Saigon!

Nu är vi framme i Saigon! Vilken otrolig stad det verkar vara! Vi bor på ett riktigt lyxhotell med utsikt över Saigonfloden! Ni kan se utsikten på bilden. Vilket välkomnande vi fick när vi kom fram trots att vi såg ut som två backpackers som inte alls hörde hemma här. :)
Tågresan gick bra. Det var ganska sköna sittplatser och luftkonditionering. Tåget var fullt och vi var dom enda turisterna i vår vagn så att det stog Foreigner på biljetten var nog bara ett konstaterande att vi var utlänningar. :) Men dom kollade aldrig på biljetten. Tåget gnisslade och knakade och gick i ca 40-50 km/tim så vi hann se mycket. :) Att åka 20 mil tog 6 timmar.
Mest spännande blev nog tågresan för Caroline som behövde gå på toa, som var ett hål i golvet som man fick huka sig över och kissa ner på spåret! Som tur var behövde jag inte gå.

Och så var det det här med att ringa hem. Här i Saigon behöver man telefonkort till telefonkioskerna och vi har inte hittat nån som säljer såna så vi försöker imorgon igen! Ska fråga i hotellreceptionen.

Och Facebook verkar inte fungera här heller. Någon som vet om det är förbjudet med Facebook här?! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0