Money money money

Nu är jag trött! Det har varit fullt upp hela dagen och jag jobbade över 1,5 timme, så det har blivit totalt fyra timmars övertid på tre dagar. Det blir bra när jag får lön nästa månad. Bra att jobba in lite extra pengar inför sommarsemestern.
Och jag bara väntar på att få hem deklarationen för att se om och vad jag får tillbaka. Jag borde få tillbaka pengar. :) Det känns som att jag alltid får vänta in i det sista på den.

Övertid

Äntligen hemma i soffan... Började 8.00 i morse och skulle sluta 16.15. Under dagen frågade chefen om jag ville jobba över lite och jag sa att jag jobbar till 17.00 åtminstone, så får jag se hur jag känner sen. Men trodde inte att jag skulle orka mer än så. Men när jag väl var i gång så var det bara att köra på, så jag gick hem 18.15. Två timmars övertid är bra för plånboken. :)

Igår jobbade jag dessutom över en halvtimme. På kvällen hade jag mysig fikastund med Kristin.

Nu ska jag sätta mig och planera min semesteransökan, som måste lämnas in i morgon! Det är inte alla som väntar till sista dan. Man brukar ju vara ivrig och vilja lämna in den så fort som möjligt. :)

Harem

Kan inte låta bli att lämna lite kommentarer om Big brother idag igen. Alltså, vad är det för dårhus dom har "skapat" den här säsongen? Det är ett stort fyllehus där alla är med alla. Det är ju sjukt att det här får visas på tv. Det är ju verkligen tur att det ändå går ganska sent. Och den nya tjejen har ju verkligen inga hämningar. Hon sa att hon kan tänka sig att vara med i porrfilm, men det verkar som hon försöker att göra det redan nu.
Och ändå kollar jag. Fattar inte att man inte kan låta bli.


Över till nåt helt annat. Jag började ju det här året så bra och var jätteduktig på att hålla mig från onyttigheter. Men nu är jag tillbaka till den gamla vanliga Lena. Har svårt att hålla mig från att äta nånting onyttigt nästan varje dag. Det behöver inte vara mycket, men alltid nånting. Nån kaka eller oboy eller nåt annat sött.
Nu måste jag försöka ändra på mina vanor igen.
Men jag tror att jag har svårare att hålla mig från onyttigheter när jag inte tränar. Och det är ju då man borde hålla sig ännu mer. Dags för att sundare liv om man ska vilja visa sig i bikini i sommar.

Premiär

Idag blev det cykelpremiär. Det var lite lerigt och isigt på vissa ställen, men det går ju bra ändå. Det värsta är bara att jag är så himla otränad! Man ska inte kunna bli trött efter en sån kort cykeltur. :) Och det går så tungt... Näe, måste ta tag i det här snart.

Zelda låg och myste i mitt knä en stund i kväll. Det är så mysigt! Jag är ju inte så bortskämd med det. :)

Nu ska jag fortsätta titta på Shutter´s Island. Får se om jag hinner se klart den i kväll. Den är så lång... Men hittills bra.

Vårstädning

Den här helgen har jag varit ganska produktiv och gjort en ordentlig vårstädning här hemma.

- Putsat fönstren
- Bytt gardiner och kuddfodral
- Dammsugit och torkat golven (även under och bakom möbler där man inte städar så ofta)
- Dammtorkat
- Städat badrummet och rensat avloppen
- Duschat blommorna

Så skönt att ha det gjort! Nu kan man ta det lite lugnare nästa helg. :)

Jag kommer



Veronica Maggio - Jag kommer

Saturday night

En mycket trevlig lördagskväll har det varit tillsammans med Anna. Först blev det ett besök på kinarestaurangen. Sen gick vi till mig och högg ganska snabbt in på ostkrokarna och vinet. :) Anna hade även med sig bakelser, mycket gott!
Vi har inte umgåtts så mycket på tu man hand så det var roligt!
Jag berättade om mina planer till sommarsemestern. Jag vill ju gärna åka på en resa ensam (eller jag skulle ju såklart hellre åka med nån, men har nog ingen att åka med) och funderar på att åka till Schweiz och hitta på lite äventyrliga saker. När hon åkt hem började jag kolla på flyg och hotell för att se lite var priserna ligger. Det kanske går en del pengar men mitt mål är att kunna lägga undan en del pengar nu under våren för att kunna göra två resor i sommar/höst. En äventyrsresa ensam och en weekendresa tillsammans med Sandra till en stad i Europa (lutar åt London). Hoppas att jag kan göra båda!
Och hoppas att jag kan ta med Zelda till Emma och Jocke när jag åker bort. Skulle vara perfekt!

Om det är nåt stavfel eller konstig formulering så beror det nog på att jag fortfarande dricker vin, även efter att Anna åkt hem, men jag tror att, om det är nånting jag kan trots onykterhet så är det faktiskt att skriva! En sån språkpolis är jag!

Ljust

Åh vad härligt när det är så ljust nu. Och i morgon blir det ljust ännu längre på kvällarna! Härligt! Nackdelen är att man förlorar en timme.
Städningen har gått halvbra idag. Har inte gjort så mycket som jag tänkte, men jag ska försöka göra det sista i morgon. Ingen promenad blev det heller. Nu ska jag gå och handla och sen duscha innan Anna kommer.

Hurts



Hurts - Stay



Hurts - Wonderful life

Vårväder

Ute är det jättehärligt väder. Vägarna har börjat bli torra nu. Känner att jag borde ta en promenad. Inte bara borde, utan jag vill. :)
Men än så länge har jag inte gjort nånting idag. Jag är alltid så himla seg på lördagar! Ska snart ut och göra några ärenden på köpingen. Men när jag tänker efter så kanske jag inte behöver göra det jag tänkte just idag. Skulle faktiskt kunna skjuta på det nån dag. Så får jag mer tid till annat.
Ska städa tänkte jag. Men jag delar nog upp det på två dagar och gör en del idag och resten i morgon. Får se om jag hinner med en promenad också sen.
Och i kväll kommer Anna, så ska vi ha mysig tjejkväll. Gå och äta på kinarestaurangen och sen kolla på Körslaget.

Nej, dags för städning då!


BB

Kan ju inte låta bli att titta på Big Brother, men jag klarar snart inte av att se Roza. Drygare och mer omogen och krävande tjej får man leta efter. Katerina kallade Vanessa för psykopat, men vad är Roza då?
Titta på detta så förstår ni:
http://play.bigbrother.se/bigbrother/avsnitt_och_klipp?title=roza_puttar_ner_rodney_fran_loftet&videoid=1503243

Nu kunde äntligen Roza bli nominerad och blev just det. Det är nästan så jag skulle kunna rösta på Vanessa bara för att försöka få ut Roza, även om jag inte skulle få för mig att lägga pengar på ett program som Big brother annars, förutom möjligen på finalen.

Våffeldagen

Idag är det våffeldagen och då slår jag till med våfflor till middag. Det har jag som tradition. :) Jag brukar ha grädde och lingonsylt på mina. Mums! Hur äter du dina våfflor?

 

Fredagsfikat verkade bli lyckat, speciellt dessa goda chokladmuffins med nougat på. En fick jag över så det får bli min efterrätt. :) Jag hade även med morotskaka som också verkade uppskattas. Men tyvärr fäste inte glasyren så bra på kakan så en del av den fastnade på plastfolien jag hade emellan kakorna i burken. Orkar inte ha en hel plåt eller nåt med mig. Nån som har nåt tips på vad man kan använda för att dela av mellan kakorna, som det inte fastnar i?

I kväll är det final i Let´s dance. Har ingen favorit, så för min del får vem som helst vinna.


Har ett par saker att komma ihåg den närmsta tiden.
- Lämna in semesteransökan (det är illa om man glömmer det!)
- Skicka in ansökan till skolor (även om jag kanske inte börjar plugga till hösten, det beror på hur det utvecklar sig på jobbet)

Baka kaka

I kväll har jag bakat två sorters kakor till fredagsfikat i morgon. Morotskaka och chokladmuffins med nougat och kokos på. Hoppas dom blev goda. Tänkte provsmaka om en stund. :)
I morgon har jag sovmorgon och börjar jobba klockan 11.00. Det känns jätteskönt, trots att det är fredag! Och sen är det helg! Veckorna bara flyger fram.

I morgon ska den nya gruppen få ta några samtal. Det är spännande även för mig. :)

Halvlek

Nu har man tagit sig igenom mer än halva veckan. Så skönt att veta att helgen snart är här! Jag längtar till helgen trots att planen är att städa. :) Men jag tänkte göra det vårfint hemma så då blir det lite roligt. Ska försöka att putsa fönstren. När solen lyser emot dom syns det att det verkligen behövs! Och så ska jag byta gardiner så det blir lite ljusare hemma.

När jag gick hem från jobbet insåg jag att jag snart kan börja cykla! Bara det inte börjar snöa igen. :) Jag kanske hämtar hem cykeln i helgen också. Det är väldigt lerigt på vissa ställen, men det går ju att cykla ändå. Man kanske får cykla lite lugnt så man inte är helt brunprickig på byxorna när man kommer fram.
När jag går till och från jobbet skulle jag nästan behöva gå en annan väg. Jag brukar gå en liten genväg och just den vägen är alltid lite sämre. Det tar tid innan det tinar upp så det är antingen jätteslaskigt och svårt att gå när det är plusgrader, eller jätteisigt när det är minusgrader. Och med hål i båda skorna är det inte den bästa vägen. :) Väntar bara på att isen ska försvinna och det ska bli lerfritt så jag kan ta fram andra skor.


Tisdag

Nu är jag hemma igen och har avverkat två jobbdagar.
Helgen i Stockholm var jättemysig. Det var roligt att gå och bli sminkad och få en massa bra tips. Sen fick man ju välja produkter också. Men jag fick lägga till en del själv för jag ville ha så mycket. Efter sminkningen åkte vi hemåt och köpte med oss en varsin pizza hem. Sen kom några av Emmas vänner så hade vi förfest. Sen åkte några av oss in till stan och gick ut på krogen en sväng.
På söndagen tog vi det lugnt ett bra tag. Sen gick vi på stan ett par timmar innan jag skulle åka hem.

Stockholm!

Nu sitter jag hemma hos Emma i Stockholm. Vi tar det lugnt på morgonen och ska snart gå upp och äta frukost. Sen blir det hårklippning, vilket ska bli väldigt skönt! Jag har inte klippt mig på flera månader och är alldeles för långhårig för att ha en kort frisyr! :) Efter det ska vi in till stan och bli sminkade på Make up store. En riktig tjejdag. :) I kväll blir det tjejfest.

Resan ner igår blev inte riktigt som jag hade hoppats. Jag tog ju en timmes komp från jobbet för att jag skulle komma ner i bra tid. Tåget gick 16.10. Men i Ockelbo började tåget att gå väldigt sakta och vi fick stå still flera gånger, så det slutade med att vi var en halvtimme försenade till Gävle, där jag skulle byta tåg. Så jag fick vänta på nästa tåg som gick en timme efter det jag skulle ha åkt.
Vet inte om det tåget skulle ta längre tid, men antagligen lite i alla fall, eftersom det var ett regionalt tåg i stället för X2000. I Uppsala var det en tjej som skulle av som tog god tid på sig, så hon hann inte av. Fick panik och sprang runt och sa att hon måste av och så. Vet inte om hon drog i nödbromsen, för tåget stannade iaf igen så hon hade tur att komma av. Men där tappade vi säkert en del tid också.
Så ca 21.00 kom vi till slut fram till Stockholm, 1,5 timme efter att jag skulle ha varit där.
Sen var det tunnelbana till Sundbyberg. Där började en engelsktalande afrikan att prata med mig och frågade om vi skulle ta en kaffe. Inte varje dag man blir utbjuden på dejt på tunnelbanan! Men jag tackade nej. :)

Jag var riktigt trött och less när jag kom fram, men blev glad när jag såg Emma. :) Men så trist när man skulle komma ner tidigt och kommer fram nästan samma tid som man brukar ändå.

Fredag!

Härligt, nu är det fredag! I eftermiddag åker jag till Stockholm. Har tagit ut lite komp och slutar 14.45. Skönt att komma ner i skaplig tid till Emma.

I går efter jobbet var jag, Anna, Therese och Adele till Kick Saloon och åt middag. Jättegod mat! Tyvärr gjorde vi en liten miss. Vi trodde att det var "ät 2 betala för 1" onsdagar och torsdagar, men när vi kom dit visade det sig att det var tisdag och onsdag, så det var bara att betala fullpris. Lite trist när man hade ställt in sig på att äta för halva priset. Men men, det var värt det ändå. :) Trevligt sällskap och god/mycket mat på en torsdag, vardagslyx!

Nu planerar jag och Karin att anmäla oss för Tjejvasan nästa år. Vi ska försöka få ihop lite fler folk från jobbet. Tyvärr vet jag inte så många som åker skidor, men ett par stycken till i alla fall. Och så kanske syrran vill hänga med också, för vi har ju också pratat om det.

First aid kit



First aid kit - I met up with the king

Så mysig låt och så härliga röster!

I morgon ska jag försöka hinna skriva om idag. :) Men nu måste jag sova, för jag börjar 7.00 i morgon.


Glömska

Jag märker att jag har mer än vanligt att göra på jobbet och att det är mycket att tänka på, när jag kommer på saker som jag har glömt att göra. Jag tycker att jag brukar vara organiserad och komma ihåg saker (även om jag glömmer dom då och då, så kommer jag oftast på det i tid). Jag blir så irriterad på mig själv när jag inser att jag glömt nåt. Vill ju klara av att ha många bollar i luften, och vill tro att jag gör det också. Alla kan väl glömma nåt, men jag är ju lite för kritisk mot mig själv ibland. Men så länge det inte är jätteviktiga saker så är det väl inte hela världen egentligen.

Nog om det.
I kväll börjar Grey´s anatomy! Kul!

Grönt é skönt!

Efter jobbet idag var jag hos Adéle och fixade naglarna. Så nu är dom vårgröna och fina. :)

På jobbet är det fullt upp. Det är mycket att fixa med när man har hand om utbildningen, men det är roligt också!


Dynazty



Här kommer ett smakprov på Dynazty som jag skrev om igår. Det är ju inte den musikgenren jag brukar lyssna på, men jag tycker dom verkar bra. Och när jag såg dom live gillade jag dom.

15 km

Vaknade upp med träningsvärk i armar, ben, höfter, ljumskar... Men med rätt så fint väder i dag också så tog vi en skidtur i dag igen. Denna gång blev det ca 15 km. Känns skönt att ha fått åka ganska långa rundor. Nu hoppas jag att jag kan åka några gånger till hemma också innan snön försvinner.
Efter skidturen fikade vi, duschade och packade. Sen åkte vi in till Funäsdalen och åt middag på restaurang innan jag och mamma åkte hem. Pappa stannar kvar några dagar till.

Snart en ny jobbvecka... Känns lite segt, även om det är roligt med utbildningen. Och det blir en rolig vecka ändå, med en del inplanerat.


Melodifestivalen - Dynazty

Är väl inte helt nöjd med vinnaren, men det hade ju kunnat vara sämre också. Jag la dock min röst på The moniker.
Men kvällens höjdare var gruppen som sjöng förra årets vinnarlåt! Blev både glad och chockad när jag såg dom!
Jag börjar från början. :)
När H.E.A.T var och spelade på Stadt i Ljusdal för nåt år sen hade dom ett förband med sig som jag tyckte var bra. Men jag kom tyvärr inte ihåg vad dom hette. (Ni förstår nog var den här historien leder, men fortsätt läs för att få med alla delar!)
Ett tag senare, minns inte hur lång tid det kan ha gått, så är jag och hälsar på Emma i Stockholm. Det var när hon bodde i sin förra lägenhet på Söder. Och så möter vi en kille i trappuppgången och jag ser att det är en av bandmedlemmarna i H.E.A.T:s förband. Sen när jag har varit hos Emma så har jag sett dom ett flertal gånger, tre  stycken av dom fyra medlemmarna. Jag har sett dom i trappuppgången, på mataffären och på restaurangen i samma hus där dom (Emma och någon av killarna) bodde. Jag har varje gång velat gå fram och säga att jag såg dom i Ljusdal och fråga vad bandet heter, men inte vågat.
Men så i kväll dyker dom helt oväntat upp i Melodifestivalen! Så nu vet jag äntligen vad dom heter. :) Dynazty.
Ska surfa in och lyssna på dom på Youtube och se om jag fortfarande gillar dom! Men det får bli i morgon.

Gonatt!! (Bäst att sova, för mamma och pappa är morgonpigga!)

17 km

Det blev skidturen för dagen. Av dessa 17 km var det mycket uppför och därefter mycket nerför när vi skulle hem. En backe var mer än 1 km. På vägen upp kändes det mindre bra när man visste att man skulle åka ner samma väg. Men det gick. :)
Härligt väder var det. Sol och klarblå himmel. Det var lite blåsigt där det var öppet bara, så då blev det ibland lite småkyligt.
Väntar mig en rejäl träningsvärk i armarna i morgon, för det var lite bakhalt så man fick ta i ordentligt med armarna ibland.
Är det fint väder i morgon så kan jag förbereda mig på en tur till. Får se hur man mår efter helgen. :)

Ikväll blir det final i Melodifestivalen. Kul! Jag tror jag hejar på The moniker.

Funäs!

Nu har vi kommit upp till Funäsdalen och sitter och myser i husvagnen framför tv:n. Hoppas på bra väder i morgon så man kan ta en skön skidtur.
Det blir mysigt att vara här en helg. Det var så otroligt längesen sist! Vi som var här mycket när vi var små.

Tycker lite synd om Zelda bara som är ensam både den här och nästa helg. Men hon har en bra kattvakt. :)
Tack Adele för att du ställer upp, trots dålig framförhållning från min sida. :)

Stolt

När jag gick till jobbet idag så tänkte jag på att jag håller i utbildningen själv den här veckan. Faktiskt känner jag mig lite stolt över det. Att dom låter mig ta det ansvaret och litar på mig och min kunskap. Det känns bra att dom känner sig trygg med att jag lär ut rätt och bra. :) Man har ju i alla fall kommit en bit här på jobbet i sin utveckling.
Men nu längtar jag efter helg! Och efter fredagsfikat! Åt en väldigt liten frukost i morse så jag börjar redan känna mig lite småhungrig. Måste nog ta en frukt innan jag börjar med dagens utbildning.

Vi drar till fjällen

I morgon börjar jag jobba klockan 7.00. Så då är det upp tidigt som gäller, vilket också betyder tidig kväll ikväll. Sen är det utbildning och så slutar jag 15.15. Efter jobbet åker jag till fjällen med mamma och pappa. Ska bli så härligt att komma upp dit och bo i husvagn och bara umgås med mina älskade föräldrar. Riktig myshelg. Minns inte när jag var där uppe sist, men många år sen var det i alla fall. Så det är på tiden!


Är det nån som följer Big brother? Jag hade inte tänkt göra det, men så blev det ändå. Man kan ju inte låta bli. Men jag stör mig så otroligt mycket på Roza! Vilken dryg, omogon dramaqueen hon är! Hoppas hon åker ut snart. Tyvärr kan hon inte bli nominerad just nu...

Snö!

Varför ska det börja snöa så mycket nu då? Nu vill jag ha vår. Det har varit så härligt när det har börjat bli lite bart på vägen på vissa ställen och när man ser att snön har sjunkit undan så mycket. Men men, man har ju vetat att det inte var riktigt slut på vintern än. Och det positiva är ju att jag kanske kan åka lite mer skidor då innan sommaren.

Kollegor

Idag har jag umgåtts med kollegorna hela långa dan. Först har jag hållit i utbildningen själv. Planeringen var sådär, så jag blev klar lite tidigt och fick börja improvisera lite och gå vidare med sånt jag skulle göra senare egentligen. Men det gick ok... Man är lite ringrostig känns det som. :)
Resten av veckan kommer jag att fortsätta utbilda ensam.

Efter jobbet skyndade jag hem och åt. Sen bar det vidare mot Curlinghallen. Vi fick chansen att testa på curling tillsammans med jobbet. Det var jätteroligt, men väldigt svårt! Man kände sig nästan som Bambi på hal is ibland. :) Balansen var det sisådär med. Men roligt var det som sagt och matchen slutade 1-1.

Education

Idag var första dagen med den nya utbildningsgruppen. Roligt att komma igång med det igen! Det var lite nervöst i morse, men mycket bättre än förra gången iaf. :) Gruppen kändes bra. Trevliga människor, öppna och lättsamma.

Det bästa ur Melodifestivalen 2011

Tänkte bjuda på mina favoriter från årets melodifestival.








Vasaloppet

Idag var det dags för Vasaloppet 2011. Nån gång ska jag också åka! Men man kanske ska börja med Tjejvasan. Nästa år kanske? Då har man ju ett mål med sin träning också, så man kanske orkar hålla i det. Skulle vara så roligt att testa och se om man klarar av det och var man hamnar i resultatlistan.

Jag gick nyss ner till Prix och handlade. Mötte en svart Mercedez och personen som körde vinkade väldigt igenkännande till mig. Och jag såg inte vem det var, men jag hejade i alla fall tillbaka. Men finns det något mer irriterande än när någon hejar och man inte vet vem det var!

I morgon är det första dagen för utbildningen. Spännande! Jag har ju gjort det en gång nu, så jag hoppas det går bra den här gången också. Ska försöka lägga mig tidigt i kväll, för jag sov så dåligt i natt.

Nu är det middagsdags!

Ladies night!

Lördagkvällen blev väldigt lyckad! Vi hade jätteroligt och det var så kul att ses hela gänget igen (nästan hela, höggravida Thérèse stannade hemma denna gång). Vi började hos Adele där vi satt ett par timmar. Hon hade fixat så fint med champagne med hallon (mycket gott!), melon och nötter. Sen tog vi taxi ner till Stadt, eftersom vi inte visste om vi skulle ta oss ner med klackar i denna halka.
Väl där fanns det lite olika produkter att titta på, hår- och hudvårdsprodukter och andra "njutningsbara" grejor. Sedan hade dom lite olika tävlingar och så sallads- och pajbuffé.

  


Senare kom det två manliga strippor upp på scenen. Av någon anledning var det Erika och jag (singeltjejerna) som satt kvar vid bordet i stället för att gå upp och titta på dom. Och av allt man kan prata om, så satt vi då och pratade jobb! Ha ha, så roliga var vi! :) Men senare kom jag igång och röjde loss på dansgolvet. Det är ju så himla roligt att bara dansa, utan att tänka på om det är snyggt eller så. Bara tänka på att jag själv har roligt. :) Och om andra hade roligt av att titta på min fuldans och min och Sandras Satisfaction-dans så bjuder jag på det!

   

När det var dags för hemgång gick jag och Sandra och köpte strips med beasås. Gott! 


Dagen

Dagens schema består av städning och en promenad. Mer än så hinner jag nog inte med innan det är dags att göra sig i ordning för kvällen.
Ladie´s night på Stadt. Nästan hela gänget samlat, vilket var alldeles för längesen! Vi träffas först hos Adele för en liten förfest och tjejsnack, sen vidare mot Stadt där det är middag och lite roliga aktiviteter och manliga dansare som väntar på oss. Ska bli en så rolig kväll!!!

Bollywood

Kan det finnas någon roligare dans än Bollywood-dans? Jag vill prova! Jag blir så himla glad när jag ser folk dansa denna sprudlande dans!
Dessutom är ju musiken så himla härlig och medryckande!


Ulf Lundell

Ha ha, nu såg jag att man kunde välja storlek. :) Här kommer några Lundell-favoriter.



Saknar dig



Hon gör mig galen



Aldrig så ensam
(Orkar ni inte lyssna på hela, så hoppa till 2.06 där den kommer igång lite mer, eller direkt till refrängen på 3.11)



Isabella


Finns så många att välja på...det kanske kommer fler nån annan dag. :) Även om det kanske inte är så många fler än jag som är intresserade! Men det är ju min blogg så...

Plus

6 plusgrader när jag kom från jobbet idag. Tänk att det är så varmt. Känns ju nästan som att våren är på väg, men av erfarenhet vet man ju att det är vinter iaf en månad till och antagligen blir minusgrader igen snart. Men våren får faktiskt gärna komma nu om den vill, trots att det innebär ingen mer skidåkning för i år.

Har inte haft någon lust att träna dom senaste veckorna. När jag inte kan åka skidor tänker jag ju att jag ska gå ut på promenader, men jag tar mig helt enkelt inte ut.

Nu är det fredagkväll och den ser ut som dom flesta fredagskvällarna för mig. Tortillas till middag. Let´s dance. Och så måste jag se Skavlan. Natascha Kampusch ska vara med. Ni vet, hon som kidnappades som barn och var inlåst i åtta år. Spännande!

Fredag!

Åh vad härligt med fredag! Bara några timmar till helg... Jag måste säga att jag älskar verkligen att vara ledig!  Jag skulle nog trivas som hemmafru. ;)

Robyn!

Av någon anledning kan jag inte lägga in klippen i vanlig storlek längre. Någon som vet varför?



Try sleeping with a broken heart



Hang with me

Jobbtrötthet

Sitter fortfarande på jobbet. Skulle sluta 18.00, men jobbar över lite (får se hur mycket det blir) eftersom vi hänger på en skör tråd om vi ska klara siffrorna idag. Är väldigt trött och har haft lite ont i huvudet, men tänkte att jag kunde ställa upp ändå, tillsammans med några andra.

Har känt på sista tiden att jag blir så trött under dagarna. När jag går hem från jobbet går jag och gäspar hela vägen. Undrar om det beror på luften här inne, eller vad det kan vara?
I morse hade jag ju egentligen sovmorgon och började 10.00, men hade en tid att passa 8.00 så jag gick ändå upp strax efter 7 och duschade och tvättade håret (vet inte när jag hann tvätta håret på morgonen en jobbdag!). Åkte iväg och var tillbaka ca 20 minuter senare. Gjorde mig klar och hann ta det lugnt. Hann till och med titta på ett avsnitt av Big brother. Riktigt skönt! Och jag kände mig rätt pigg. Men som sagt, under dagen har jag bara blivit tröttare. På eftermiddagarna känns det som jag hamnar i nån dvala.

Ikväll ser jag fram emot Mästerkockarna, avokadomackor till middag och glass som jag tänkte unna mig.
Och snart är det helg! Det ser jag verkligen fram emot!

Funderingar

I mars har jag ett par saker att fundera över.
Hur lång semester ska jag ha i sommar och vilka veckor vill jag vara ledig?
Vilka skolor/program ska jag söka in på till hösten? Sen har jag några månader till på mig att fundera på om jag ska plugga eller fortsätta på DHL.

Vilka sega dagar det är just nu på jobbet. Mars kommer nog att bli en lång månad. Jag har några grisveckor framför mig känns det som, med nästan bara dom tråkigaste passen. I och för sig har jag ju utbildningen att se fram emot så då kanske det går lite lättare i alla fall.

Nu längtar jag verkligen till vår och sommar! Vill ha varmt, torra vägar, blommor, ljusa kvällar, kunna cykla, få använda mina sommarkläder...

Driver du med mig?

Det känns som att vädergudarna spelar oss ett spratt. Ena dagen är det plusgrader, nästa är det -15 eller ännu kallare.
Aldrig är det lagom, typ -5, så någon skidåkning blir det ju inte. Det betyder ingen träning alls nu för tiden.

RSS 2.0