Sundsvall!

Idag har jag och min älskade vän Sandra tagit en tur till Sundsvall, för ett besök på IKEA och Birsta Köpcentrum. Det är alltid lika roligt att åka nånstans med henne! Det blir mycket skratt och tok. Alltid lika spännande att se vad som ska hända. :)
Dagen började ganska bra, resan dit gick bra. Vi började inne på Birsta köpcentrum och gjorde av med en del pengar. Det visade sig att Ola skulle uppträda och det ville vi självklart se. :) Åt en god lunch precis innan och sen inväntade vi Ola, som var lite sen med tåget. Ca 15-20 minuter sen klev han upp på scenen. Och jag måste säga att han är ännu snyggare i verkligheten! Och då ser han ju väldigt bra ut på tv också!
När han var klar var det dags att gå till IKEA. Och vi hittade nog allt vi skulle ha tror jag. Så man blev ett antal kronor fattigare, men vi fick ju med oss mycket hem i alla fall. :)
Självklart kan det inte gå helt smärtfritt när Sandra och Lena är ute nånstans, inte heller denna gången. Ett litet missöde var att räkna med. Vad missödet blev den här gången kan vi hålla för oss själva. :)

Kom hem kl 20 i kväll och tänkte slappa i soffan framför tv:n. Ska tända fönsterlamporna, och så går en propp. Och inte en propp i min lägenhet, för det har jag testat. Så något tv-tittande blev det inte. Får inte tag på hyresvärden, och jag vet inte vad som ska bytas, när det inte är i lägenheten. Så nu sitter jag här och är irriterad över saker som inte funkar som det ska. Men det är tur att jag har en rolig dag att se tillbaka på i alla fall!
Och en positiv sak är att jag kanske kommer i säng i bättre tid än jag skulle ha gjort om tv:n funkade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0