Friday night live!

I fredags när jag hade slutat jobba så bar det alltså av för mig och Sandra till Sundsvall. Vi checkade in på hotellet och fixade till oss lite. Planen var sen att gå till arenan och äta middag där, eftersom dom hade serveringar på området. Vi hade sittplatser så vi behövde ju inte inta våra platser förrän strax innan det började. Men när vi kom in var det nästan tomt framför scenen. Det var bara första raden som hade intagits av några hängivna Lundell- eller Takidafans. Så vi bestämde oss för att stå i stället. Det var ju lika bra att passa på när det fanns plats så nära scenen. Så till middag åt vi en korv med bröd, utan något att skölja ner den med. :) När vi skulle stå i ca fem timmar ville vi inte riskera att behöva lämna våra platser för att besöka en av bajamajorna! Efter den stora middagen ställde vi oss mitt framför scenen, på andra raden.
Först ut på scenen var Ulf Lundell och hans fantastiska musiker! Som vanligt en jättebra konsert, men lite kortare än vanligt, eftersom han var tvungen att lämna plats för nästa band. Men två timmar fick vi i alla fall av honom! Det tråkiga var att alla som stog i mitten längst fram var tjejer som väntade på Takida, så dom var inte alltför entusiastiska över Lundell.
Efter ca en timmes paus, då allt på scenen skulle bytas ut, var det dags för Takida. Publiken blev yngre, platsen att stå på minskade och tjejerna längst fram vaknade till liv. När det hoppades var det bara att hoppa med, för att inte få sina tår söndertrampade. Men dom lugnade ner sig efter ett tag så det gick bra, även om man inte kunde röra sig så jättemycket.
Det var i alla fall två jättebra konserter och en lyckad kväll!

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0