Två semesterdagar

Nu har mina två första dagar av semestern gått. Vi har haft det jättemysigt och härligt!
Igår turistade vi i Stockholm och åkte till slottet på Drottningholm. Efter att ha strosat runt där ett tag och ätit en ganska dyr lunch åkte vi in till stan igen. Vi gick till Kungsträdgården och drack en cider/öl och sedan åkte vi en sightseeing-båt. En mysig båttur där man fick lära sig lite mer om Stockholm och dess historia. Bland annat fick vi veta att Grand Hotel var det första hotellet som bytte lakan efter varje gäst. :) Trevligt trevligt!
På väg hem köpte vi Ben & Jerry´s-glass i Gamla stan. Som jag väntat på det! Bra att kunna köpa det i kulor, så man får flera smaker. :)

Idag klev vi upp tidigt och tog båten ut till Finnhamn i Stockholms skärgård. En mysig ö, tre timmars båtresa bort. Vi låg och solade och läste på klipporna. Till en början var det fint väder, men när vi satt och åt lunch kom molnen och sen tittade bara solen fram korta stunder då och då. Men det var varmt ändå, så det var skönt.
När vi kom tillbaka till stan köpte vi med oss McDonalds-mat hem, för en lite sen middag.

Kommentarer
Postat av: Kristin

Låter som att du har en helt underbar semestervecka med syster! :) Det är du värd! Sug in all mysig energi!

Zelda har det bra hemma, i måndags lekte vi och igår var hon bara myssugen sötnosen. Och hon har det svalt och skönt i sovrummet :)

Kramen!!

2010-07-21 @ 09:20:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0