Yummie!

Det här var riktigt gott! Mangoglass med bananchokladsås. 

Glass:
Skala och skär mango i mindre bitar och frys in (eller köp färdigfryst mango).
Mixa den frysta mangon med lite flytande honung tills den får glasskonsistens.

Sås:
Frys in en skivad banan. 
Ta fram och låt tina något, i några minuter (eller ta fram ur frysen innan den har frusit helt).
Mixa med stavmixer. 
Tillsätt lite flytande honung och cirka en matsked kakao (smaka dig fram till hur mycket chokladsmak du vill ha) och mixa ihop till en sås/kräm.

Ät och njut!





Kommentarer
Postat av: Emma N

Mmm det måste jag pröva någon gång!!

Svar: Det tycker jag! Det är himla gott. Speciellt såsen! Den kan ätas utan glassen också. ;)
Lena

2014-08-10 @ 08:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0