Shoppingdag

I dag åkte jag och Malena till Kista galleria för att shoppa. Jag köpte ett par skor, en mössa, underkläder och några kattleksaker. Jag hade tänkt visa skorna men orkar inte fotografera och föra över bilder just nu...
 
I kväll har jag tvättid. Det var en väldigt dum dag att tvätta på eftersom jag måste springa upp och ner för trapporna, med rejäl träningsvärk i benen. I morse hade jag ont, men det var ändå inte så otroligt farligt. Under dagen har värken blivit värre och nu går det väldigt långsamt i trapporna. 
 
Kom ju på att jag kunde ta en bild på skorna från Din Sko:s hemsida. :) Så här ser mina nya skor ut.  
Känga

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fungerar det inte att blogga från mobilen för dig? Så att du kan lägga in bilder enkelt? Har för mig att vi kanske pratat om det förut, men då har jag isf glömt bort det ;)

Svar: Jo, jag tror att det fungerar nu men eftersom det var problem med appen så länge så har jag liksom glömt bort det. :) Dessutom tycker jag att det är mycket skönare att skriva på datorn. Kan inte svara på om vi pratat om det tidigare eftersom jag inte ser vem som kommenterat. ;) Men jag ska försöka att bli bättre på att blogga lite från mobilen så jag kan lägga in bilder lite enkelt.
Lena

2013-09-08 @ 22:30:43
Postat av: Kristin

Hihi va jag som skrev ;)

Svar: Jag misstänkte det men var inte säker. :) Men du är den absolut flitigaste (nästan den enda) "kommentatorn" här!
Lena

2013-09-11 @ 22:04:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0