Gulprickigt

Igår var jag hos Adele och fixade naglarna. Det blev svart fransk manikyr med gula prickar. Snyggt! :)


Tröttis

Den här veckan har jag varit väldigt trött. Sovit för dåligt på nätterna. Jag har en viss katt att skylla på. :)
I kväll hade jag planerat att ta ett första träningspass, men jag orkade bara inte. Börjar nästan ångra att jag köpte träningskortet, men jag SKA komma igång! Men det var himla svårt den här gången, på grund av att jag inte kunde börja direkt när terminen drog igång.

På jobbet är det roligt just nu. Händer mycket. Den här veckan är det planering inför utbildningen som drar igång på måndag. Spännande! Hoppas det går bra. Jag har ju aldrig tyckt om att stå och prata inför folk förut, men det känns bra än så länge. Känner mig inte nervös utan tycker bara att det ska bli kul. Jag har vuxit en hel del inombords sedan skoltiden, då jag var jättenervös för att göra muntliga presentationer.
Det är bara att vänta till på måndag och se hur det går.

Har i kväll lagt in de utbildningar jag ska söka till. Anmälde mig ju även till högskoleprovet. Det tråkiga är att det börjar hända mer på jobbet nu och man får mer ansvar och andra sysselsättningar och då blir det ju tråkigare att sluta. Så nu är jag nästan ännu mer osäker på vad jag vill! Det kanske inte skulle vara så illa att bli kvar på DHL. Fast jag vill ju samtidigt komma ifrån Ljusdal ett tag.... Hm...

Min helg

Igår startade jag dagen med en sväng på köpingen tillsammans med mamma och pappa. Hittade en vinterjacka, precis som jag var ute efter. Sen köpte vi med oss fika och gick hem till mig. När de åkt hem gick jag till Adele för att pyssla lite. Har tänkt börja med scrapbooking och då är det perfekt att få lite hjälp av Adele som är så duktig på det. Sedan gick jag hem och duschade och så gick jag tillbaka till Adele igen. Vi två och hennes sambo beställde pizza. Sen blev det lite förfest. Det kom även ett par killar till. Kvällen avslutades på Järnvägs, men det var ingen höjdarkväll där så vi gick hem ett tag innan stängningsdags.

I dag har jag varit hos Sandra. Vi tog en promenad och pratade av oss. Blev sedan bjuden på middag hos mamma och pappa.

I morgon är det dags för jobb igen, men jag ska faktiskt inte sitta i telefon dom närmsta två dagarna. Jag och en kille på samma avdelning som mig ska tillsammans med hon som jobbar som utbildare ta fram en utbildningsplan inför att en ny grupp börjar nästa måndag. Vi ska även vara med och hålla i utbildningen. Det ska bli kul att få prova något nytt och göra något annat än vad man alltid gör annars. Vi får hoppas att det går bra.

Fredag!

Åh vad skönt att det är fredag! Sitter redan på jobbet. Slutar klockan tre i dag. Riktigt härligt! Efter jobbet funderar jag på att ta en promenad. Får se hur vädret är. Sedan ska jag nog göra hemlagade piroger till middag.
TV-kvällen ser ut så här. Idol, Skavlan och The bank job. Vill minnas att filmen var bra senast jag såg den.
Kul att Skavlan är tillbaka, även om dagens gäster inte var så intressanta.
I helgen har jag inga planer alls. Känns skönt. Bara ta det som det kommer. Ska försöka att pyssla lite.

Idol

En spännande slutaudition i år. Jag håller tummarna att Olle Hedberg får vara kvar. Han är min favorit! Att han pratar gotländska är ett stort plus också. :)
Min andra favorit är Madeleine Finck-Björgen. Sötare och gladare tjej får man leta efter! Och duktig är hon också såklart.
Alice Hagenbrandt gillar jag också. Cool tjej.


Oinspirerad

Just nu är jag inne i en period då jag känner mig lite oinspirerad till att skriva. Så det blir några dagar emellan inläggen.
I lördags hade jag en mysig dag hemma hos Sandra och barnen. Hennes sambo var på älgjakt. Sandra lagade hemmagjord pizza medan jag lekte med barnen. På kvällskvisten ville Agni att jag skulle följa med ut och leka, men eftersom jag även vill umgås med Sandra så föreslog jag att vi alla skulle ta en liten promenad i stället. August fick åka vagn. Agni gick först och visade vägen, vilket resulterade i att vi snart var framme vid en lekpark. Hon fick åka linbana några gånger innan vi gick hem igen.
När barnen somnat fick jag och Sandra lite mer tid för att prata av oss och slötitta på Notting Hill.

Söndagen var en produktiv dag med städning, tvättning, promenad runt kyrksjön och röstning.
Tog även en promenad i måndags med Kristin. Skönt att komma i gång lite. I kväll funderar jag på att gå och träna för första gången på några månader! Träningen drog ju i gång för ca en månad sen, och jag har haft träningskort sen dess, men inte kunnat gå på ett enda pass än. Vet bara inte om jag borde vänta några dagar till med tanke på förkylningen. Det sitter fortfarande kvar lite i halsen och näsan och jag får en hostattack då och då. Jag ska fundera under dagen.

I går kväll tittade jag på första avsnittet av serien om Glada Hudik-teatern. Flera gånger satt jag och skrattade för mig själv. Vilka härliga människor! Dom har så roliga kommentarer. Säger verkligen vad dom tycker och tänker, och är så spontana. Vi "normalstörda" borde lära oss lite av dom. :)

Grattis!

Ett stort grattis till min kära kusin som fick en liten son idag! Längtar tills jag får träffa den lille... :)

Mina nya stövlar

Här är dom. :) Tack Adéle!


Jobbat klart och helgen är här!

Idag slutade jag klockan tre...jätteskönt när det är fredag att sluta tidigt. Har haft en bra dag på jobbet.
När jag slutat åkte jag och besiktade bilen. Den gick igenom galant. :) Visst, det var en grej som dom tyckte att jag skulle fixa i samband med däckbyte och nästa år går den troligen inte igenom på grund av en annan grej, men annars var det som vanligt mest beröm för min fina bil. :D
Efteråt åkte jag till Adele för att boka tid för att fixa naglarna. Med mig därifrån fick jag inte bara en bokad tid, utan även ett par stövlar! Hon hade beställt dom men kunde inte ha dom, så jag provade dom och dom satt ganska bra. Eftersom jag letat efter ett par svarta stövlar utan klack (eller med låg klack) så slog jag till!

Ikväll blir det lugn hemmakväll med Idol. Funderar på att köpa kinamat. I morgon blir det en heldag med Sandra och barnen. Det blir roligt, som alltid.

Anmäld

Ja, då var man anmäld till högskoleprovet då...

Nytt försök

Tänkte göra ett nytt försök att uppdatera bloggen med det senaste. :)
Lördagens besök på marknaden var trevlig. Handlade endast en munk. Åkte kaffekopparna med Agni, som även fick åka ett par karuseller till ensam. Den ena verkade rolig, men den andra såg hon ut att somna i nästan. :) Vi avslutade dagen på Mc´Donalds där vi fick oss ett gott skratt då vi stog i kassan, när en kille utklädd till Ronald Mc´Donald kom och utsåg dagens anställda. Vi funderade på om det var ett straff att bli det, då han fick ta på sig en röd peruk, en clownnäsa och stora glasögon. :)
Resten av helgen blev lugn.
Veckan har gått ganska snabbt. Redan torsdag i morgon. :) Har fått öva lite på att hålla i en utbildning på jobbet. Det är kul!
Idag tog jag en skön promenad efter jobbet. Kände att det fortfarande är lite tidigt att börja träna ordentligt på grund av förkylningen, så det fick bli en promenad så man får nån motion i alla fall.

I morgon kväll ska jag på inspirationskväll på Rena Rama Verkstan, tillsammans med min goa vän Adele. Det blir roligt att få lite idéer för scrapbooking, eftersom jag har tänkt börja lite med det.

Att man aldrig lär sig...

...att kopiera det man skrivit innan man publicerar inlägget. Nu blev det något fel när jag skulle göra det och endast första raden kom med. Och man har aldrig orken att skriva om allt.
Återkommer lite senare...

Helg!

Då var det helg igen. Känns väldigt skönt, så man får försöka att bli frisk.
I morgon ska jag åka på marknad i Hudik med Sandra och barnen. Det blir kul! Kan inte minnas när jag senast var på Hudik-marknaden. Vi är båda lite förkylda så vi får hoppas att barnen är snälla mot oss. :)
Resten av helgen blir det nog lugnt.

Bättre...

Idag mår jag lite bättre. Fortfarande snorig, men inte lika mycket som igår. Så nu har det väl vänt mot det bättre igen. Alltså...jag fick inte vara hemma och ligga nerbäddad i sängen den här gången heller. När ska jag få vara hemma och vara sjuk? Missförstå mig inte...självklart är jag glad att jag är en frisk person som inte behöver vara hemma så ofta, men det skulle faktiskt vara skönt att få vara hemma och kurera sig nån gång iaf! Bara ligga och titta på film hela dan, eller ligga och läsa. Äta glass och dricka coca-cola. Sånt man får dåligt samvete om man gör en hel dag under helgen.
Men det kanske är mitt eget fel också, eftersom jag aldrig tycker att jag är tillräckligt sjuk för att vara hemma. :)

Över...

Då var det sista återbesöket gjort hos läkaren. Han sa att jag inte behövde komma in något mer. Skönt.

I kväll får jag sällskap av min kära vän Kristin till Idol. Vi hade planerat att ta en promenad i veckan, men på grund av min förkylning blir det Idol och fika i stället. :) Trevligt!

På jobbet har vi just nu en kampanj som handlar om att sälja försäkringar. Folk har sålt hit och dit, ibland flera om dan, och själv har jag suttit och inte fått ett samtal där det går att sälja. Men idag kom äntligen min första försäkring, och då slog jag till med den 100:e försäkringen i kampanjen. :) Det resulterade i en gratis lunch på Järnvägs. Det gäller att vänta till rätt tillfälle! :) Fast det hade ju varit roligt att ha sålt fler än en.

Sämre...

Känner mig sämre idag. Halsen är bättre, men det rinner i näsan hela tiden och jag är lite hängig. Men ingen feber i morse, så jag sitter på jobbet.
Det var allt jag hade att skriva just nu...

Sämre...

Känner mig sämre idag. Halsen är bättre, men det rinner i näsan hela tiden och jag är lite hängig. Men ingen feber i morse, så jag sitter på jobbet.
Det var allt jag hade att skriva just nu...

Hängig...

Fryser, snorar, är tjock i halsen... Vill hem till soffan och titta på säsongstarten av Idol. Slutar 18.30 idag, så bara en halvtimme kvar ungefär. Tyvärr måste jag åka och handla innan jag får lägga mig i soffan.
I morgon är det återbesök hos läkaren igen. Förhoppningsvis sista gången.

Så här mycket sjukdomar har min blogg aldrig handlat om! Men snart vänder nog det. Då ska jag försöka att se till att bloggen handlar om träning och sånt. För det betyder ju att jag har kommit igång med det igen. :)


Sjuk?

Vaknade med värre halsont än jag haft på väldigt länge. Det var en pina så fort jag var tvungen att svälja. Nu är det lite bättre när jag varit igång en stund, men det gör fortfarande ont och är tjockt i halsen. Tänkte köpa halstabletter på Tällebutiken innan jag åkte till jobbet, men dom öppnade inte förrän 11.00. :/ Näsan rinner även mer än vanligt. Kanske är en förkylning på gång... Men trots det så skulle jag bli förvånad om jag vaknar i morgon och är tvungen att vara hemma från jobbet. Det brukar gå över lika snabbt som det kommer. Har ju inte haft en sjukdag från jobbet på 3,5 år. Därför känns det som att det inte gör något om jag blir sjuk. :) Fast inte för länge bara...

Ibland lyckas man med egna hopkok

Kycklingfilé (salt och vitpeppar vid stekning)
Paprika
Cashewnötter
Kokosmjölk
Röd currypasta

Kryddor:
Salt
Gurkmeja
Curry

Serverades till nudlar.
Snabbt och gott!


Nytt(igt) liv

Idag gör jag ett försök att börja på mitt nya liv. Mindre sötsaker och mer träning. Även om träningen ligger lite på is så länge, tills såret är läkt och inte varar... Även om det kanske går att träna ändå, så känns det bättre att vänta. Det är inte heller det lättaste att tvätta håret just nu, då jag inte får blöta ner såret, som sitter strax under höger axel. Så jag undviker gärna att svettas så mycket jag kan. :)

Strax dags att åka för återbesök hos läkaren.

Suck...

Hade skrivit om helgen, men när jag ska publicera det så är jag inte längre ansluten till internet. Dom senaste dagarna har jag tappat anslutningen titt som tätt, så måste jag logga in igen. Förstår inte varför... Vissa gånger står det att den inte hittar modemet, så jag vet inte om det är nåt fel på det. Ja ja, en sammanfattning av det jag skrev:
Adele kom hit på fika på lördagen. Pratade tre timmar i sträck. Mycket trevligt!
På kvällen kom Erika. Vi åt god tacogratäng. Sen kom Adele och Niklas samt Jon och en kompis till honom. Det blev ett kärt och mycket överraskande återseende, eftersom Jons kompis visade sig vara Adeles kusin! Lustigt sammanträffande! Vidare ner på Järnvägs för en fortsatt trevlig helg.
Idag blev det ingen ridning, på grund av att Sandra åkt på en förkylning. Tog en timmes promenad i det härliga vädret.
Det var min helg det.

Helg!

Åh vad skönt med helg! Tror det blir en fika med Adele i morgon och eventuellt ridning med Sandra på söndag. Annars har jag inga planer.
Försökte att få ihop en fest i morgon, men alla tjejer var upptagna tror jag. Det kanske är lika bra att det inte blir nån fest när man äter antibiotika?
Och det här med min knöl blev en liten följetong. Var på återbesök idag och det finns fortfarande var som ska ut. Måste tillbaka igen på måndag. Inte trodde jag väl att det skulle bli så många besök!

Nu blir det film-/tv-kväll.

Tankar...

Går just nu runt med ett par funderingar, som vanligt om framtiden. Det ena handlar om karriär och om man skulle våga satsa på att utbilda sig till konditor och öppna ett café. Skulle vilja göra något eget, ett café som inte liknar något annat. Dock måste man ju ha några bra idéer först, och dom är bara i förstadiet än så länge.

Det andra jag just nu tänker på handlar om något jag länge drömt om att göra. Något som handlar om en kortare period av sitt liv, men som kan göra stor inverkan på mig som person och som man bär med sig hela livet. Och framför allt kan man vara med och påverka andras liv.
Nu kan jag även ha hittat den möjlighet jag letat efter. Men först måste jag våga ta steget och ansöka, och sedan ska man bli utvald. Det är kanske inte det lättaste heller.


Bakning

Snart har även denna vecka gått och helgen närmar sig. I morgon är det fredag och självklart ska vi ha fika på jobbet! Den här gången är det jag som står för fika så ikväll har det varit fullt upp med bakning. Har gjort två sorter och jag hoppas det blev bra. Det blev non stop-kakor och filmjölkskaka (som är mycket godare än det låter!).

Tidigare idag var jag på sjukhuset. Läkaren bestämde sig för att operera bort knölen. Min första operation! Fast liten och lagom. :) Men nog så obehaglig ändå för en klenis som mig, i dom sammanhangen! Har så lätt för att bli svimfärdig när det handlar om var och annat äckligt som kommer ut ur min kropp! Likaså den här gången, precis som jag var rädd för. Helt plötsligt svartnade det för ögonen, när jag var på väg in till rummet. Vet inte om det berodde på att han hade tryckt ut lite var innan, eller om det var för att jag visste vad som skulle hända snart. Otroligt obehagligt att vara medveten om allt, men helt plötsligt inse att man inte ser något. Men det går även över snabbt som tur är.
Känns lite löjligt att påverkas av en så liten grej. Jag var ju inte ens nervös eller rädd. :) Men så är det när man är lite känslig. Det kanske beror på ovana också.
I morgon ska jag tillbaka så ska läkaren titta hur det ser ut. Och antibiotikan ska jag äta tio dagar till...

På jobbet har det varit lugnt den här veckan. Men jag har haft ganska mycket att göra ändå som det känns. Har hållit på med en massa annat förutom att svara i telefon. Men trots att jag haft någorlunda fullt upp, så känns det samtidigt som jag knappt fått något gjort! En märklig vecka har det varit!
Blev även tillfrågad om en sak som jag blev väldigt glad över att få förtroendet för. En utmaning, men det ska bli roligt. Roligt att känna att dom uppmärksammat det man själv också tycker att man är duktig på. Även om det jag ska göra är något helt nytt för mig, så jag får hoppas att jag gör ett bra jobb.
Lite hemlighetsfull just nu, men jag berättar så småningom. :)

RSS 2.0