursen, efter att de slagit ihop alla betyg i delkurserna och det blev ett C. 
 

Uffe

Jag vill så gärna gå och se Ulf Lundell i sommar, men vet inte vem jag ska gå med så jag vill inte köpa biljetter än. Det lutar åt Cirkus 31 juli, eller Uppsala 10 augusti, om jag hittar nån som vill följa med. Även Gatufesten i Sundsvall eller Storsjöyran i Östersund skulle funka, men helst vill jag ju se en hel konsert, inte bara en kortare festivalspelning. 
Någon som vill följa? :) 
 

ea510c79-07a2-4d04-b08b-1a23fae13d49.jpg

Bild från Livenation/Google


Jobb och annat roligt

Ja, jobb har det blivit både tisdag, onsdag och torsdag. Heldag på tisdag. 
I går jobbade jag till strax före halv tre. Då åkte jag till Centralen för att ta tåget till Uppsala. Syrran var där under dagen för att hälsa på en kompis och skulle sen hälsa på vår kusin Frida. Därför passade jag på att åka dit också så jag fick träffa Frida och sonen Agust (som jag bara har sett när han var 2-3 månader, nu är han 2,5 år!). Emma och Vilgot kom och hämtade upp mig på stationen i Uppsala och så åkte vi vidare till Frida. Där blev vi bjudna på god mat och glass till efterrätt och satt och pratade. Vi kom iväg därifrån lite senare än tänkt och jag var väl hemma vid kvart i elva kanske. 
I dag jobbade jag till klockan tolv. Sen skyndade jag mig vidare för att hinna åka till skolan, där vi hade kursstart klockan ett. Det kan nog bli roligt att läsa engelska, men också lite ovant att allt är på engelska. :) Jag ska försöka få in så mycket engelska som möjligt i vardagen, så man verkligen får träna ordentligt. 
Lärarna verkar roliga, men det verkar också som om vi ska ha väldigt många. Antalet elever på kursen är också många, typ 300 stycken! Uppdelade i 13 grupper. Men om jag förstått det rätt ska föreläsningarna vara gemensamma och seminarierna är gruppvis. Vi har faktiskt också en kändis i kursen! Anna Bergendahl. :) Hon stog och skulle köpa samma bok som mig efter introduceringen. Roligt! Vi får väl se hur mycket man ser henne bland 300 andra. 
 
För övrigt har jag nog nu två favoritlunchställen. :) Ett sedan tidigare och så ett bagel deli vid Fridhemsplan, nära jobbet. Jag råkade hitta det när jag skulle på julkonsert och var tvungen att snabbt hitta ett ställe att äta något. Sen var jag där både i går och i dag och köpte med mig en bagel och de är så goda! I dag kände ägaren igen mig eftersom jag var där även i går. När jag beställde frågade jag om det gick att få den ganska snabbt eftersom jag hade bråttom, så hon sa till köket att göra den direkt. Bra service! Nu har jag ju bara ätit bagels där, men jag misstänker att även deras luncher är goda. Dit kommer jag att gå fler gånger. :) 

Fåglar!

 
 
 
 
 
 

Gårdagen

I går startade jag dagen med gröt och ägg till frukost. Sen gjorde jag mig direkt klar för en promenad. Självklart fick kameran följa med och som vanligt fick fåglarna agera modeller. :) Det var jättehärligt väder, strålande sol och -4 grader. En perfekt vinterdag helt enkelt. Jag var ute i ungefär en timme. När jag kom hem gjorde jag i ordning en smoothie och macka till lunch. En stund senare var det dags att gå till World Class för ett pass Bodycombat! Riktigt kul och den gången kände jag mig lite piggare eftersom jag hade ätit bättre. 
Efter träning och en dusch var det dags att göra middag. Jag gjorde kyckling och det är ju så svårt tycker jag, att veta när den är klar. Jag hade lite bråttom och kycklingen tog god tid på sig att bli klar, så till slut fick jag slänga i mig maten och lämna resten framme eftersom jag inte hann göra i ordning matlådor. Sen var det bara att springa till tunnelbanan för att möta upp Emma och Camilla inne på stan. Vi gick och hämtade ut biobiljetter och sen gick vi och fikade. Efter ca en timme var det dags för bio. Vi såg filmen Argo och den var riktigt bra. Den kan jag verkligen rekommendera! Väl hemma var det bara att lägga sig och sova (efter att ha fixat matlådorna). 
I dag har jag jobbat. När jag klev in i tåget när jag skulle åka hem mötte jag en tjej från Ljusdal! Jättekul! :) Man blir så förvånad när det händer, med tanke på hur mycket folk och hur många tåg det finns här! 
 
Jag tänkte lägga ut bilder från i går, men det gick inte, så det får bli bilden jag la ut på Instagram så länge. Ska testa att lägga ut bilderna i ett eget inlägg. 
 

Jobblördag

I dag fick man återigen vakna av klockan och inte av sig själv. I och för sig hade jag valt det själv. :) Åkte till jobbet i det fina, soliga och kalla vintervädret. Det var jättefint ute och jag hade gärna varit ute och fotograferat. Utanför jobbet tog jag bilden här nedanför, innan jag gick in i våra lokaler utan fönster, så man inte fick njuta nånting av solen. :) Strax efter tio kom jag till jobbet och hade tänkt jobba till femtiden. En tjej som kom senare på dagen skulle jobba längre eftersom hon skulle möta upp några direkt efteråt. I stället för att åka hem och köpa med mig pizza frågade jag de två tjejerna som också jobbade i dag om de ville gå och köpa pizza i närheten av jobbet. Så det gjorde vi. Sen gick två av oss tillbaka till jobbet och där blev vi till 20.15! Så det blev en jobbdag på tio timmar, inklusive en timmes lunch eller middag. :) Jag hade ju ändå inget annat för mig! 
 

Jobb och tårta

I morse var jag riktigt trött när jag skulle kliva upp. Hann inte äta så mycket frukost, så det var bra att det bjöds på fredagsfralla på jobbet. :) Det har varit fullt upp på jobbet och jag har suttit och kämpat på med några lite krångligare ärenden på grund av att kunderna rört ihop saker och ting. Vi hade sån tur så vi blev bjudna på en jättegod chokladtårta på eftermiddagen, av en tjej på jobbet som fyllde år i dag. Riktigt gott, men trots en "lagom stor" bit så var jag mätt när jag åkte hem. Hade tänkt köpa med mig mat hem, men kände att det räckte med en pirog som låg hemma i frysen. :) 
I kväll tittar jag på Snow White and the Huntsmen. Den är bra än så länge, men nu tog jag en paus för att titta på På spåret och Skavlan. Undrar om det beror på åldern att man helt plötsligt har börjat titta på fredagsunderhållningen på SVT. :) Förut har jag mest bara tittat på På spåret tillsammans med mamma och pappa. 

Färdig!

I dag hade vi vår muntliga presentation för projektarbetet, vilket också var den sista lektionen för höstterminen. Presentationen gick jättebra för hela gruppen och vi var nöjda. Vi fick även en hel del beröm och lite kritik för arbetet av vår lärare och opponentgrupp. Betyget fick vi direkt när vi var klara och vi blev godkända. I den här kursen var det bara godkänt, underkänt eller underkänt med möjlighet att komplettera. Så otroligt skönt att vara godkänd, för nu slipper vi jobba tillsammans i gruppen mer! Och självklart är det skönt att inte behöva göra någon komplettering utan att vi faktiskt kan vara lediga i en vecka tills nästa termin börjar. :) Ledig från skolan alltså, för jag ska ju jobba några dagar. 
Efter jobbet åkte jag och skulle handla på den mindre ICA-butiken, men jag ska nog sluta gå dit. Det är inte ofta jag är där, men när jag väl går dit så hittar jag inget! Sist skulle jag köpa falukorv och gick runt runt och letade, men fick gå hem utan korv. I dag letade jag efter fiskpinnar, men hittade dem inte. Däremot hittade jag falukorven. :) Nästa gång kanske jag hittar fiskpinnarna! Så jag handlade lite grann och så gick jag till Hemköp och handlade resten. 
Väl hemma var klockan tio i fem. Jag hade tänkt träna, men den började klockan sex. Att hinna laga mat, äta mat, slänga in tvätt i maskinerna eftersom jag hade tvättid, byta om och gå till träningen var tyvärr inte möjligt på den korta tiden, så det blev ingen träning. :/ 
Nu ska jag duscha och göra mig klar för natten. 

Jobb jobb jobb

Då var ytterligare två jobbdagar över. I dag jobbade jag dessutom över nästan 2,5 timme. 
Jag har varit VÄÄÄLDIGT mycket för onyttig i dag. Lina bjöd på fika på jobbet och jag tog dubbelt så många bitar som jag hade tänkt, vilket resulterade i fyra stycken. Det var ju en av favoritkakorna som jag har tänkt baka ett tag själv, kladdkaka med kokostäcke. Blev så glad när jag såg att Lina hade bakat det! :) Till mitt försvar ska jag säga att det inte var så stora bitar, så det var tillåtet att ta mer än en... :) 
När jag kom hem var det så sent så det fick bli vindruvor till "middag". Sen tänkte jag inte äta något mer, men så tänkte jag på chokladen jag hade i skafferiet. Till slut kunde jag inte låta bli. Tänkte bara ta någon bit av Plopp-kakan, men nu finns det en ynka bit kvar, som strax ligger i min mage. :/ Ingen bra dag direkt...
I morgon får det bli träning och snart blir det hårdare tag när det gäller onyttigheter! 

Första dagen på bilnummerleken

Tänkte berätta hur min dag har sett ut. 
Vaknar av ett sms från jobbet, som meddelar att det finns jobb i dag. Somnar om eftersom jag inte kan jobba i dag. 
Vaknar igen efter några timmar och när jag ligger och kollar Instagram så får jag ett nytt sms, direkt från personalplaneraren som meddelar att det finns jobb tisdag, onsdag och torsdag. Svarar direkt och bokar in två jobbdagar till den här veckan. :) Väldigt snällt av henne att höra av sig direkt! 
Kliver upp och gör mig i ordning. Åker sen till skolan för att träffa projektgruppen och förbereda talet. 
Åker till stan, kliver av vid Östermalmstorg för att gå till Hötorget. Chansar på vilken uppgång jag ska till, chansar såklart fel och hamnar drygt två km från Hötorget, enligt min mobil. Går tillbaka till rulltrappan för att åka till andra änden, möter Johannes Brost i rulltrappan. 
Kommer upp på andra sidan och går till Hötorget. Går till CityAkuten där de har drop in för vaccinering och får min andra spruta mot Hepatit A, ett år efter den första. :) Perfekt med drop in! 
Går vidare mot Panduro. Vid en korsning när jag väntar på grön gubbe ser jag helt plötsligt en bil med registreringsnummer 001! Efter att Emma och Jocke började med nummerleken, där man ska hitta bilar med alla nummer 001-999 och alla måste komma i rätt ordning, har jag funderat på att börja. Under hösten har jag börjat titta mer och mer efter 001 men inte sett någon. Men i dag så startar officiellt nummerleken! Det kommer dock att ta lååång tid, med tanke på hur länge jag väntat på den första. :) 
Handlar en del nya pysselsaker på Panduro. Tar tunnelbanan från Hötorget till T-Centralen, går mot mitt tåg. Ser att jag har en minut på mig och går snabbt, orkar inte springa. :) Kommer ner precis när tåget står där, men får ett hjärnsläpp och tror att jag ska åka mot Kungsträdgården (vilket jag gör när jag ska in till stan) och går åt fel håll. Missar alltså tåget, vilket jag ev. skulle ha gjort även om jag hade gått åt rätt håll direkt. :) Går till rätt sida i t-banan och väntar på nästa, bara omkring fem minuter. 
Kommer fram och går till Åhléns och tittar på rean, men handlar inget. 
Går hem och lagar makaroner och korv till middag. 
Och nu sitter jag här och ska strax starta filmen Stolen. Sen blir det en stund framför Idrottsgalan och sen god natt, för i morgon ska jag jobba. :) 

Combat!

I dag har jag skrivit lite på mitt tal, som jag ska hålla tillsammans med projektgruppen på torsdag. Tyvärr kommer jag inte på så mycket att säga om det jag ska prata om, så det blev lite kort. Får bolla lite idéer med gruppen i morgon. 
Sen tog jag mig äntligen iväg på ett träningspass, en timme Bodycombat! Det var en ny koreografi och det var ett riktigt roligt pass! Tyvärr hade jag inte ätit ordentligt så jag orkade inte köra så hårt utan fick ta det lite lugnt. Jag hade ibland känslan av att nästan vara på väg att svimma. Jag måste lära mig att göra i ordning någon lunch, trots att jag ofta äter ganska sen frukost på helgerna. Men att äta frukost kanske mellan elva och tolv och sen träna halv fyra utan att äta något där emellan funkar ju inte. 

Städning

I dag har jag bland annat städat, diskat och plockat undan julen. Skulle även skriva min del av talet vi ska hålla på torsdag, men det får bli i morgon. 
 
Jag tänkte att jag skulle lägga upp några av mina favoritbilder från 2012. (Alla är tagna av mig.) Klicka på bilderna för att se dem större. 
 
Vietnam
  
 
  
Saknar frukten längst till vänster. Så god! Älskar färgerna i bild två och tre. 
 
Djur och natur
    
 Det finns fler favoriter på Zelda, men jag kunde inte komma åt dem från Instagram. 
 
Porträtt
   
  

Fredag

I dag var det dags för jobb igen och jag var väldigt trött på morgonen. Snoozade nån gång för länge och det var lite på gränsen om jag skulle hinna med det tåget jag brukar åka, så jag bestämde mig för att ta nästa eftersom jag trodde att jag skulle hinna i tid även då. När jag kom ner till tunnelbanan stog några människor vid toppen av rulltrappan, som stog stilla. Det var en trafikvärd som var på väg att starta den, så vi fick inte gå i trappan då. Problemet var bara att hon inte lyckades få igång den så vi stog där och väntade och människorna fylldes på. Till slut var det väldigt många som väntade och jag förstod att jag skulle missa tåget. En person sa till värden: "vi får hoppas att vi inte missar tåget nu". Hon svarade: "det går ett till om några minuter". Det hade hon ju rätt i, men för mig som tog ett senare tåg än vanligt, just i dag, var ju inte det så bra. Efter kanske 2-3 minuter hade hon fortfarande inte fått igång rulltrappan, så vi fick gå ner ändå. 
Så några minuter sen kom jag in till jobbet. I dag är det ju fredag, så då bjöds det på morgonfrallor på jobbet. :) 
I kväll äter jag godis och tittar på Ice Age 4 och På spåret

Mysdag

Dagen började med att vi redan klockan 8.00 träffades på skolan för att förbereda inför den muntliga redovisningen av projektarbetet. Klockan 10.00 var vi klara och då satte jag mig på tunnelbanan och åkte direkt till Emma och Vilgot. Vi satt först och pratade lite och jag myste med Vilgot. Sen avslöjade Emma att hon tänkte lära mig att byta blöja i dag. :) Så jag bytte min första blöja, som tur var endast med nr 1. ;) Man får börja lite lätt... Sen fick jag även äran att välja kläder till honom och att klä på honom alla kläder helt själv. Inte helt lätt faktiskt, att få in huvud, armar och ben! Det krävs lite träning. :) 
 
 
Så här glad blir man när moster har bytt blöja och klätt på kläder. :)
Näe, så här glad är man ju nästan alltid! 
 
Efter att Vilgot fått på sig kläder tog vi en promenad till Kungens kurva. Jag handlade kattleksaker och kattgodis på Arken Zoo. Efter lite mathandling och annat gick vi hemåt. På vägen stannade vi på Delicato som Emma och Jocke nästan bor granne med kan man säga. :) De har en outlet där och säljer ut sin andrasortering. Tänk vad bra! Billigt fika som det inte är något fel på egentligen, men som inte kan säljas i butik. Väl hemma satt vi och myste i soffan och pratade och tittade på bilder innan det var dags för mig att åka hem. 
 
 
Mina inköp för dagen!
 
 
Moster-/systersonmys! Världens underbaraste unge! :)
Så mysig och glad och fin! En stolt moster är vad jag är. :)
 

Betyg

I dag har jag jobbat igen. Det har flytit på ganska bra, men jag har inte suttit något mer med det jag lärde mig i går, men nästa gång kanske. :) Fick även boka in några fler dagar. Det känns så bra att veta att man jobbar ihop en del pengar och det är roligt att få lite omväxling och både jobba och plugga. 
I dag fick vi betyget i höstterminens sista kurs, förutom projektarbetet. Det blev ett C så det är jag nöjd med. Skönt att man har klarat alla kurser under första terminen. Nu är det bara att satsa på en likadan vårtermin. :) 

Jobb

Jobb i dag igen. Fick lära mig något nytt i dag, men hann inte träna så mycket på det så vi får se hur det går när jag ska göra det själv nästa gång. :) Det ska nog gå bra, med lite hjälp i början. 
Inte så mycket mer att skriva om i dag... 
Jag tänkte att det kunde vara roligt att titta på Svenska Hollywoodfruar, hur de blev hollywoodfruar, men att ha Anna Anka och Gunilla i samma program är ju nästan olidligt. 

Låtarna

Äh, jag lägger ner det här med dagens låt. Det blev inte så bra... :) Varför blir aldrig mina idéer som jag tänkt? Jag börjar med nåt som jag tycker verkar kul, men slutar ganska snabbt. Jag har försökt med dagens tips, dagens citat, listor och dagens låt... Men här kommer ändå några bra låtar med Shinedown. :)  
 
 
 
 

Skola och jobb

I dag träffades vi i projektgruppen hemma hos en av tjejerna. Vi skulle skriva en opponentrapport på ett annat projektarbete. Vi började med att bara sitta och prata, och vänta på någon som självklart kom en timme sent. Sen drog vi igång och diskuterade lite vad vi skulle skriva om. Såklart var det också bara jag och en till tjej (vi som skrev ihop nästan hela vårt projektarbete) som hade läst rapporten vi skulle opponera på. Synd att folk kommer oförberedda så tid måste gå till att de ska läsa den, trots att de har haft ett tag på sig. När vi väl började skriva så gick det i alla fall bra och vi fick ihop den ganska snabbt. 
Medan vi skrev den hade tjejen som vi var hos lagat en massa mat till oss. Hur hon hann med allt förstår jag inte, men sex eller sju rätter bjöd hon på. Allt var kinesisk mat eftersom hon kommer från Kina. Jättegott var det. Till efterrätt fick vi även en chokladkaka. 
 
Efteråt åkte jag till jobbet, där det hade rasat in mail under dagen, eftersom alla kommit tillbaka från ledighet. Det blev senare än jag tänkt, men klockan 16.00 var jag där och gick hem 19.15. I morgon blir det jobb hela dagen. 

Did trouble me

 

Hummer och champagne

I går kväll åkte jag till Lina, Marcus och Jack som hade bjudit dit mig på middag. Det bjöds på hummer och tapas med vin och champagne. Mycket lyxigt och gott! Vi hade en jättetrevlig kväll och avslutade den med lite nostalgi och lyssnade på gamla låtar på Youtube och skrattade åt de löjliga musikvideorna som gjordes på 80-talet. 
En bortglömd favorit vi lyssnade på var den här fina låten. 
 
 

Trouble

 

Somliga går med trasiga skor

Gårdagen spenderades först hemma med att läsa projektarbetet som vi ska opponera mot. Sen åkte jag till Emma, Jocke och Vilgot för en mysig fredagskväll. Vi åt tacos, choklad, chips och spelade Alfapet. 
 
I dag har jag varit till stan och gått i en massa skoaffärer, men utan lycka. Har inte hittat ett enda par som liknar de jag är ute efter. :/ Jag vill gärna ha några liknande de som har gått sönder, men antingen är skorna för varma, för kalla, för långa i skaftet... Ja, alla har något fel. :) Får leta vidare. Så länge får jag gå med trasiga skor och hoppas att det inte regnar så mycket. 
 
 

Dagens låt

I dag har jag jobbat igen. Det har varit lugnt. 
Här kommer dagens låt, men det var svårt att hitta en bra låt på det sättet jag slumpar fram låtarna. Den här är ok.
 
 

My best friend

 Här kommer dagens låt. :) 
 

Jobb

I dag var det dags för jobb igen. Det känns ju alltid lite tungt när man har varit långledig, men det var roligt när jag väl kom dit. :) Det gick faktiskt bra att kliva upp i morse också, trots att jag sovit till elvatiden fem dagar i rad och dessutom hade lite svårt att somna i går. 

My immortal

Jag fick en idé, så jag slumpade fram en låt på Youtube som jag lägger ut här. Om jag kommer ihåg det ska jag sen lägga ut en sådan varje dag. Jag tänkte testa att ta ett ord från den här låten och slumpa fram nästa låt med den o.s.v. Den är inte helt slumpmässigt utvald, men delvis. Dock ska jag försöka att lägga ut låtar som jag tycker är bra, men utan att välja låt i förväg. :) 
 
 

2013

Då var det ett nytt år då. Åren bara flyger förbi. Det är så tråkigt väder här i Stockholm med plusgrader och is så nu börjar jag längta till våren och sommaren. Det ska bli så härligt att vara i Stockholm den tiden på året, inte bara över en helg. 
Men innan sommaren kommer vill jag ha en härlig vinter/vår-helg i Norrland och förhoppningsvis åka lite skidor. 
 
Nyårsafton firade jag med Malena och Martin (Malenas sambo). Malena hade gjort jättegod mat. Hummer, päronhalvor med getost och lökmarmelad, äppel- och valnötssallad, laxrullar och västerbottenpaj. Till efterrätt blev det vit choklad-pannacotta med hjortronsylt. Verkligen en god middag! Vi spelade sällskapsspel och hade en jättetrevlig kväll. 

RSS 2.0