Resa bokad!

Om exakt tre månader åker jag och syrran till varmare breddgrader! Resan är bokad. Det återstår bara att betala den så är allt klart. Ska vänta och se om jag hinner få svar på semesteransökan först. :)
Ska bli så härligt att komma iväg en vecka!
Om ni undrar vart vi ska så heter paradiset Kap Verde! All inclusive åker vi. Sex restauranger, 10 caféer och barer och en massa pooler. :)

Nytt

Ny klocka
Ny frisyr

Har en bra helg i Stockholm.
I morgon får man sova en timme extra. Skönt!

Övertid

Tänk att jag inte kan säga nej... Hade ju väldigt gärna slutat 16.00 när jag skulle idag, eftersom jag har lite ärenden att göra efter jobbet och ska hinna städa och packa. Men nu jobbar jag till 17.00 istället. Det är många borta idag, så dom behövde verkligen lite extra personal. Det ska bli intressant att räkna ihop all övertid i morgon, när det är slut på månaden. Hoppas det märks lite på lönen också.

Lazy

Ja, usch vad lat jag är. Blev ingen träning för mig... :/ Blir tv:n i stället och så ska jag nog äta lite Ben & Jerrys Cookie dough.

Utbildningen har gått bra idag. Varierande storlek på grupperna. Att jag skulle ställa mig och hålla utbildning inför 15 personer kunde jag väl aldrig tro för några år sen. :) Och utan att vara nervös! Att vara med och hålla utbildningar hjälper mig verkligen framåt...

Hösttrött

Nu börjar jag komma in i en period då det är väldigt jobbigt att kliva upp på morgonen. Ännu jobbigare än annars! Blir stressigt att hinna ta sig till jobbet i tid. Och så vet man inte riktigt om man ska cykla, gå eller ta bilen till jobbet nu när det börjar bli kallt.

På kvällarna är jag mest bara lat nu för tiden. Har en massa saker jag borde göra. Ta reda på tvätt, diska, dammsuga... Och i morgon måste jag packa inför helgen. Men i kväll ska jag träna i alla fall. Och försöka att hinna fixa en del av det jag behöver göra innan jag åker.

Bestämt!

Nu är det bestämt! Ska bara få semestern beviljad och sen ska det bokas!
Det ska bli så underbart att bara ha det lugnt och skönt i paradiset, sola, bada och äta god mat med bästa syster som sällskap!
Hoppas hon klarar av att vara ifrån sin älskling i en vecka. :)

Utbildning

Imorgon ska jag vara med och hålla i utbildning för alla kollegor, fast några i taget. Hoppas det går bra att utbilda även dom som har jobbat länge och inte bara dom som är helt nya.

Av längtan till dig...

Den här veckan kommer att avslutas på bästa tänkbara sätt. Då åker jag och hälsar på syrran och hennes sambo! Har inte träffat dom sen i juli! Alldeles för längesen!
Kommer att ha en så mysig helg! På söndag ska vi hälsa på våran kusin, hennes sambo och deras lille son som är ca 1,5 månad gammal, som jag inte har träffat. Ska bli så mysigt!
Och så ska jag få klippa mig och det är också på tiden! Har inte klippt mig sedan i juli, eftersom det var då jag träffade syrran senast. :)

Nu är det sängdags!

Hemmakväll

I helgen är det hemvändarhelg här i Ljusdal. Tror det är mycket folk som ska ut ikväll och man kanske borde vara på krogen med alla andra, men det känns väldigt skönt med en lugn hemmakväll framför tv:n. Har varit fest några helger i rad nu.
Sitter och kollar på det nya programmet "Så mycket bättre" och det var ett väldigt bra program faktiskt. Roligt att se hur artisterna tolkar varandras låtar.
Thomas Di Leva är med bland annat och honom har jag tidigare inte alls gillat, men han bara imponerar mer och mer på mig. Jag började nog att tycka bättre om hans låtar nån gång vid den tiden då Miraklet kom. I år har han visat i alla fall mig hur otroligt duktig han är på musik. I somras var han med på Allsång på Skansen och sjöng Another day in paradise. En riktigt bra låt enligt mig och han gjorde den så himla bra! Ni kan lyssna på den här nedanför. I kvällens program gjorde han Lasse Berghagens Sträck ut din hand och han är otroligt duktig på att göra nya versioner av låtar!


Färdig!

Då var högskoleprovet skrivet, och jag har kollat mitt resultat. Blev tyvärr ingen förbättring. Det kändes ganska bra, men känslan var tydligen fel.
Jag har oftast strax över hälften rätt på alla olika delar. Dom delarna som brukar gå bäst gick inte riktigt lika bra den här gången tyvärr.
Det känns ganska svårt att höja sig när man ligger på medel i alla ämnen. Jag har inte något ämne som jag kan plugga lite extra på liksom. Däremot skulle jag gärna vilja veta hur man kan förbättra sitt ordförråd! Det är där jag tappar flest poäng, eftersom det finns mest poäng att hämta där, och jag alltid hamnar på ungefär hälften rätt.
Ja ja, det var det iaf. Inget att göra åt nu.

Gonatt!

Nu säger jag gonatt. Måste försöka vara skapligt utvilad inför högskoleprovet i morgon.


Ett par bilder

Här kommer ett par bilder från lördagen. Zelda ville också vara med och umgås med tjejerna. :)

 

Tårtan blev väl helt ok. Det var svårt att skära ut blommorna på fri hand. :)
Kan absolut rekommendera sockerpasta i stället för marsipan. Mycket lättare att jobba med.

I´m back!

Oj vad dåligt med bloggande det har blivit för mig dom senaste dagarna.
Kan ju börja med att skriva om helgen som var. Lördagen bestog av lite städning på dagen. På kvällen kom tjejerna för lite födelsedagsfirande! Fick fina presenter och så beställde vi kinamat. Åt min egentillverkade tårta. :) Den var god och jag får väl vara ganska nöjd med utseendet också. Första gången jag gjorde den typen av tårta. Bild kommer senare... Sen hade vi en mycket trevlig kväll. Huvudämnet för kvällen var fylleminnen och kräkhistorier! :) Ingen orkade gå ut (förutom jag) så det blev en ganska tidig kväll. Eller vid 12-tiden hade dom väl gått hem. Jag stannade ju också hemma. Har ingen lust att gå ut själv.
På söndagen kom Adele och grattade mig. Fin present och fint kort fick jag och så åt jag tårta. :) Adele är ju inte så mycket för sötsaker, så när man bjuder henne på fika är det mest bara jag själv som äter kakor och tårta! Senare bjöd jag henne även på mat. Då åt även hon. :D Efter maten åkte vi och kikade på hennes lokal, där hon snart öppnar sitt nystartade företag! Väldigt fint blir det!

I veckan har jag varit ganska flitig med träningen. Ett pass i måndags och två pass igår! Tyvärr har jag även varit ganska flitig på att äta choklad, eftersom jag fick en del choklad av mina vänner. :)
Om jag orkar så tänkte jag slänga ihop några chokladmuffins ikväll och bjuda utbildningsgruppen på i morgon.

Utbildningen rullar på. Den här veckan blir det tre dagar med utbildning för mig. I morgon ska jag testa lite rollspel med dom. Jag ska spela kund, så får dom spela DHL-agent. :)

Need you now



Lady Antebellum - Need you now

Äntligen fredag!

Det är så skönt att det är fredag! Är så trött... Vill bara hem till sängen igen. Skulle lägga mig tidigt igår eftersom jag började tidigt idag, men kom i säng senare än jag hade tänkt. Sen hade jag svårt att somna trots att jag var så trött, så det blev alldeles för lite sömn i natt. Men i morgon kan jag sova ut.

Funderar en del över framtiden just nu. Söker ju skolor även den här gången och ska ju göra högskoleprovet. Har nästan ångrat att jag anmälde mig till det, men nu är det ju betalt så det är bara att sätta sig och skriva det nästa lördag. Resultatet håller ju iaf i fem år, om jag höjer mig sen sist. Men jag tror inte att jag vill börja plugga till våren. Nu vill jag se vad som händer på jobbet i stället. Egentligen skulle jag ju kunna strunta i att söka skolor också, men jag har gjort det i flera år nu, så man gör det nästan per automatik. :)

Jag sitter här och fryser nu... Längtar till i kväll när jag kan mysa ner mig i soffan framför Idol och även en film som jag tror är bra. I morgon blir det tårtbak och sen fest med goa vännerna!

Jobbar på...

Den här veckan är jag med och håller i utbildningen varje dag. Roligt! Men man känner att det tar på krafterna. Idag blev jag tillfrågad att jobba över 45 minuter och jag ställde upp, men som tur var så trodde dom till slut att det inte skulle behövas så jag fick åka hem den tiden jag skulle sluta. Väldigt skönt när man är trött!
Och det är så skönt att bara sitta hemma framför tv:n på kvällen. Man njuter mer av det när man tränar.
Huvudet känns lite tomt nu, så jag har inget mer att skriva för tillfället. :)

Monday!

En ny vecka har börjat. Haft utbildning idag igen och gjort en massa annat på jobbet. Jobbade över 45 minuter, vilket var i princip den enda tiden under dan som jag satt i telefon.
Ikväll har jag äntligen varit och tränat! Det var alldeles för längesen! Men nu är det bara att försöka hålla i det till juluppehållet, och helst fortsätta med något annat då. :)
Kanske borde tänka på Beach vintern 2011, för nog tror jag att det blir en resa för mig och syrran i februari. Det ska vi se till!


10-10-10

Dagens datum och min födelsedag! :) Har än så länge inte varit nån speciell dag. Har bara varit hemma och fixat och donat. Snart kommer mamma och pappa så ska jag bjuda dom på middag. Det blir nog lite mer firande nästa helg, med vännerna.
Hade ju planerat att baka en tårta i helgen, men det kändes lite onödigt för tre personer. Får se om det blir någon nästa helg istället.

After worken i fredags var rolig. (Minns inte om jag skrivit om den tidigare) Avslutning med jobbet för våran CS Week. Många åkte hem ganska tidigt, men vi var några stycken som höll i hela kvällen, som avslutades på Järnvägs.

Igår var det en lugn dag och kväll. Tog en lång och härlig höstpromenad med Kristin. 1,5 timme blev det. :)

Nu ska jag sätta igång med middagen.


10-10-10

Dagens datum och min födelsedag! :) Har än så länge inte varit nån speciell dag. Har bara varit hemma och fixat och donat. Snart kommer mamma och pappa så ska jag bjuda dom på middag. Det blir nog lite mer firande nästa helg, med vännerna.
Hade ju planerat att baka en tårta i helgen, men det kändes lite onödigt för tre personer. Får se om det blir någon nästa helg istället.

After worken i fredags var rolig. (Minns inte om jag skrivit om den tidigare) Avslutning med jobbet för våran CS Week. Många åkte hem ganska tidigt, men vi var några stycken som höll i hela kvällen, som avslutades på Järnvägs.

Igår var det en lugn dag och kväll. Tog en lång och härlig höstpromenad med Kristin. 1,5 timme blev det. :)

Nu ska jag sätta igång med middagen.


Tårttävling

Aktiviteterna fortsätter på jobbet den här veckan och idag var det dags för tårttävling. Jag och min närmsta chef bakade hos henne igår kväll och det tog drygt fem timmar, trots att vi redan förberett och bakat tårtbotten!
Det var inte det lättaste att göra den. Att få marsipanen att hålla medans vi skulle få den över "flygplanskroppen" var inte lätt med bara fyra händer! Vår taktik var att tippa över den och det gick väl sådär, men annars vet jag inte hur vi skulle ha gjort. Jag tycker vi lyckades bra med vår idé. Tyvärr fick vi inte ihop några poäng. 3 av 6 tårtor får poäng. Även om flera kanske såg proffsigare ut, så hade vi ju mycket fantasi och tanke bakom våran. Innehållet var både ljus och chokladtårtbotten, jättegod hallonmousse och grädde med krossad daim. Och så marsipanen.
Vad tycks? :)

 

I helgen fyller jag år och jag har tänkt baka en tårta då också. Har även funderat på att ha tjejmiddag, men det har varit så mycket annat den här veckan så jag har inte planerat nånting. Får se vad jag hittar på.


The phantom

Idag hade vi maskerad på jobbet. Det var några som hade gjort ett bra jobb med att klä ut sig. Roligt att se dom. :)
Bjuder på en bild på mig från idag. Om ni inte ser det så var jag Fantomen. :)


Utbildning

Idag drog utbildningen igång på jobbet. Hade inte känt mig nervös inför det, förrän igår kväll då det började smyga sig på. Sov dåligt i natt, jag som ville vara utvilad. Nervositeten satt kvar tills att jag hade presenterat mig själv. :) Tänk att det ska vara så jobbigt! Sen gick det bättre.
Men det ska bli skönt när det har gått någon dag och man har kommit in i den nya rollen lite mer. Det blir ju även lättare när man lär känna dom bättre.
Jag hoppas bara att jag inte gett mig in i något som blir för utmanande för mig!

Partykväll

Igår var det party med Sandra och Malena. Hade det trevligt hemma hos mig först innan vi tog oss ner till Stadt. Gick ner ganska tidigt, vid tiotiden, då det antagligen skulle bli mycket folk. När vi kom dit var det väldigt lite folk, men det fylldes på snabbt och det blev nog fullt tror jag. Vi stog och rockade loss på dansgolvet, till bandet Lillasyster. När vi kom hem till mig igen hittade vi en kille som låg och sov i trappuppgången. Jag upptäckte även när jag kom hem att jag hade tappat min klocka. :/ Min fina klocka som jag tyckte så mycket om... Även fast den hade börjat halka efter, så man aldrig säkert visste om den visade rätt tid. Jag hade ju tänkt köpa en ny, men hoppas ändå att klockan dyker upp.
Vi hade en rolig kväll, men det blev tyvärr nåt glas vin för mycket. Det fick vi känna på i morse. Sandra sov hos mig och vi låg i sängen en bra bit in på eftermiddagen.

I morgon drar utbildningen igång på jobbet. Spännande!

RSS 2.0