Myshelg

Nu är en mysig helg med Sandra tyvärr över. Det har varit jätteroligt att ha henne här. 
I fredags tog vi båten ut till Fjäderholmarna där vi satt och solade på klipporna, promenerade runt ön och tittade på hantverk, båtar och annat och så åt vi glass. Det var en mysig ö på lagom avstånd från stan. Självklart följde kameran med. 
 
Fjäderholmarna
 
 
 
 
 
 
När vi kom tillbaka till Sundbyberg gick vi och åt middag på kinarestaurangen. Sen gick vi hem till mig och duschade och gjorde oss i ordning eftersom vi tänkte gå ut på kvällen. Vi satt och drack lite och pratade och till slut var det så sent så vi var för trötta för att gå ut! 
 
På lördagen blev det en dag på stan för lite shopping. Jag köpte en mysdress, två tröjor och strumpor. Till lunch blev det pizza på min favoritpizzeria och innan vi åkte hem fikade vi kladdkaka på Café Fåtöljen. 
Väl hemma var det återigen dags för dusch och fixande och lite drickande innan vi åkte till Gröna Lund för att gå på Sommarkrysset. Det var kul att se det live och vi fick en hyfsad plats även om det var lite svårt att se ibland. 
 
 
Efter Sommarkrysset gick vi runt lite på Grönan och åt nachos till sen middag. Senare tog vi båten över till Slussen och tänkte leta upp ett uteställe. Vi började med att gå till Marie Leveau, men de hade semesterstängt! Så vi gick vidare och hamnade till slut på Och himlen därtill, uppe i Skrapan. Sandra var modig och följde med upp trots att hon är höjdrädd och det ligger på 25:e våningen! Efter en god drink så åkte vi hemåt. 
På söndagen hann vi inte göra mer än att göra oss klara här hemma och sen åka för att lämna av Sandra vid bussen. När hon hade åkt, åkte jag till Emma och Jocke. Vi gick till ett badställe där jag tog årets första dopp. När man kommit i (vilket gick bättre än väntat) så var det faktiskt skönt i vattnet. Sen gick vi tillbaka till dem och umgicks, åt glass och sen blodpudding till middag och vattenmelon till efterrätt. 
 
Några väldigt mysiga dagar har det varit! I dag var det jobb som gällde igen. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0