Märklig dag

Ja, den här dagen har varit lite märklig måste jag säga. Såna där små konstiga eller roliga händelser som jag ska försöka att återberätta så gott jag kan. 
Jag åker alltså till jobbet i dag, efter att ha frågat chefen om det fanns något jobb (som jag skrev i mitt förra inlägg). När jag kommer dit får jag veta att två kollegor är hemma för magsjuka. Då kändes det lite som att man skulle ha stannat hemma, men förhoppningsvis klarar man sig. 
Dagen på jobbet flöt på ganska bra och det fanns en hel del att göra. När jag kommit hem skulle Malena komma förbi eftersom vi skulle gå och träna. Jag går på toaletten och kollar sen på mobilen och ser att hon har skrivit att hon skulle vänta på mig nere vid dörren. Men jag är ju redan hemma! Svarar henne just det, och väntar och tänker att hon säkert har gått nånstans innan hon gick till mig. Kanske tio minuter senare kommer hon upp och det visar sig att hon har stått där nere och väntat och mitt meddelande tog lite tid på sig att komma fram. Jag måste ha kommit hem strax innan hon kom hit. 
Vi går till gymmet, låser in våra saker i skåpen i omklädningsrummet. Men Malena låser inte bara in väskan med saker, utan även nycklarna till hänglåset! De som står i receptionen får komma och klippa upp hennes hänglås med en stor bultsax eller vad det heter! (Sorry Malena, det måste ju faktiskt berättas när jag skriver om den här dagen!)
Träningen går ganska bra och jag kör på lite hårdare än vanligt tror jag. 
När jag kommer hem och ska duscha tar jag av mig strumporna och ser att det är blod på ena strumpan. Jag skar mig när jag rakade benen i går och hade ett plåster över såret. Jag funderar på hur strumpan har blivit blodig när det inte syns något på plåstret. Men så inser jag att plåstret har flyttat sig uppåt av svetten så det sitter nån cm ovanför såret! Och tydligen har det alltså börjat blöda lite igen från såret. 
Jag duschar och hör att jag får ett meddelande på telefonen. När jag klätt på mig går jag och kollar mobilen och det visar sig att killen jag hyr lägenheten av har försökt att ringa och sen sms:at att jag ska ringa upp honom. Jag ringer upp direkt och får veta att det har varit en vattenläcka mellan min lägenhet och lägenheten under mig, så när jag spolar vatten i köket så bubblar det upp hos grannen. Jag får därför inte spola vatten i köket förrän i morgon eftermiddag. För att jag ska ha en chans att komma ihåg det så har jag nu satt en plastpåse över kranen! 
 
Det var min torsdag det. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0