Kolmården

I går var vi alltså på Kolmården och vi hade en jättebra dag. Eftersom det är sent på säsongen så var det väldigt lite folk där vilket var jätteskönt. Inga köer, ingen trängsel. Vädret var också jättebra för att gå på djurpark med småbarn. Lagom varmt och inte så soligt. Lite duggregn kom det emellanåt men det var så lite så det gjorde inget. Roligaste djuren var aporna och surikaterna. När vi stog och tittade på schimpanserna så blev det lite bråk mellan aporna om maten och de skrek riktigt högt och jagade varandra! Disa låg och sov just då men vaknade som tur var inte. Det var väl ungefär som när jag låg och sov i barnvagnen när jag var liten, igenom hela delfinshowen. :) Surikaterna är ju så himla söta och roliga! Delfinerna är ju också en stor favorit och där skulle jag nog kunna stå och titta länge också bara för att det känns så rofyllt. Det roliga var att Disa verkade tycka om delfinerna också, trots att hon är så liten. Hon såg jätteglad och fascinerad ut, kanske både för vattnet och delfinerna. 
Björnarna var också roliga att titta på och Vilgot verkade också gilla dem. En av ungarna började klättra i ett smalt träd och väldigt snabbt var han högst uppe i toppen och trädet svajade av tyngden. Han satt där en stund innan han snabbt och smidigt klättrade ner igen. Väldigt imponerande att så stora djur kan klättra så bra. 
Det blev många bilder tagna under dagen, hela 391 stycken, som jag sen rensade bort till 301. :) Här kommer en liten bildkavalkad. 
 
 
  
 
 
 
 
 
  
  
  
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0